תנו עיצהה!!!

•HadaS•

New member
תנו עיצהה!!! ../images/Emo8.gif

טוב אז ככה אני התחלתי תסריט והפסקתי אותו... אני צריכה עיצה אני חייבת שיהיה שם משהו מרגש בתוך התסריט ואני יודעת שמשהו חסר אוקיי התסריט מדבר על ילדה שמתחברת אל ילדה אנורקסית. הילדה לא יודעת שחברתה אנורקסית ולבסוף מגלה זאת בדרך לא כל כך נעימה, ולבסוף קורה הדבר הצפוי במחלה הזו, המוות של החברה. ואני צריכה איך שהוא להעמיק את זה ולעשות עוד משהו בפנים. תנו עיצות פליייז

uriya1

New member
אנסה ../images/Emo4.gif

לאחר גילוי המחלה מבקשת החולה X שY, חברתה, לא תספר על מחלתה לאיש. מנגד, Z, שהיא גם חברתה של Y, חושדת שמשהו אינו כשורה גיוון שY "מבריזה" לה הרבה פעמים על מנת לבקר ולהיות עם X כדי לעודד אותה. בסוף Z תגלה או לא תגלה על המחלה של X - זו כבר החלטה שלך. בהצלחה.

המפ

היא מתמכרת לחדר כושר, דופקת לעצמה את מערכת העיכול, את הברכיים ואת הגב. היא מתחברת עם הילדה השנייה בחדר כושר, אך זאת לוקחת את האימונים באיזי ומעודדת אותה להתאמן ולשמור על אורח חיים בריא שכזה. בסוף האנורקסית מתה, והשנייה חושבת שהיא תרמה לזה. מוסר השכל: תאכלו שוקולד.

•HadaS•

New member
עוד רעיונות?

............ ...................... ................................ ??????????????????????

bobby6killer

New member
תעשי כמוני ברגע שהתסריט תקוע

האפרטגוניסט (אני בחיים לא ילמד לכתוב\להגיד את זה נכון) משתכר. תראי איך יילך לך קל...

lollapalooza

New member
רקה* ../images/Emo3.gif ואזכור* ../images/Emo3.gif

(סורי, אני מהמתקנים) כשתלמד קולנוע ובכל שניה יתקעו לך "מי הפרוטגוניסט פה
" "מה רוצה הפרוטגוניסט
" "מהי התובנה שאליה מגיע הפרוטגוניסט
" אתה תזכור

sprung monkey

New member
את צריכה קונפליקט.

משהו שיעמיד את הגיבור הראשי בהתלבטות קשה, שהתסריט בעצם יעסוק בה. ובסוף תבחרי לכאן או לכאן. למשל, ואני מציע לחפש כיוון אחר היות וזה כבר נדוש, החברה האנורקסית מבקשת שלא תספר להורים שלה על הבעיה, וגיבורת הסרט נקרעת בין לספר ולאבד את החברה או לא לספר ולראות אותה נמקה מיום ליום. כמובן שצריך שיהיה קצת יותר עומק לזה.

למעלה