תנו תגובה על התמונה הזאת...

• פותח הנושא guyt7
  • פורסם בתאריך

guyt7

New member
תנו תגובה על התמונה הזאת...

מישהו שם את התמונה הזאת למטה פשוט לא היו תגובות מקווה שהפעם יהיו...

טל עדתו

New member
ממש לא מצחיק, וגם שובינסטי ברמה

עולמית!!! זה ממש... טוב עזבו... כל פעם אני מודהמת מחדש... אם זה מראה גם על השקפתך האישית...כל מה שיש לי להגיד זה חבל!!! טל.

ysofer

New member
חחחח.. דווקא מצחיק מאוד! וטל-

כדאי שתקחי דברים יותר בקלות, אל תהיהי פנאטית... דרך אגב, מה השני תפקידים של אישה בצבא??? -אחד קפה, שתיים סוכר... :)

טל עדתו

New member
את כנראה לא הבנת אותי

אני היתי צינית וסרקסטית אליו... אני ממש לא התכוונתי לזה. אני בכלל תומכת בגיוס בנות לתפקידי לחימה. טל.

יש לי תפקיד בשבילך לצבא

יש לי תפקיד בשבילך לצבא , אחד כאפה ממני ואחת בעיטה באיזור הראשון שמבדיל ביני לבינך , כי לפי דעתי יש לי את היכולת לבצע תפקידים אפילו יותר קרביים ממך , רק חבל שצה``ל לא מנסה בנות בתפקידים האלה כי אם הוא כן היה מנסה , היה לנו היום רמטכ``לית אז כך בחשבון שהשוביניסטיות הזאת שלך לא מובילה לשום מקום חוץ מלגרום לנשים אחרות לחשוב שבאמת הן לא שוות והן אפילו לא ינסו אז אם לא יהיו נשים שינסו , איך תדע שאתה טועה . וחוץ מזה אחוז קטן מאוד מהנשים שמתגייסות משרתות בתור פקידות , בתפקיד הזה משרתות רק בנות שאין להן השכלה תיכונית והצבא נותן להן מקצוע לעתיד בגיוסן לתפקיד הזה ,היום למרות השוביניזם שלך ושל אחרים רבים יש נשים בתפקידים קרביים , כמו בשיריון ובנח``ל ועובדה שביום חמישי סיימה את קורס הטיס חיילת שתשרת בתור טייסת קרב ואל תגיד שהאחוז של נשים שמסיימות את הקורס הוא קטן כי גם המון בנים נופלים בדרך אל קורס הטייס ובו , וחוץ מזה רק לפני ארבע שנים פתחו את הקורס לנשים ולפי מה שאני בדקתי , המון נשים בכלל לא ידעו שפתחו אותו לנשים אז איך יכולנו לנסות אבל עכשיו אחרי שהעניין עם רוני התפרסם , יהיו הרבה נשים אחרות שיגישו בקשה להתקבל לקורס טייס והאגו שלך ירד רק בעוד כמה חודשים , חוץ מזה שכחת את חנה סנש ואת חיה צוקרמן , אלו נשים שעשו ויכלו אז נשים יכולות וכדאי שתוריד את האף לריצפה . דרך אגב המקום השני שמבדיל אותך ממני הוא המוח כי המוח שלי יותר מפותח ורמת האי קיו גבוהה יותר ולזה יש הוכחות מדעיות ...

רפאל 17

New member
את צודקת בכמה דברים

אבל שורה אחת שאמרת לא מסתדרת לי:``כי לפי דעתי יש לי את היכולת לבצע תפקידים אפילו יותר קרביים ממך``- גם אם זה נכון, לא רק הצבא שלנו קבע שנשים פשוט לא מסוגלות מבחינה פיזיולוגיות לעמוד במאמצים הנדרשים בסיירות היותר מובחרות, אז אם את רוצה להתווכח על זה, חבל לך על הזמן, כי כאן את טועה--- נשים לא, ודגש על הלא, יכולות לעשות כל מה שגבר יכול רפאל

הערה בעניין, שוב...

