תנחשו איפה הייתי אתמול? בהצגה של דבי

תנחשו איפה הייתי אתמול? בהצגה של דבי

(זאת אני , הצלמת המדהימה שצילמה את מה שדבי משוויצה כל כך).
תענוג. ההצגה מושקעת ועליזה וססגונית, אם הייתם רואים את הירקות של הארנב, הייתם ישר חושבים על סלט טרי. והפרחים... והעץ... ודבי
אכן שיתוף אינטליגנטי של הקהל: דבי בחרה מראש את ה"קורבנות" המאושרים, גילתה להם בסוד מה תפקידם, ואז כשהגיע הזמן, קראה להם להצטרף, בלי בלגן, בלי "גם אני, גם אני!" בלי אכזבות...
מה לא למדתי מדבי? איך להביא פחות ציוד. גם דבי קצת משוגעת, (כמוני) (אמא'לה, היא עוד שניה תעיף אותי מהפורום)- בגלל כל האביזרים (המקסימים) והבדים, והרמקולים, והפרגוד והפרחים, והכובעים והתאורה והבובות- הכל תופס מקום, וארגזים וסחיבות. כנראה שאין מנוס מלסחוב לסחוב לסחוב...
דבי, תודה.

דביל'ה שלי

בסדר, בסדר...גם שלכם...אל תהיו קטנוניים כאלה

אבל שלי היא יותר
נה נה נה נה נה

אומנם אני לא זקוק לשרשור הזה ואת כל מה שהיה לי לומר לך כבר אמרתי לך בע"פ בשיחות ה
שלנו בימים, בערבים, בשעות הלילה המאוחרות ואפילו זמן קצר לפני ההופעה ותוך כדי שאת מתאפרת בשירותים

גם את הברכות מסרתי לך בלייב ובהודעה שפתחתה את השרשור הזה
אבל
בכל זאת חשוב ובא לי לומר לך ליד כולם ש:
אני גאה בך
ואצלי גאווה זה תרתי משמע...
מה שאומר שהגאווה שלי היא כפולה

גאה בך על ההחלטה לעורר את האבק מעל ההצגה!
גאה בך על העיבוד והבימוי החדשים, המחודשים, המרעננים והכי חשוב שתואמים את הגישה שלך ואת מי שאת כבובנאית,שחקנית ומפעילה ובכך מוציאים את המיטב שבך בצורה הכי נכונה, אמיתית ומוצלחת!!
גאה להיות זה שבחרת בו לספר לו על רעיונות שעלו לך, הסצינות שביימת מחדש וההצגות פרטיות שעשית לי ב

שמח כ"כ לקרוא את חוות הדעת של ורד שצפתה בהצגה

לא שחשבתי אחרת... שזה בדיוק מה שידעתי בבירור שיקרה כשתציתי את הפתיל שנקרא דבי זריהם...

למעלה