תנחמו את פיצי

תנחמו את פיצי

עמותת "ניחומי פיצי" אנה נחמו את פיצי כמה שיותר הסוס (קיפי) המדהים נהדר חמוד יפיפה כל המילים הטובות עזב את החווה שלנו ואנחנו לא יודעים לאן הוא עזב "קיפוש שלנו אנה תחזור!!!!" והיא הילדה העצובה ביותר כרגע אז נחמו אותה בבקשה פיצי אוהבת אותך תהני בחו'ל

JustAlona

New member
פיצה, גמאת *לא* חמודע.

GrEeNwOmAn

New member
עדידוש' כנסי נשמה../images/Emo25.gif

גם לי זה קרה. המון פעמים. עם: בטי קרוליין ועוד... {לא מעוניינת להיזכר} ובכיתי, והכל, וזה עבר בשלב מסויים. תיהי חזקה, ותגידי למדריך שלך שלפחות יגיד לך למי הוא נמכר, כי את דואגת לו. ותתחנני למדריך ותנדנדי ותציקי עד שהוא יגיד לך. או שאולי, תסממי ותתני לו לשתות הרבה
ותוציאי את זה ממנו... חחחחחחחחחחחחחחח מלכה, בהצלחה לך!!!!!!!!!!

Y GIRL

New member
../images/Emo24.gifפיצי יהיה פסדר!

מבצע חיפוש נרחב
אנשים : כל אדם היודע כל פרט קטן על מקום הימצאו של קיפי שימסור את הפרטים לפיצי!!! גם לי זה קרה עם מרקו אבל לפני כמה ימים גילו לי שהוא בחווה בקידרון! לא לאבד את התקווה.........

הוא היה בחוות עמק זוהר לתקופה

מסויימת יחד עם דנדי הפוני השחור שהיה אצלכם אין לי מושג לאן העבירו אותו כנראה לקדרון אם את אומרת.,

Nµ§h¥ KaTaN

New member
אוייייי פיצי........

תתעודדי. את לא יכולה לבקר אותו או משהו? ואני ממש, ממש, ממש, ממש, מצטערת.

אין לי מושג איפה הוא....../images/Emo7.gif

זה הכי כואב שאני אפילו לא יודעת לאן לקחו אותו....

טוי בוי

New member
בטח סוחר סוסים....

תמיד מוכרים כך סוסים לסוחרים בעיקר סוסים שלא ממש קל למכור....

אבל זאת הייתי עיסקת חילופין, ../images/Emo4.gif

במקומו ובמרקום ניאו באו שני סוסים- אפולוסה לבן עם נקודות חומות מקסים! ופונית בהריון מתקדם... בעלת צבע קבסיקן.

Y GIRL

New member
תנסי לברר מאיפה...

תנסי לברר מאיפה באו שני הסוסים מן הסתם הוא הלך לחוה ההיא לא? שימי תמונות שלהם או משהו תישאלי אנשים.... אל תהיי בדיכי!

למעלה