תנחשו למי יש בקרוב יום הולדת??????

ט ל i i ש

New member
אבל ללמה ...

לפצוח רק בשביל זה הודעהה!??!?
ואם כבר אז שמתם לב לאייקונים החדשים?!!?
|פירמידה|

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo159.gifרררולז! ../images/Emo54.gif

ו... נחשו מה??? גם אני התקבלתי למגמת תיאטרון!!! טלו'ש!!! עכשיו שתינו נהיה במגמה!!!

ט ל i i ש

New member
ניצי אהובתי!!../images/Emo23.gif

גאהההה בךךךך יפיופהההה!!!!!!!!!!!!!! כמו שהמורה שלי לתיאטרון אמר כל מי שהתקבל הוא מיוחד!!!! אז מה המסקנה!!?!?!. אנחנו מיוחדות!!!

Queeny

New member
How dare you?! ../images/Emo15.gif

איך את מעיזה לקרוא לעצמך מיוחדת?! יש רק 3 מיוחדות בעולם הזה! ניצני דניאלי ויעלי! אפחת לא יכולה להגיע לרמה כזו של מושלמות! |סוגדת למיוחדות|!!!!

crazy4tc

New member
מזל טוב ניצי!!!!

כשאתן תהיו שחקניות מפורסמות תשחקו בסרטים שלי?? למרות שלפי איך שזה נראה כרגע אפילו קליפ אני לא מצליחה לעשות...

aYaLoLy

New member
פאק אנשים למה אתם מדכאים?@

גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!!גאד אני שונאת את משה!!!! משה הוא המורה שלי לתיאטרון בבית ספרי המאוס!!! משה - שונא אותי והוא לא מתבייש להראות את זה!!! ניסיתי להתקבל לתלמה ילין, וביקשתי ממנו עזרה בחזרות ומה הוא אומר:?! "תחפשי ותתאמני לך לבד, זה התפקיד שלי לעזור לך!!!" סססססססססעמק!! הוא עושה הצגה ולא נתן לי להיבחן בכלל!!! וכולם אמרו לי שיש לי את הכישרון!!!! עכשיו, נבחנתי לתלמה.. והם שאלו אותי על המורה שלי לתיאטרון, ואמרתי שם ופרטים! תוך חודש אני מקבלת מכתב שאומר לי שלא התקבלתי מה ששבר אותי לגמרי ואני רצינית!!! ומסתבר... שהם צלצלו למשה והזבל הזה אמר להם.. שלא כדאי להם לקבל אותי ובגלל שהם היו צריכים המלצות!!!!!!!!!!!... לא התקבלתי לדבר שהכי רציתי בחיים!! והכל בגלל החרא הכבש המגעיל הזה!!!! ורק בגללו פרשתי מתיאטרון!! רק בגללו הוא הרס לי את החלום ולא אכפת לי כמה פלצני זה נשמע!!!! בכל מקרה אני שמחה בשביל כל השחקנים והשחקניות פה

Charmed 4ever.

New member
יולי את מתוקה! ../images/Emo54.gif

ואל תדאגי מתוקה, הוא לא יהיה מי שיעצור אותך בדרכך לחלום! לתלמה ע"פ מה שאני יודעת, אפשר להבחן גם היישר לכיתה י"א, כך שאין לך למה לדאוג ותוכלי להבחן גם בשנה הבאה... מה שאני מתכוונת לעשות, למרות שאני לא אלך לשם כי אמא שלי לא רוצה שאני אשקיע במקצוע לפני בגרויות... אבל לראות אם אני מספיק טובה בשבילם...

aYaLoLy

New member
אוךךך הוא כל כך מניאק!!!!!!!

צריך להפוף את כל נאצים דגי הזהב האלה להיפופוטמים!!!

crazy4tc

New member
אל תשימי עליו!!!!

אל תתני לו להרוס את החלום שלך!! כי היחיד שמפסיד מזה זאת את והוא רק ישיג את המטרה שלו... אל תלכו לתלמה ילין... בבקשה!!!!!!!!! אתן תלמדו עם הילדה הכי
בעולם!!!

crazy4tc

New member
מה מי? הילדה? אני לא אפרסם כאן...

אני לא עד כדי כך מגעילה...

Drorrrrrr

New member
תלמה ילין הוא כבר בכלל לא משהו

אני רציתי ללכת לשם למגמת מוסיקה.. וויתרתי.... יש עכשיו בכל תיכון מגמת תיאטרון, ואני מאמין שיש אפילו תיכונים עם מגמות מצוינות. חבל שתתקעו על תלמה תנסו עוד מקומות.

aYaLoLy

New member
אתה צוחק עלי?!?!?!

תלמה זה הביה"ס הכי טוב לתיאטרון!!! אתה קולט שלפני שנתיים הם העלו את שיקאגו?! איך אתה משווה את הרמה החובבנית בביה"ס הרגילים... או שזה רק אצלי.. או וולץ.. אני נדפקת מכל הבחינות

Drorrrrrr

New member
תשמעי

מה שתלמדי בתיכון לא ישמש אותך בחיים אם תרצי להיות שחקנית תהיי בטוחה שתצטרכי לעבור את בית צבי אז מגמת תיאטרון בתלמה או מגמת תיאטרון בטיזינבי יכולה להועיל אבל בטח שלא לגרוע. תלמה זה תיכון טוב, אבל של צפונבונים-סנובים-מליאנים.

aYaLoLy

New member
אולי אתה צודק אבל..........

ההיפך בתלמה כולם פריקים חמודים כאלה אבל מליאנים בטירוף רק האודדישנים עלו לי 300 שקל

Charmed 4ever.

New member
ייפ ייפ ../images/Emo54.gif

אבל מה שטוב בתלמה זה לא העובדה שזה ביצפר טוב, זו העובדה שזה ביצפר מקצועי! את לומדת בו ומקבלת תעודת מקצוע. אמא שלי לא רוצה שאני אלמד שם כי היא מעדיפה קודם שאני אעבוד ואשקיע בבגרויות ואח"כ במקצוע. ודרור, לא חייבים לעבור את בית צבי, ביצפר למשחק בניו יורק או קרוביה גם יספיק

למעלה