תנטוש זינו, תנטוש/עדי גולד

מוצארט

New member
תנטוש זינו, תנטוש/עדי גולד

מלחמת העולם השבועית בהפועל באר שבע היא קריאה לעזרה. צעקה גדולה וכנה של אלי זינו, שמשמעותה: בחיאת, תבינו, אני דווקא בסדר, בחיי שאני אוהב אתכם, רק תראו מה אני מוכן לעשות כדי שתהיו מבסוטים. אבל הבעיה של הפועל באר שבע היא – לפני הכל – לא מאמן כזה או אחר, אלא בעל הבית בעצמו. אלי זינו מטביע את הקבוצה שלו עמוק-עמוק במי האפסיים של הכדורגל המקומי, והופך אותה לסוג של מכבי נתניה. נתניה, פעם אלופה, פעם קבוצה שכולם פחדו להגיע לאצטדיון שלה, הפכה לספקית כשרונות לקבוצות צמרת, ומפנה עורף צונן לקהל האוהדים שלה. ובעצם, מי יודע איפה הם משחקים עכשיו? הם בטוטו בכלל, אלה? הפועל באר-שבע היא פוטנציאל ענק למפעל משגשג, שימשוך אחריו עשרות אלפי אוהדים. אבל בצורת הניהול הנוכחית באר-שבע לא מסוגלת למכור יותר ממאתיים מנויים כי היא פשוט לא מעניינת אף אחד. אוהדים של קבוצת כדורגל, לא פחות משהם רוצים הישגים, מעוניינים בתקווה. התקווה, שמחר אולי נדרוס את מכבי חיפה בחוץ, שמחר זוהר חוגג ילהטט, שמחר נעוף רחוק. אבל הקהל של הפועל באר-שבע הבין שהוא אפילו לא יעוף לשדה תימן. בצורת הניהול הנוכחית לא ייצא מהקבוצה הזו שום דבר טוב. בעלים שהקבוצה שלו הפכה לבדיחה רקובה, שמשחרר את השחקנים המרכזיים שלו שנה אחרי שנה, כאילו מדובר במין אובססיה הוליוודית, שמודיע שהאוהדים לא מעניינים אותו ואחר-כך רץ בגמלוניות להחזיר אותם ליציעים, לא ראוי לאמון הקהל. קדוש, דיין או קשטן, מה זה משנה. כל עוד יעמוד מאחוריהם זינו, הפועל באר-שבע לא תוכל לטפס למעלה, ולהגיע למעמד המגיע לה. בהנהגת זינו הקבוצה איבדה את הדרך, הפכה ללגיון זרים תמוה, איבדה את הזהות המקומית, וגרמה לאוהדים שלה להבין שכבר עדיף לרכוש מנוי כבוד בשביל לראות את החבר'ה הנחמדים ממכבי באר שבע. כשהייתי בן עשר ניסיתי להפוך לאוהד של מכבי נתניה. הפועל באר-שבע העבירה אז עוד עונה בלמטה של הטבלה, ובגלל שלא יכולתי להתמודד עם תחושות הצער ההבושה הלכתי על נתניה, שדהרה באלגנטיות לאליפות. שבוע ניסיתי, שבועיים התאמצתי, ובשבוע השלישי שוב לקחו אותי נעלי הגלי הלבנות לאצטדיון ליד הבית רק כדי לצעוק "ליברפול באנגליה, באר שבע בישראל, היידה הפועל, היידה הפועל". השבוע, באיחור של עשרים וחמש שנה, גיליתי שהפכתי לאוהד של מכבי נתניה. רק שפתאום קוראים לקבוצה הזו הפועל באר-שבע. תנטוש, זינו, תנטוש. הכותב הוא סגן עורך המוסף 7 ימים של "ידיעות אחרונות".

RED OR DEAD BS

New member
נכון ועצוב.. ../images/Emo10.gif

אבל אני לא יכול, לראות את הקבוצה לבד, זו השנה השישית ברציפות שיש לי מנוי, אולי זה יהיה העונה הכי גרועה שלנו, אבל חייבים לעמוד מאחורי הקבוצה גם בזמנים הקשים האלו, לא לבוא למגרש זה לא הפיתרון, אנחנו חייבים לעבור בכל בתי העסק בב"ש, להקים ועד משותף שיקנה את הקבוצה, להוזיל את מחירי הכרטיסים, ולחלקם בבתי הספר, ונחזור לראות את השדים האדומים, כל פעם שאני יכול אני בודק מה עם הקבוצה, אם זה בעיתונים או באינטרנט, אני רוצה לחזור להרגשה, לפני כל משחק העיר הייתה בהיכון, אלפי אוהדים בכל משחק, יש לנו את הפוטנציאל הכי גדול בליגה, בצורה מאורגנת יחד עם בעלי העסקים בעיר שגדלו על הפועל, ואז נשקם את הקבוצה הזאת, החלום שלי זה לזכות בלוטו, חמישים מיליון, אני שם הכל על ב"ש, מוריד מחירים, מחלק כרטיסים לילדי מצוקה, וביחד עם האוהדים בונים קבוצה לתפארת. אחחח ב"ש כמה צרות את גורמת, רק תגרמי לנו נחת.

keepy

New member
הבל הבלים

מי יחליף את ז'ינו? יש מתנדבים?? איך זינו יכול להחזיק קבוצה בעצמו כשאוהדים לא מגיעים למגרש? אוהדים בוסרמיל - כסף לקבוצה - להחזיק שחקנים.

מוצארט

New member
הבעיה היא

שמי שכן יכול להשקיע, מפחד לשים את הכסף. אני עדיין לא מבין למה... לא רואים את פונטציאל האוהדים שיש??

RED OR DEAD BS

New member
שיוכיחו את הפונטציאל

שנה שעברה, כל משחק בקושי 2000 איש וזה עוד הגמה, זה פונטציאל?!, אני יודע שיש לנו, אבל כפי שזה נראה, רוב אוהדי הפועל ב"ש אוהדי הצלחות, ומפונקים. אנחנו צריכים להוכיח מה אנחנו שווים ואז אולי ישימו עלינו משו, אחד מהדרכים, החלטתם לא ללכת למשחקי בית, אוקיי, עכשיוחייבים כל משחק חוץ להביא אלפים שיראו מה אנחנו שווים.

למעלה