תנחשו למי שוב לא רוצים לשלם?

TheSverd

New member
תנחשו למי שוב לא רוצים לשלם?

נכון - לי! איך בא לי להיות משפטן בכיר ולהגיש איזה בג"ץ נגד כל החברות אבטחה המלוכלכות האלה. קיצר יש לי שאלה קצת לא קשורה : מה אם המעסיק אומר שהוא ישלח לי צ'ק בדואר(דואר רגיל, לא רשום) ובמקום באמת לשלוח לי צ'ק הוא אומר שהוא שלח והצ'ק כנראה הלך לאיבוד בדואר מה עושים במקרה כזה?

שלח בדואר רגיל?

שיוכיח ששלח. בינתיים דרוש ממנו לשלם לך מיד- אם בצ'ק ביד ואם בהפקדה ישירות לבנק. תלושי משכורת אתה מקבל?

TheBigBrother

New member
זה לא משהו שקרה

זה משהו שעלול לקרות כי הוא אמר ששבוע הבא הוא ישלח לי אני מחשב קדימה מה יכול לקרות, כי כבר 10 יום הוא משחק איתי בחתול ועכבר

dobhy46

New member
חבר יקר

תגיד למעביד שליצנים אתה רואה בקרקס . אין לשלוח המחאה בדואר בשום מקרה . ו אם היה ואמר ששלח שיראה לך וחוץ מזה היום שום דבר לא נעלם בדואר. את שמשכורת יש לתת ביד לעובד או לחילופין להפקיד בבנק לא יאוחר מ- 09 לכל חודש

TheBigBrother

New member
כן גם אני שמעתי משהו על זה

אבל במשפט הקודם , כששאלתי את השופטת אם מגיע לי פיצוי על הלנת שכר, היא אמרה לי שלא מגיע לי שום פיצוי ולקח איזה חודש מהרגע שהיתי צריך לקבל את המשכורת עד הרגע שהגשתי תביעה חוץ מזה - אתה הרי מכיר אותם, כל פעם יש להם טריק חדש צריך כבר להוציא ספר "כל הטריקים של חברות האבטחה":)

joshh

New member
תגיד

אתה מתייעץ עם אבי ? 1. תגיד ל שיבטל את הצ'ק עכשיו. 2. שיבוא לך אותו ביד. 3. מגיע לך הלנה בשכר במידה ואתה ממגיש תביעה עד 3 חודשים. תתייעץ עם אבי, תן לו לדבר עם המעסיק. אבי יודע לגרום למעסיקים כאלה להזיע. joshua

TheBigBrother

New member
תודה ג'וש

זה לא שזה קרה, אבל יש לי הרגשה שזה עלול לקרות הם נראים לי מהסוג של האלה שלא ממש רוצים לשלם. אבל בקטנה - כל התענוג יהיה שלי אם אצטרך לתבוע אותם :)

תגיד ג'וש .....................

אם אני הולך לתבוע את החברה שלי ב- " בית דין לעבודה " , אז איך אני מוכיח להם ש-החברה גנבה לי שעות עבודה אם אין לי את התלוש של השעות שאני עבדתי ? . בתלוש משכורת הרי אתה יודע ש-הם בחיים לא רושמים כמה שעות עבודה יש ! .

joshh

New member
חובתם להוכיח.

כלומר, אתה צריך רק להגיד, הם צריכים להוכיח אחרת. אם יש לך רשומים של שעות נוספות אז בהמ"ש יסתמך על הרשימות האילו אלא אם החברה תציג רשימת שעות רשמית. joshua

אם אני רשמתי ביומן מ-שלי !!!!......

...את כל השעות שאני עבדתי כל השנה ! , אז יכול להראות לבית משפט כמה שעות הם גנבו לי ??????????, הם לא ירצו בחיים לתת תלוש " דו"ח שעות עבודה " כי אז הם ידפקו את עצמם ! .

joshh

New member
טוב מאוד !

הם צריכים להמצא דוחות שלהם שאומרים אחרת. אז אם אין להם דוחות אזי הם יסתמכו על הדוחות שלך. יש לציין שאם הם ממציאים דוחות הם צריכים להראות אוטנטיים. joshua

אז אם אני אלך לבית מישפט ! ........

הם יכריחו את החברה לתת לי דוחות על השעות שאני עבדתי

avi1976

New member
מניסיון בית המשפט לא מכריח

להוציא דו"חות נוכחות אז זה מהווה נזק ראייתי מבחינתם ובכך אתה יכול לטעון שהדו"חות שלך נכונים!

למעלה