תנו תגובה פליז פליז פליז

תנו תגובה פליז פליז פליז

למה אנחנו תמיד רוצים את מה שקשה להשגה?????וכשזה נהיה שלנו זה פתאום מובן מאליו?????ולמה אנחנו תמיד מתאהבים בגדול מאיתנו???-זה לא אומר שהוא יותר בוגר גם במובנים אחרים.... אני מאוהבת עד מוות בבן אחד מדהים-באופי ביופי והכול ודלוקה על עוד איזה אחד,והיה ילד שהיה מאוהב בי קשות אבל לא רציתי שום דבר ועכשיו אני חושבת עליו כל שנייה והוא כבר לא רוצה אותי ומקורות אמרו לי שהוא כן אוהב אותי אבל רוצה להחזיר לי על זה שאני סירבתי למרות שדווקא אז לא סירבתי ברוע ניסיתי לא לפגוע... והשני שאני חולה עליו וגם מלא חברות שלי קרא לנו כונפות מעצבנות-ודי בצדק כי היינו די מעצבנות עקבנו אחריו ביררנו דברים... מה אתם חושבים שעליי לעשות???-בקשר לשניהם?

pain is MY love

New member
בגלל ש...

בגיל 13 החיים עדיין נורא מסובכים להבנה... לא שאני מתיימרת למשהו ממרומי גילי המופלג אבל עם הזמן הדברים מתבהרים ודברים נהיים מובנים קצת יותר... תתפלאו כמה התבגרתי בקיץ אחד...

את כול כך צודקת.....

כול הזמן יש לי את הקטעים האלה של אהבות.......
וכול הזמן זה נגמר ברע למשל הייתי דלוקה על מישהו שגדול מימני בשנה
והוא עשה מימני צחוק...
אחרי זה קרה לי מקרה והייתי בטוחה שמישהו מכיתה י"א דלוק עליי בגלל שהוא הסתכל עליי הרבההההההה
אז נדלקתי עליו, ועד עכשיו אני דלוקה עליו
. וזה די מעצבן כי עכשיו שמתי לב שטעיתי...... ולמרות שאני מנסה לשכוח שום דבר לא עוזר, ובדרך אני פוגעת באנשים שדלוקים עליי.......
אני חושבת שככה זה בחיים.. זה בטבע שלנו. לא תמיד מקבלים מה שרוצים... לפעמים אני מתעצבנת על זה שאף פעם לא חוויתי אהבה רצינית כמו שצריך.. אבל אני מאמינה שזה יגיע... אני מציעה לך שתקחי לך את הזמן, ותנסי לשכוח מכולם, פשוט מאוד תפתחי דף חדש, זה מה שאני אומרת לעצמי כול הזמן..... מקווה שעזרתי קצת- ומזדהה איתך בהכול

pain is MY love

New member
זה חלק מהגיל

כל ההידלקויות הקטנות האלה... זה באמת חפיף תאמינו לי.. עכשיו אני צוחקת על כל ההתאהבויות שהיו לי בגיל 16 למרות שהן היו הרבה יותר רציניות... אבל מתבגרים ומתגברים...

וואו- כשאני הייתי בן 13

לא היו כאלה בעיות... מקסימום- אצל מי הערב כיתה הקרוב
עכשיו יש לי שאלה אחת: "אני מאוהבת עד מוות בבן אחד מדהים-באופי ביופי והכול ודלוקה על עוד איזה אחד,והיה ילד שהיה מאוהב בי קשות אבל לא רציתי שום דבר ועכשיו..." חשבת לכתוב טלנובלות?
אין לי מושג מה כל העניין, מאוהבת באחד, דלוקה על עוד אחד, אחד רצה אותי ועכשיו מחזיר לי על שלא רציתי אותו ועוד אחד שקרא לך ולחברות שלך קונפות- וזה בעצם שניים... אווופפפפ יש לי כאב ראש רק מניסיון להבין... תרשמי את השאלה שוב כדי שתהיה קצת יותר מובנת, ככה לא יעזור שום דבר...

