תנחשו מי חזר

באיה

New member
תנחשו מי חזר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם
אני פה, בבית בישראל. (נו פלייס לייק הום) שלום ענקי ו
ים לכל הותיקים והחדשים. שמתי לב שיש המון חדשים, ואני מקווה שגם אותם אכיר בקרוב. אתם לבטח סקרנים לדעת איך היה, ואיך ביליתי, ומה עם המשקל שלי. ובכן, ראשית נהניתי מאוד להיות עם הנכד שלי עד כמה שהזמן יפשר לי. מלבד זה, לא היה לי נחת מהכלה (זה נדוש וידוע, אבל זו המציאות). בני השתדל להנעים לי את השהיה במסגרת יכולתו מבחינת הזמן. לאחר חודש הגיעה בתי, ואז טיילנו המון. בסך הכל הייתי באוסטרליה חודשיים, ובדרך חזרה קפצנו כמובן לשבוע בתאילנד. המשקל שלי לצערי לא זז כלפי מטה, וזו חצי נחמה שלפחות לא עליתי. עכשיו שחזרתי לאוכל נורמלי נראה לי שאמשיך לרדת, כי כבר אני מרגישה הצרות בהיקפים לאחר ירידת נוזלים שהצטברו לי שם. קשה לשמור על דיאטה כשהמטבח לא בשליטתך, וגם חוסר ניידות לא יפשר לי לקנות מצרכים שמתאימים לי. שם הכל רחוק, אין מכולת ליד הבית, ולסופר הקרוב צריך רכב. אני מתפלאת שלא עליתי במשקל, וההסבר היחידי הוא, שהלכתי המון ושרפתי המון אנרגיות. היום אני בכושר לא רגיל, ואני מסוגלת ללכת קילומטרים. אלא שכאן לעומת שם, אין את המרחבים להליכה, ואני שוקלת ברצינות לקנות מסלול הליכה הביתה, ולא להיות תלויה גם במזג האוויר. למרות שלא כתבתי הרבה, עקבתי אחרי הפורום בענין כמעט כל יום. הסיפורים האנושיים נגעו ללבי, בפרט הסיפור של עופריקו ומיכל. עופריקו, אני כולי התפעלות ממסירותך לזוגתך, ומחוש ההומור הנהדר שלך. כן ירבו כמוך, אך לצערי אתה מזן נדיר. אני מאחלת לכם כל טוב, והמשך חיים טובים ביחד עוד המון, המון שנים. ובכן חברה, שוב שלום לכולם, מקווה לראותכם במפגש הקרוב באם תודיעו לי מתי, ואם אני עדיין חלק מקבוצת איכילוב.
מכל ה
באיה

רוייקו

New member
ברוכה השבה ../images/Emo141.gif חסרת פה מאוד

אני בטוח שנהנית שם. להשתמע בפגישה הקרובה.

lir42

New member
באיה איך אני שמחה שחזרת....../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת ושעשית חיים כל הכבוד שנעצרת ולא עלית היית חסרה כאן אגב אנו כבר שכנות.... המשך יום טוב לירי

נושנושי

New member
ברוכה הבאה באיה../images/Emo163.gif

תאמיני לי לא הפסדת הרבה בארץ בחודשיים האחרונים רק בלגן ופיגועים מקווה שתחזרי מהר לשגרה

רונה 29

New member
שלוםםםםםםםםםםםםםם באיהל´ה ! ../images/Emo104.gif

wellcome back to israel !!! מה נשמעעעעעעעעעעעעע ? התגעגענו קשות !!! בדיוק השבוע דיברנו עלייך, איפה את, אם את נהנית, ואם תפסת טרמפ עם איזשהו קנגרו...
מלא זמן לא שמענו ממך !!! שמחה מאוד שחזרת ! כל הכבוד על שמירת המשקל (נ-ה-ד-ר !!!). יש הרבה מצטרפים/ות חדשים/ות ואני בטוחה שתתעדכני במשך הזמן. המפגש אכן קרב ובא , אבל אנחנו מחכים ללילך שתעדכן אותנו לגבי התאריך הסופי 1/5 או 8/5 ..) וכמובן שאת באה !!!. טוב, אתן לך קצת זמן להתארגן ( לפני מטח השאלות..) שתהיה שבת שלום ועכשיו כשאת בארץ...... נוסיף לברכה גם ... תשמרי על עצמך!!! (ח-ש-ו-ב)
שמחה לראות אותך פה !!!

באיה

New member
רונה"לה אהלן

גם אני התגעגעתי קשות. נתקן את הפער במהרה. שמחתי לראות את המה נשמעעעעעעעעעעעעעעע שלך. זה עשה לי את היום. ביי בינתיים שלך באיה

שרה16

New member
איזו אורחת!!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה לארץ ,ואלינו בפרט... התגעגענו לכתיבתך החמה!!!!!! נפלא לשמוע שבילית טוב ועשית ספורט....אני מקוה ששלום לקנגורו המסכן.. (נו,זה שרכבת עליו ממקום למקום...) אין עדין מועד לפגישה, הכל עוד פתוח....
להשתמע שרה

באיה

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכולכם על קבלת הפנים החמה. אני נמסה לאור מילים החמות שלכם. שרה לקנגורו שלוםואנסה לשלוח לכם תמונה. לא בטוחה שאצליח. שלכם באיה

ronnymp

New member
ברוכה הבאה ... ../images/Emo160.gif ../images/Emo65.gif

אז מה ???? הבאת לפחות איזה קנגורו איתך
אם את כל כך אוהבת ללכת - אז למפגש הבא את מגיעה ברגל ..... ואולי אפילו לביקור אצלנו - הצפוניים , ברגל .... מי אמר שאין מרחבים
אז ברוכה הבאה חזרה -
רוני

למעלה