תנחומי ליהודית ושלום לכולם

בת של

New member
תנחומי ליהודית ושלום לכולם../images/Emo16.gif

פעם ראשונה שהגעתי לכאן. לא ידעתי שקיים פורום כזה. מבחירת שמי אפשר להבין שאני בת לניצולי שואה (מסלובקיה) לא הבנתי מה יש עכשיו לדבר בנושא והתחלתי לקרוא קצת ועיני התמלאו דמעות. דברים נשכחים עלו וצפו פתאום מבינים שאנחנו-אני לא לבד, יש עוד ששמעו דברים בבית אבא שלי כבר לא בחיים ואמא שלי עומדת לעבור למוסד סיעודי במצב גרוע. יש לי הרגשה שנגמרה לי המשפחה, ז"א בית ההורים. יש לי אחות ויש לי משפחה משלי- 3 בנים יפים ונבונים, אבל אבא ואמא זה תמיד אבא ואמא. עד לפני 6 שבועות עוד הייתי יכולה להתקשר לאמא שלי ולדבר ולהתייעץ, עכשיו היא כבר לא מבינה באיזה עולם היא נמצאת, לפעמים היא חושבת שהיא שוב נמצאת באושוויץ וזה פשוט נורא. יהודית אני מבינה אותך, מי יתן ולא תדעי עוד צער. אני מקווה לבקר כאן ולהרגיש בנוח איתכם. תודה על ההקשבה.

שלום לך בת של

לברכך שהגעת לכאן? אימך במצב רע. היום יהודית קברה את אביה. את מפרקת את בית הורייך. וקשה. פתאום מול עינייך הפורום הזה, שמזכיר לך עוד כל מיני "לא שמחות". נו... ברוכה הבאה. זה הבית. הרגישי בנח איתנו. ולהקשיב זה מה שאנחנו יודעים. מיכל.

הבת של

New member
ברוכה הבאה

קצת לא נעים לי אבל מכיוון שאני "הבת של" ונכנסתי לכאן טיפה לפניך, ובכדי למנוע בלבול, אולי כדאי שתבחרי לך כינוי טיפה שונה. אני מכבדת את היותך בת של ניצולים שהרי כולנו כאן מאותה סיבה ובאמת שאינני רוצה לפגוע. סליחה אם נפגעת ותודה מראש.

גילי 10

New member
בנות של...

לפי הסגנון "הבת של" זו בתיה מ. הוותיקה ו "בת של" זו בת חדשה במשפחה הצלחתן לבלבל אותי תילי

tiyah

New member
נו, סוף סוף, באיחור חינני קל...

ירד האסימון. אז, ברוכה הבאה בת של! והי, הבת של!

א ת י 10

New member
ברוכה הבאה בת של (?)../images/Emo39.gif

מצטרפת לברכות וגם לבקשתה של בתיה. מבלבל לקרוא הודעות החתומות בניק כל כך דומה. מכיון שבתיה (הלא היא "הבת של") - היא כותבת ותיקה בפורום הזה - אודה לך אם תוכלי למצוא ניק שונה ולו רק כדי למנוע בלבול (אני היום כבר התבלבלתי עוד בטרם פתיחת ההודעות).

למעלה