תנו לנו שאלות לשלמה ארצי...

קונסולה

New member
תנו לנו שאלות לשלמה ארצי...

יום רביעי ספיישל שלמה ארצי שלמה ארצי על קו הטלפון.... מה הייתם שואלים אותו שתמיד נורא רציתם לדעת והנה ההזדמנות שלכם....

ררררראאווווררר על שלמה ארצי

בעלי לעתיד בטלפון??!?! אני כל כך אוהבת אותו מסרו לו ד"ש חם ממני.... נ.ב הדיסק החדש שלו יצא... אתם חייבים לשמוע

Starway

New member
שאלה לשלמה ידיד...

אני הייתי רוצה לשאול אותו דווקא בקשר לשיר שלו: מלך העולם... בשיר הוא מדבר על זה שהבן שלו יכול להיות מלך בכל תחום שהוא בוחר... זימרה למשל... אז האם הוא בעצם מודה שבן ארצי זמר יותר טוב ממנו??? אם לא הבנתם תגידו לי ואני אסביר שוב...

StagaDish

New member
דברי אסתר מפיני לק:

דבר ראשון... השיר אינו של שלמה ארצי במקור... הוא שיר לועזי ושלמה שלנו תירגם אותו לעברית.. והשאיר את הלחן... דבר שני, השיר איננו מדבר על כך שבנו של שלמה ארצי יכול להיות כל דבר, אפילו מלך העולם.. השיר מדבר על קשר בין אם לבנה... ובשביל האם.. הילד יכול להיות כל דבר שרק יחפוץ ליבו...!!

TGTF

New member
שאלה לשלמה

איך זה לגדול עם השם הזה? :) לא סתם סתם תמסרי לו ד"ש ויופי של מוזיקה

שאלה חשובה!!!

למה הוא לא מוציא ספר הסברים עם כל דיסק שלו זה יכול לעזור עם המון ביבולים. אני למשל אף פעם לא הבנתי את השירים שלו אבל אמא שלי אומרת שהוא טוב אז אני מאמינה לה כי הוא אישה חכמה

Starway

New member
אני יודע אבל...

אם תיהיה קטנוני ותגיד שזה קשר בין אמא לבן אז בעצם אתה רק מוסיף לאופרת הסבון בקטנה שלנו דרמטיות... האם אשתו של שלמה ארצי חושב שבנם המשותף:בן ארצי טוב יותר מבעלה??? הרי בשבילה הוא מלך העולם... יכול לעשות מה שרק ירצה... תחשבו על זה!!!!

אתם מדברים פה עם אשתו לעתיד

כן כן אני עוד יתחתן איתו!! ואייכש איך שוא טוב.. עזבו את העובדה שהוא מושלם חיצונית... השירים שלו..... כל המילים הלא מובנות אבל כל כך גאוניות ונכונות שזה מטריף..... ובמילה אחת: רררררראוווווווורר

למעלה