דבר ראשון, אבל זה באמת נקודה למחשבה, אל תסמוך תמיד על נתונים שמוצא הצבא, גם מהסיבה שהוא לא גוף אובייקטיבי (אלא פועל על רקע החברה שהוא נמצא בא, במיוחד ``צבא עם`` כמו צה``ל) וגם מהסיבה שגם אם היה גוף שהוא ``חוץ חברתי``, עדיין היו לו אינטרסים. אבל זה באמת סתם על קצה קצהו של המזלג בענייני בדיקות של הצבא. דבר שני, אם יש בנות שמסוגלות להדוף כדור ברזל, לטפס על האוורסט, לשבור שיאי ריצה, לקפוץ לגובה, לרוחק, לטוס לחלל או כל דבר אחר שתעלה על דעתך, וכל זה הודות להכשרה מתאימה וממושכת, כך גם ניתן, אם באמת רוצים, לאמן אותן למשימות בסיירות וביחידות מיוחדות. אם גבר יכול, גם אישה יכולה, הכל, כמו שאומרים, ``בראש``.

רפאל 17

New member
אם היה מדובר רק בצבא שלנו אז לא

הייתי אומר כלום, אבל הרבה צבאות בעולם שקלו את זה, ותראו בכמה מהם יש לוחמות מובחרות- 0!!!!! רפאל

אתה יודע, במקרה, אילו צבאות,

כלומר, של אילו מדינות? וגם אם אתה יודע, זה לא כל כך משנה - החברה שלנו, והצבא שלנו, לא שונה בשום דבר מבחינה תפיסתית מצבאות אחרים. כולם חושבים בנושאים האלו בערך אותו הדבר, ובמיוחד אלו שהולכים לצבא במדינות אחרות, שהם בדר``כ טיפוסים יותר שמרניים. אם אתה רוצה להסתכל מבחינה הגיונית, יש לך 51 אחוז בנות, ו 49 אחוז בנים. סטטיסטית, היו אמורות להיות הרבה יותר בנות ביחידות מיוחדות. כשאתה מסתכל על זה ככה, היה הרבה יותר סיכוי שיהיה מספר שווה, אם לא גדול יותר של בנות ביחידות אלו, ולו רק בגלל המבחר הרב יותר מבחינה מספרית, יבשה. ואל תגיד לי שמכל מדינה, בכל אוכלוסיית העולם, אין ולו בת אחת שמסוגלת לשרת ביחידות מובחרות.

רפאל 17

New member
לחובל לעתיד

לפני חצי שנה בערך היה כתבה והיה רשום שם שלמרות הנסיונות של הצבאות היותר ליברליים( בעיקר בסקנדינביה) לשלב נשים ביחידות מובחרות, הכוח הפיזיולוגי של הנשים נמוך משל הגברים ולכן יש בעיה עם זה, והתוכנית שלהם לשלב נשים לוחמות ביחידות קומנדו וכאלה נכשל, כנ``ל במדינות אירופאיות אחרות וגם ארה``ב, אז נא אל תגידו שהצבא שלנו הוא הצבא היחיד שלא תומד בבנות לוחמות, כי לכל צבא בעולם יש עכשיו את הבעיה הזו. ואני מאמין, שלא יהיה מצב לעולם שבוא נשים יוחלו לשרת בכאלה תפקידים. רפאל

רפאל 17

New member
ועוד משהו ששכחתי

בקשר לאחוזים שלך, זה די בולשיט. האחוזים שעומדים במסלולים מיוחדים( סיירות וציוותי ים) הוא שואף לאפס, פחות מ 5% גברים! כמה האחוזים האלה היו אצל נשים? פחות מ 1%, וזה עובדה! אז חוץ מההבט הפיזיולוגי יש את ההיבט האקונומי, שלפיו אין זה משתלם לפתוח את המסלולים האלה גם לנשים, אם האחוז כ``כ נמוך. רפאל

Casus Belli

New member
רפאל

אתה יכול גם להוסיף את הצבא הקנדי, שניסה לשלב את הבנות במערך הצוללות ללא הצלחה.