h e n y

New member
חח.....אהממממ

מסכימה עם כול מילה של "מדוכאת באפילה"
{חוץ מסיפור
}

HyPeR SoNiC

New member
אמממממ

אם הבחור קרא לך כונפה מעצבנת, סביר להניח שהוא לא ירצה משהו איתך בזמן הקרוב... אז אני מציע לך לשכוח ממנו... ובקשר לשני...... בני כמה אתם? מה זה החרטה הזה?? מה סתומרת, הוא מחזיר לך על מה שעשית לו? הוא רוצה אותך או לא? שיחליט!!!! עד אז - אני מציע לך לחפש אהבה במקומות אחרים אל תדאגי. אני בטוח שתמצאי

dreamgirl000

New member
כי בדרך כלל הכי קשה להשגה...

הוא גם נאמן יותר....לדעתי..וגם יש לו דיעה מישל עצמו... ואחר שלו קשה להשגה.... הוא פשוט אחד שנופל לרגליי כל בחורה שתקרוץ לו.......ואי אפשר לסמוך עליו... והוא גם אחד ששומר על עצמו...מבחינת מראה....מבחינת אופי.... ולדעתי את לא צריכה לחזר אחרי זה שסירבת לו....ועל תחזרי עליו במחשבות.. כל זה טוב ונחמד להיזכר בזה שהצלחת לגרום לו להידלק עלייך...ועכשיו את בדיוק חושבת עליו...כשהייתה לך הזדמנות ופתאום אין לך... לדעתי על הראשון= נקסט השני= NEXT מה את צריכה אותו????...גם אם תצליחי.....להשיג אותו... הקשר לא ייארך הרבה זמן...אני לא מדברת מהרבה ניסיון..אבל ממה שאני יודעת...רוב החורים קשיי ההשגה....נוטים להתחבר לבנות שהם נידלקים עליהם..........ואז הקשר ייתכן ויהיה רציני יותר...

תענו בבקשה

נחמד לראות שקיבלתם אותי כזה נחמד תענו לי בבקשה על הודעה שהשארתי פה אתמול שהנושא שלה הוא:תענו לי פליז פליז פליז .......משהו כזה בתודה תודה תודה......שרית!ש!!!!!!!

HyPeR SoNiC

New member
*הקפצה*

פצצה מהלכת, אני מקפיץ לך את הנושא כדי שתראי כמה תגובות קיבלת

HyPeR SoNiC

New member
כתבתי לך את זה בפרטי

אבל אני רוצה לכתוב לך גם פה....... אז ככה: בקשר לבחור הראשון, אם יש ביניכם רגשות הדדיים, אז באמת חבל לוותר. אבל זה לא כ"כ במקום שהוא משחק איתך משחקים של ילדים בכיתה א... מה שאני מציע לך לעשות זה להיפגש איתו לבד, ולדבר איתו על כל העניין..... ובקשר לבחור השני, אם אמרו לך שהוא חושב שאת דווקא יפה ואם לא היו את כל החיזורים הוא היה שם עלייך, אז למה לא.... תירגעי עם החיזורים... תפסיקי לעקוב אחריו, ותראי מה יהיה.... אם את רוצה בכל זאת להפגין נוכחות את יכולה לדפוק לו איזה חיוך יפה כשאת עוברת לידו בבית הספר, או אפילו להגיד לו היי ולנסות לדבר איתו ולהכיר אותו.... או שאם יש לך קשרים, תשיגי את המספר שלו ותתקשרי... או שתעבירי לו פתק שאת רוצה להכיר אותו, ותכתבי לו את המספר שלך, ואם הוא יהיה מעוניין הוא יתקשר.... יש לך המון אפשרויות... הכל בחירה שלך.....

למעלה