תנחשו למי יש היום יומולדת?!

greeneye

New member
תנחשו למי יש היום יומולדת?!

(כמה הודעות אני פותחת בזמן האחרון..יאו..אבל להיות פה בפורום זה כבר כמו לדבר עם עצמי...) לאביעדדדדדדדדד!
חייל! שתזכה לשנים מאושרות רבות וטובות, וש..שתמיד תשמח, ותהנה, וכל הזדמנות שתהיה לך להגיע הביתה מהצבא שתתייצב לצילומים, כי מצחיק איתך! (נזכרת בצילומים האחרונים שהייתי, וישבת לידי, ומוחה דמעה). ובכלל, יא, אתה ענקי! אתה בן 19, לא? יו..אתה מזדקן! כמעט זקן כמו יובל!! המון המון המון המון והרבה מזלטוב, ושלא תשכח אותנו, עכשיו כשיש לך חיים.

Kido2222

New member
הלו פורום!! :)

תודה רבה! :) גל...!!! וואי אני זוכר את הצילומים האלו... :) קיציס נתן לי לשתות משקה עם אלכוהול... לא זוכר את השם שלו עכשיו... :) ומה זאת אומרת עכשיו שיש לי חיים? :) עכשיו אני טיפה יותר עסוק זה הכל... גם קודם היו לי חיים! :) בקיצור מה שאני מנסה לומר... אין מצב שאני שוכח אתכם!!! :) ומזדקן? כן... אבל למזלי אני עדיין רחוק מיובל... :) יובל - אל תעלב... פשוט אני נהנה שעדיין אני לא התחלתי את שנות ה20 לחיי, זה אומר שאני ייחסית "צעיר"... בקיצור... מקווה שיהיה איזה מפגש בקרוב או צילומים של משהו שכולם יבואו... ואני אוכל להגיע... ואני אראה את כולם שוב... שוב תודה רבה... :) אני פה עד ראשון... אז נדבר... :)

greeneye

New member
בריזר ../images/Emo13.gif

של בקרדי, לא? משהו אדום, לוזוכרת איזה טעם. אם אני לא טועה..אבטיח. כן. וחבל שלא שתיתי מזה. חבל.

נראה לי שדווקא סמירנוף...

[אל תתבאסי, לא הפסדת כלום. בריזר אבטיח הוא אחד המגעילים שיש...
]

greeneye

New member
אלאלאלא.

אני די בטוחה שבקאדרי. בכלאופן, לא נכון, בריזר אבטיח זה טעיםםםם. (בריזררר..
) אני כזאת שיכורה..
אני שותה את זה בארוחות צהריים כמו מיץ או משהו. טוב, העיקר שזה לא עושה לי כלום וזה טעים.

Yuvalenko

New member
בקאדרי?.. את כנראה באמת שיכורה..

אני מודה מודה מודה - בריזר אבטיח זה באמת טעים. אבל לא לארוחת צהריים!!

greeneye

New member
למה לא? הוא תמיד טעים!

מה הבעיה עם בקארדי? אין בזה כלום אחוזי אלכוהול, וגם קרוזררר (חוץ מהצבעים המזעזעים של השתיה, כחול למשל..
). טוב, מה נכנסו לדיון על אכלוהול?

Yuvalenko

New member
ממך אי אפשר להיעלב, מה יש לך..

אני מה זה לא מרגיש זקן בזמן האחרון, אני מרגיש כמו ילד בן 17 משום מה..
(יכול להיות שגם מתייחסים אלי ככה, אבל אני לא נכנס לזה)

lishhhh

New member
אביעד הנחמדדדדדדד!!../images/Emo140.gif

מזל טוף מזל טוף וסימן טוף!
שיהיה לך יומולדת כייפי (יש עוד רבע שעה! זה נחשב!) וששמייח לך!!! ושאף תנין לא ינשוך אותך לעולםם. אמן. :) ויש פה אנשים שרוצים לראות אותך במדים! לא אני כמובן.... הם פשוט ביקשו ממני למסור...

Kido2222

New member
המון המון תודה... לכולם! :)

ומי רוצה לראות אותי במדים? :) יום שלישי אני חוזר הביתה... (גל... אממממ אני עובר ליד מודיעין... אם את רוצה... לא יודע... :) ) אמממממממ... מי בקיצור... אפשר לארגן משהו... :) ותודה רבה ליש! :) ואני גם מקווה ששום תנין לא יינשך אותי... ועכשיו בדיוק זו העונה... :/ "So long! So long So long So long!, and thanks for all the fish!" (קטע מתוך "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה..." סרט ענק. :) ) סתם כי אהבתי... בקיצור... שוב תודה!!! (אז כן יש לי עוד 5 דקות... אבל אני נהנה מהיום... :) יאללה... לילה טוב!

Yuvalenko

New member
זקן כמו יובל.. אפילו בברכה לאביעד

את דוחפת את זה?.. אביעד - המון מזל טוב, כמו שאמרו בארץ נהדרת השבוע: עד 120..
ותמשיך לפזר לנו סמיילים בכל הודעה שלך (הודעה אחרונה - 10 סמיילים, כמעט שיא אישי!), וכמובן שיהיה לך המון הצלחה בצבא ולמעשה בכל דבר שנפשך תבקש. (נפשך מבקשת יותר מדי דברים בזמן האחרון, תמסור לה ממני שתירגע)

~*~gaL

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

באמת גדול
טוב, אני לא רחוקה מזה...
המון המון מזל טוב! המון!

למעלה