Master Stav
New member
תנין בקדרה חריפה ...
מספרים שג'קלין וג'נט הלכו לבקר באל חמה .... שחו להן במים ולג'נט נימאס אז היא התיישבה על הדופן של הברכה ועשתה פצפצים עם הרגלים במים פתאום היא מתחילה לצעוק .....ג'קליןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ג'קליןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ג'קליןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תיזהרי מאחוריך ....................קרוקודיל ..... ג'קלין מסתובב מסתכלת על הקרוקודיל שפתח תפה שלו ....מכניסה לו וואחד כפאה על האף והוא בורח היא מסתובבת לג'אנט ואומרת ...מה קרה לך הדי מוש קרוקודיל ....האדי לאקוסט ..... יש לי קשרים עם אנשים שעבודתם מביאה אותם למקומות ....ובכן אחרים לאחרונה נקרתה בפני ההזדמנות לקבל 3 קילו של בשר תנין שהומת עקב פציעה החבר שהביא לי את הבשר ביקש רק שאקרא לו ש....אבשל ..... איך אומרים לפעמים ....החיים הם הדבר הכי מעניין שקורה לך בלי לתכנן את המתכון הזה המצאתי ובישלתי יחד עם דני ז"ל מפונדק דני מבית יצחק .... איש יקר וקרניבור אמיתי שלימד אותי המון על בשרים למינם....הפוסט הזה מוקדש לו בהמון אהבה .... החומרים הדרושים .. 3 קילו בשר תנין חתוך לקוביות גדולות ( החלק של הזרועות ו/או הזנב מומלץ ביותר ) 6 ראשי שום טריים קלופים 1 בקבוק יין לבן 2 קילו בצל קצוץ גס 150 גרם דבש חצי כוס שמן זית 100 גרם מלח גס 50 גרם פפריקה חריפה 8 לימונים פרסים מיובשים 8 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים לטבעות 4 ליטר חלב אופן ההכנה את הבשר נשרה בחלב למשך 24 שעות ( פעולה שבאה להוציא את הרמיזה שקיימת בבשר לחמיצות עקב מזונו ואורח החיים של התנין ) יום המחרת נוציא את הבשר ונייבש אותו מעל הכיור לאחר שנשטוף במים את הבצל נכניס לסיר עם דפנות גבוהות ונתחיל לטגן עד לקבלת גוון שקוף זה הזמן להכניס את קוביות בשר התנין ולתת להם סגירה טובה ..... עכשיו נוסיף את השום ונניח לבשר לבצל ולשום לשחק יחד בסיר איזה 20 דקות .... בנתיים נערבב את השמן עם הדבש המלח והפפריקה החריפה ובתום אותן 20 דקות נוסיף את התערובת לסיר מעל לבשר מבלי להפוך או לגעת בו ..... נוסיף מלמעלה גם את הלימונים הפרסים היבשים ונינתן תערובת להתבשל עוד כ10 דקות עכשיו נוסיף את הפלפלים החריפים .....מעל ונערבב היטב היטב את כול המצוי בסיר/קדרה שלנו נשפוך מעל את בקבוק היין ...( מותר לגנוב לגימה קטנה ) נסגור את הסיר נביא לרתיחה וננמיך את האש ....עכיוש לא נותר לנו אל לחכות כשעה לערך עד לקבלת התוצאה הרצויה ... תוספות מומלצות תפוחי אדמה בתנור אורז מלא עם ירקות מיובשים לחם שחור עם חמאה סלטם ירוקים ..... הערה חשובה : את הלימונים הפרסים ...לא מגישים לצלחות הקרניבורים שלנו
מספרים שג'קלין וג'נט הלכו לבקר באל חמה .... שחו להן במים ולג'נט נימאס אז היא התיישבה על הדופן של הברכה ועשתה פצפצים עם הרגלים במים פתאום היא מתחילה לצעוק .....ג'קליןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ג'קליןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ג'קליןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תיזהרי מאחוריך ....................קרוקודיל ..... ג'קלין מסתובב מסתכלת על הקרוקודיל שפתח תפה שלו ....מכניסה לו וואחד כפאה על האף והוא בורח היא מסתובבת לג'אנט ואומרת ...מה קרה לך הדי מוש קרוקודיל ....האדי לאקוסט ..... יש לי קשרים עם אנשים שעבודתם מביאה אותם למקומות ....ובכן אחרים לאחרונה נקרתה בפני ההזדמנות לקבל 3 קילו של בשר תנין שהומת עקב פציעה החבר שהביא לי את הבשר ביקש רק שאקרא לו ש....אבשל ..... איך אומרים לפעמים ....החיים הם הדבר הכי מעניין שקורה לך בלי לתכנן את המתכון הזה המצאתי ובישלתי יחד עם דני ז"ל מפונדק דני מבית יצחק .... איש יקר וקרניבור אמיתי שלימד אותי המון על בשרים למינם....הפוסט הזה מוקדש לו בהמון אהבה .... החומרים הדרושים .. 3 קילו בשר תנין חתוך לקוביות גדולות ( החלק של הזרועות ו/או הזנב מומלץ ביותר ) 6 ראשי שום טריים קלופים 1 בקבוק יין לבן 2 קילו בצל קצוץ גס 150 גרם דבש חצי כוס שמן זית 100 גרם מלח גס 50 גרם פפריקה חריפה 8 לימונים פרסים מיובשים 8 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים לטבעות 4 ליטר חלב אופן ההכנה את הבשר נשרה בחלב למשך 24 שעות ( פעולה שבאה להוציא את הרמיזה שקיימת בבשר לחמיצות עקב מזונו ואורח החיים של התנין ) יום המחרת נוציא את הבשר ונייבש אותו מעל הכיור לאחר שנשטוף במים את הבצל נכניס לסיר עם דפנות גבוהות ונתחיל לטגן עד לקבלת גוון שקוף זה הזמן להכניס את קוביות בשר התנין ולתת להם סגירה טובה ..... עכשיו נוסיף את השום ונניח לבשר לבצל ולשום לשחק יחד בסיר איזה 20 דקות .... בנתיים נערבב את השמן עם הדבש המלח והפפריקה החריפה ובתום אותן 20 דקות נוסיף את התערובת לסיר מעל לבשר מבלי להפוך או לגעת בו ..... נוסיף מלמעלה גם את הלימונים הפרסים היבשים ונינתן תערובת להתבשל עוד כ10 דקות עכשיו נוסיף את הפלפלים החריפים .....מעל ונערבב היטב היטב את כול המצוי בסיר/קדרה שלנו נשפוך מעל את בקבוק היין ...( מותר לגנוב לגימה קטנה ) נסגור את הסיר נביא לרתיחה וננמיך את האש ....עכיוש לא נותר לנו אל לחכות כשעה לערך עד לקבלת התוצאה הרצויה ... תוספות מומלצות תפוחי אדמה בתנור אורז מלא עם ירקות מיובשים לחם שחור עם חמאה סלטם ירוקים ..... הערה חשובה : את הלימונים הפרסים ...לא מגישים לצלחות הקרניבורים שלנו