תנחשו מה?!

Drorrrrrr

New member
תנחשו מה?! ../images/Emo60.gif

לא
עדיין אין תמונה שלי, אבלללללללללללללללל מישהו אמר לי שמחר יש יום דה קולינג ב-MTV!!! אז זה אומר שמחר אתם תראו את FOR YOU ב-MTV מאה פעם! ואת WHEREVER אלף פעם! ואת CIBAH מיליון פעם! איזה כיף לנו!!! שבת שלוםםםםם!

crazy4tc

New member
באמת??????????????????

ישששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמה זמן חלמתי על היום הזה!!!! (בשיא הרצינות) מחר יום טלויזיה!!!!!! יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש!!!!! זה בטוח אבל? מי אמר לך את זה? לא כדאי לך לאכזב אותי עכשיו....

adi u

New member
אוי...מגניב!../images/Emo98.gif

זה יכול להיוות ממש נחמד...אני לא זוכרת כמה זמן כבר לא ראיתי טלויזיה

Drorrrrrr

New member
אני מקווה שהוא לא טעה ../images/Emo60.gif

אחרת הוא ישמע ממני

aYaLoLy

New member
עיייייייייייייייייייייייייייישששששש

יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששש יום מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אלכס שלי החמוד שרופה עליווווווווווווווווווווווווווווווווו יום שלם איתווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זה כמו התקופה ששמו את אדריאן כל שעה עגולהההההההההההההההההההההההההההההה i am soooooooooooooooooooooo happpppppppppppppppppppppyy עשה לי ת'יום!!! במיוחד אחרי שרבתי עם איזה פוסטמה צפונית סנובית מגעילה שפעם היתה חברה שלי בעעעעעעעעעעעעעעע הבושההההה :$

Charmed 4ever.

New member
אממ אממ אממ אממ אממ ../images/Emo54.gif

באמת היה יום כזה או שלא הפסדתי כלום?

Drorrrrrr

New member
לא היה יום כזה ../images/Emo10.gif ../images/Emo60.gif

מידע מוטעה גרררררררררררר אני הולך להרביץ לו עכשששששששששששששששששששששיו
עמכם הסליחה

crazy4tc

New member
דרור!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוצה את הכתובת של הבן אדם הזה!!!!!!!!!!!!! הסתובבתי יום שלם בצרחות שמחה על זה שהיום של דה קולינג הגיע!!!! ועל ההשפלה הזאת אני לא מתכוונת לשתוק!!!
אז קדימה, כתובת כדי שאני אוכל לסגור איתו חשבון!!!

Drorrrrrr

New member
אם הייתה לי את הכתובת שלו ../images/Emo60.gif

לא הייתי כאן ולא, לא הייתי הורג אותו סלאש מרביץ לו אלא עושה דברים אחרים.....!

למעלה