תנחשו מאיפה חזרתייי?

• פותח הנושא cutey
  • פורסם בתאריך

cutey

New member
תנחשו מאיפה חזרתייי?

מניצניםםםםם! היה כזה כיף! ממש השקיעו על זה! היהודים ואביב גפן נתנו אחלה הופעה! חזרתי לפני חחצי שעה ואני מתה לישון! לא ישנתי איזה 30 שעות כבר. אז..אני אצטרך לספר לכם בהזדמנות אחרת. ואם יש שאלות,יאללה. וואי..אני כל כך מתרגשת..אני עוד בהלם שהייתי שם,ממש השקיעו על כל הכפר. הריקודים,המשחקים..טוב,אמרתי שאני אספר לכם אח"כ אז..לילה טוב(לי)!

לילה טוף מאמי......../images/Emo1.gif

ואם תוכלי גם לספר אח"כ איזה גילאים בערך היו שם?

cutey

New member
תודה..

אז הלכתתי לישון ב10:40 בערך,וקמתי ב6. גילאים:הרוב היו מגיל 25+-14 והיו ממש מעט מתחת ל14. איפה זה: ההופעות עצמם-יש אמפי(כיסאות כמו באולם) ואז למטה יש רחבת ריקודים ענננננקית! מה ללבוש:אני לבשתי ג'ינס ארוך עם גופיה (סוף...).ובניגוד למה שהציעו לי,הרוב היו בג'ינס. היו גם בנות שלבשו מכנסי "דפוק אותי"-זונות(סליחה על המילה,אבל זה היה פשוט דוחה!)היו גם בנות שלבשו את החזיה של הבגד ים במקום חולצה.מיני-לא כדאי,כי נהיה קצת קר לפנות בוקר.בנים-בלי חולצות(!!!!) הכיייי יפה
.הרבה בנים היו גם במכנסי גלישה ממש יפים.ותביאו משהו כדי לשים אם יהיה קר(סווטשירט או משהו). ההופעות עצמן לא על החוף.יש רחבה ענקייית(כפי שאמרתי) על ריצוף. ויש גם כיסאות (?!) מי יכול לשבת בהופעות לעזאזל?! קיצר מקום מ-ד-ה-י-ם! יש הרבה דוכנים(קניתי סרט לשיער-סוף הדרך..) יש הרבההה אוכל(טאי מוקפץ-מומלץ!יצא לי חרוז בלי כוונה..חח),משקאות חריפים,נרגילות,משחקים(ביליארד,הוקי שולחן),אפטר ולפני פרטי(רחבת ריקודים אחרת-רקדנו עד הבוקר!)קפה,צ'אי הודי(מומלץ!) ו..דבר אחרון-יםםםםםםם!!! תביאו בגדי ים!! ואם יש עוד שאלות,אל תתביישו..חח שמחת לענות,והכי חשוב שתלכו בסבבה ותהנו! love u all..
שמחתי לענות לכם..והכי טו

../images/Emo45.gif

שמחים שנהנת
שבוע הבא אני שם.. תגידי.. ההפועות על החוף
איך צריך להתלבש
איפה זה

למעלה