תנו לי 10 דברים שבגללם את אוהבים...

queen man

New member
תנו לי 10 דברים שבגללם את אוהבים...

את queen שלי: 1 פרדי 2בריאן 3 רוג' 4 ג'ון? חח 5 ההרמוניה הגדולה שלהם 6 הרד ספיישל של בריאן 7 הטקסטים של פרדי 8 הרוק נ' רולל 9 ההלחנות של פרדי, בראין 10 רפסודי תהנו

michalQ

New member
תשובותיי...

1. ארבעת המופלאים- פרדי,בריאן,רוג'ר וג'ון 2.ההרמוניה והשילוב של הקולות ושל חברי הלהקה 3.הצבעוניות והססגוניות. 4.הסגנונות השונים של המוזיקה 5."הגרייטיסט היטס" שלהם,מבחינתי, לא הכוונה רק לאלבום המסויים. 6.ההופעות 7.הכריזמה של פרדי 8.בגלל היכולת שלהם לשמח,לרגש,להעציב וכיוצא בזה 9.הלחנים והמילים. 10.בגלל שאין טובים מהם, נקודה.

enigma69

New member
השואוו שפרדי נותן על הבמה

זה מה שאני הכי אוהב בקווין.הוא היה פרפומר בנשמה.

אני אוהבת את קווין בגלל....

1. השירים המדהימים שלהם. 2. הקול של פרדי. 3. הסולואים של הגיטרה שבריאן מנגן. 4. הקריזמה של פרדי. 5. בגלל שאף פעם לא נמאס לי מהם. 6. שכל אחד ואחד מהשירים שלהם מושקע ואיכותי. 7. בגלל כל אחד מחברי הלהקה. 8. בגלל שזאת אחת מהלהקות הבודדות שההורים לא צורחים עליי להנמיך שאני שמה בפול ווליום. 9. בגלל שכל פעם שאני שומעת שיר שלהם (בעיקר רפסודיה בוהמית) מרגש אותי מחדש. 10. ואני אוהבת אותם מאוד גם רק בגלל שהם להקה מדהימה שאף אחד לא יכול לערער את האיכות שלהם ואת זה שהם אחת הלהקות הכי טובות בעולם!

Oukami Kun

New member
הומ...

1. הקול של פרדי 2. הסולואים של בריאן 3. הלחנים המדהימים 4. המילים 5. no one but you 6. העובדה שלא היה להם אכפת להתלבש כמו נשים 7. בריאן כאישה מאד משעשע. 8. WWRY- המחזמר 9. כי לפרדי יש שיניים עקומות D: 10. אמ... איברהים?

WhiteQueen

New member
האמת שיש הרבה יותר מעשר...../images/Emo168.gif

אבל הנה: 1. הימצאותם של 4 גאונים מוזיקליים משכילים ומוכשרים ביחד עשרים שנה. 2. הלחנים המדהימים של כולם - בעיקר של בריאן. 3. הגיטרות של בריאן. 4. הקול של פרדי 5. המילים המדהימות שהם ידעו לכתוב. אפילו רוג'ר :p 6. הכימיה הנהדרת שלהם על הבמה ומחוץ לה (ז"א השואו שלהם) 7. QUEEN II 8. ההרמוניות השמימיות שלהם. לא היו הרבה להקות שהצליחו לעשות כאלה הרמוניות קוליות מדהימות. 9. העובדה שלפחות בהתחלה שלהם, בסבנטיז, הם עשו רק מה שבא להם. 10. ההומור שלהם,העצמי והסביבתי.