אני לא מתווכחת אבל זה נכון ולא נכון

נכון , אתה מדבר על אותם מחקרים מדעיים שהשוו בין גברים ונשים מסויימים ביותר כדי לראות תוצאות אבל כך בחשבון שעובדה שיש הרבה נשים שמגיעות למעמד שהרבה גברים לא מצליחים להגיע אליו וחוץ מזה מאיפה אתה יודע שאותן נשים שנבדקו שוות באמת ביכולות שלהן לכל הנשים על הגלובוס , כי אני יודעת ועושה בעצמי , הרבה דברים שהרבה בנים בגילי לא יכולים או מפחדים לעשות ,ואל תכליל כי יש נשים יוצאות מין הכלל כמו ררוני הטייסת וחנה סנש וחיה צוקרמן ועוד רשימה ארוכה שאני לא אמנה לך כאן ועכשיו והן הגיעו למקומות שהרבה גברים נופלים בדרך לשם וזאת עובדה שאין לך מה להתווכח , אז עצה קטנה , אל תכליל כי לכולנו מגיע הזדמנות שווה להוכיח מה אנחנו בפרט יכולות ולא מה המין הנשי יכול .

רפאל 17

New member
יש הבדל גדול בין קורס טייס

ליחידות מובחרות, תקני אותי אם אני טועה

ysofer

New member
דיייייייי בנות פמיניסטיות!!!!

עשית ממני שוביניסט מושלם.. אבל אני לא! אין לי בעיה עם נשים בצבא, רק שלא ילחמו, אני לא צריך לשמוע שכמה מחבלים אנסו ורצחו לוחמות וטייסות וכדאי שתחשבי על זה... ועוד משהו, אל תעיזי בכלל להגיד שאת מוסגלת לבצע דברים יותר טוב ממני לפני שהכרת אותי לעומק... טוב? יש מבין? וכדאי שתרגעי עם הפמיניזם, כי זה כבר נראה שהכל נהפך להצגה, כדי להראות כמה נשים שוות לגברים... ולעשות דווקא, כדי שהכל יהיה מושלם..אפילו אם אין טעם לפתוח מסלולים קרביים לבנות, כמו קורס טייס, שהעלויות שלו לא שוות טייסת או שתיים, או אפילו 10... שיעברו את אותו... ינון

אפילו לא הקשבת לי

א. אני לא אמרתי שאתה ספציפית פחות טוב ממני אבל יש בנים והמון שאני מכירה והגיעו להשגים גופניים ושיכליים הרבה פחות טובים ממני ב. אתה לא מכיר אותי אז אל תכליל ואל תגיד שאני לא מסוגלת לפני שתכיר אותי ואני כן מסוגלת אז אל תכליל ביני לבין נשים אחרות שאולי לא מסוגלו באמת !!!! ג. אתה אומר שיכאב לך לשמוע שאנסו חיילת . אז יכאב לך פחות לשמוע שנפצע חייל ? מה ? פחות כואב כשחייל נהרג אבל חיילות הן שבריריות !!! ד. זה לא עניינך אם יאנסו אותי או אני אהרג בזמן התפקיד הקרבי כי זה ענייני וזה סיכון שכל חייל לוקח אם הוא בן או בת כשהוא או היא מתגייסים לקרבי. ד. חינכו אותי בתנועת נוער לאהבת הארץ בדיוק כמו שחינכו את הבנים באותן מילים ואותן דרכים וזה כואב לי שאין לי הזדמנות שווה להחזיר מולדת שלי כמו שלבנים יש וזה לא פייר , ה. אין לך מושג איך זה לחיות שיש נגדך אפליה רק בגלל שאין לך צינור יורק זרע בין הרגליים והורמוני חרמנות בראש אז אל תגיד שפמיניזם זה הצגה כי אתה לא חויית מעודך אפליה על רקע מיני וזאת זכותנו להילחם למען מה שמגיע לנו בתור בני אדם שווים לך

רפאל 17

New member
יש לך מחשבה מעוותת לגמרי על הגבר

ומדבריך זה נשמע כאילו ש``מחפשים`` אותך או משהו כזה, למה את חושבת ככה? רפאל

למעלה