פאק אנשים למה אתם מדכאים?@
גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!! משה הוא המורה שלי לתיאטרון בבית ספרי המאוס!!! משה - שונא אותי והוא לא מתבייש להראות את זה!!! ניסיתי להתקבל לתלמה ילין, וביקשתי ממנו עזרה בחזרות ומה הוא אומר:?! "תחפשי ותתאמני לך לבד, זה התפקיד שלי לעזור לך!!!" סססססססססעמק!! הוא עושה הצגה ולא נתן לי להיבחן בכלל!!! וכולם אמרו לי שיש לי את הכישרון!!!! עכשיו, נבחנתי לתלמה.. והם שאלו אותי על המורה שלי לתיאטרון, ואמרתי שם ופרטים! תוך חודש אני מקבלת מכתב שאומר לי שלא התקבלתי מה ששבר אותי לגמרי ואני רצינית!!! ומסתבר... שהם צלצלו למשה והזבל הזה אמר להם.. שלא כדאי להם לקבל אותי ובגלל שהם היו צריכים המלצות!!!!!!!!!!!... לא התקבלתי לדבר שהכי רציתי בחיים!! והכל בגלל החרא הכבש המגעיל הזה!!!! ורק בגללו פרשתי מתיאטרון!! רק בגללו הוא הרס לי את החלום ולא אכפת לי כמה פלצני זה נשמע!!!! בכל מקרה אני שמחה בשביל כל השחקנים והשחקניות פה