well

1.הדבר היחיד בו הם עולים על אהוביי-הביטלס;ההרמוניות המדהימות שלהם!השירים האהובים עליי של קווין מלאים בהרמוניות הנהדרות האלה,שרק קווין ידעו לעשות כמו שצריך. 2.פרדי-האיש והאגדה,השואו,הכריזמה והקול המושלם,הזין (סליחה,כן?
)שהוא שם על כל דבר,הביטחון העצמי,הליריקה המדהימה ,הלחן המעולה,הטעם בבגדים(
),שלושת האקורדים בגיטרה,הנגינה המגניבה והסוחפת בפסנתר-והיותו רבע מושלם לקווין:) 3.רוג'ר-רק בזכות התמונות שמוכיחות שלא תמיד הוא היה בלונדיני, בזכות החיוך השובב והאופי הכובש של חיית המסיבות, בזכות הוודקה והסיגריות,בזכות הדמיון למוזיקאי האהוב ביותר עליי-ג'ורג' האריסון בשל העובדה שלא כתב ללהקה יותר מדי שירים,אבל כל אחד יותר טוב מהשני,בזכות בעומק בליריקה והלחן הנהדר,בזכות השליטה המדהימה בכלי הנגינה שלו והכריזמטיות-בזכות היותו רבע מושלם נוסף ללהקה המדהימה הזו. 4.בריאן-הליפה,הרד ספיישל,השירים המקפיצים שאני מזמזמת בלי הפסקה(כמו Hammer to fall)ובו בזמן השירים המרגשים שלא כדאי שאני אזמזם בלי הפסקה
(כמו Too much love will kill you),ההיכרות עם אניטה-שמהווה לי קרן אור בחיי היומיום(בכל זאת,אם יום אחד אני ארצה להרביץ למישהו ממש חזק מרוב עצבים-היא תמיד שם בשבילי)החברות ארוכת השנים עם רוג'ר,הכישרון האדיר-היותו רבע נוסף,מושלם עבור הלהקה הזו. 5.דיקי
-בגלל החיוך מ"אני הולך להשתגע",בגלל התואר במקצוע הכי לא קשור לעולם,בגלל השם ,וברצינות-בגלל הליריקה הנהדרת,הסולואים האהובים עליי ביותר של בס,השליטה הנהדרת בכלי שלו,הלבוש האופנתי-ולא-סבאי-בכלל
וכן כן,בגלל שהוא ממלא בצורה מושלמת את הרבע הנוסף ללהקה הזו:) 6.בגלל המחזמר והקאסט המדהים,פשוט מדהים ,של WWRY,וההיכרות עם המוזיקאים והזמרים הנפלאים שמופיעים שם. 7.ליריקה-בכללי,הליריקה שלהם מצאה חן בעיניי.לא מקובעת על נושא אחד-לא משתפכת או הולכת יותר מדי בעקיפין,ועדיין-קולעת בול. 8.בגלל שכל פעם כשאני שומעת שיר שלהם במקרה ברדיו,אני ישר מחייכת:) 9.בגלל העבודת צוות שמורגשת שם-טוב,הם גם היו ביחד בערך 20 שנה,ללא מחלוקות,ריבים או סיכסוכים נוראיים מדי.אני בהחלט מעריצה אותם על כך,והדבר גם מעיד במובן מסויים על האופי שלהם. 10.בגלל שהםםםם |גיי||גיי||קוויר|שמממנמממנייים!!111
"רוג'ררר תעשה לי ילד" "טוב,לא עכשיו" "לא,לא,עכשששייייו" "רגע אני על הסוזוקי שליי!!" עזבו,השעה מאוחרת :p

Oukami Kun

New member
את מוזמנת

לעשות מסנג'ר. האיסיקיו הורס לי את המחשב כפרע. [ואת גם מוזמנת ביותר לבוא ב23 ><]

Oukami Kun

New member
../images/Emo10.gif

אז מאמי, תודיעי לי מתי מפגש חובבי דימה... אז מה עם ווינדוס מסנג'ר?

clyps

New member
הנה שלי:

1.כמובן שפרדי 2. BARCELONA 3.בריאן 4.רוג'ר 5.ג'ון 6. הסולואים בריאן 7. שיתוף הקהל בהופעות 8.לחנים של פרדי ובריאן 9. האופי של פרדי והסיפור שלו 10. העומק שבשירים..(יש סיפורים שלמים מאחורי כל שיר.. הכי יפה זה כמובן בוהמיין רפסודי..

ketas

New member
מצטרפת לעיקרון הסיבה האחת ../images/Emo3.gif

כי הם פשוט עושים מוזיקה מצויינת. אבל אם כבר אז שיהיה 10 סיבות 1. כי אני שומעת אותם מגיל 5 2. פרדי+בראין+רוג'ר+ג'ון 2. 3. 4. 5. וומבלי 3. הכימיה בינהם....זה שהם כאילו משלימים אחד את השני, למשל פרדי הפרפורמר מול ג'ון המופנם 4. טו מאץ' לאב ויל קיל יו 5. העומק של המילים 6. השואו של פרדי 7. סולו הגיטרה של בראין 8. דונט סטופ מי נואו 9. השיער של בראין 9. הקול של פרדי...בעצם הכול של פרדי

למעלה