תנינענק? או קורין אלאל?

clyps

New member
תנינענק? או קורין אלאל?

אמרו מה דעתכם? קורין האלקטרונית והבוגרת? או קורין הרוקיסטית הקשוחה והטעונה? אמרו מה דעתכם, הצגתי את זה טיפשי אבל אני בטוחה שהבנתם את כוונתי
שיר
.

0mroosh

New member
תנינענק.|רקון|

אחד האלבומים היותר טובים של קורין. קורין הרוקיסטית הקשוחה והטעונה עמוסה לי מדי ודי מבולבלת, תנינענק שלם יותר, בוגר יותר ומתון יותר. מה גם שמוזיקה אלקטרונית שנעשית בטעם, מענגת אותי לגמרי.

רוקיסטית קשוחה..

תנינענק אומנם שלם ובטוח,אבל זה לא מה שאני מחפשת במוסיקה,חוצמזה שהיה נורא נורא קשה לי עם האלקטרוניקה היא חסמה לי את הרגש,לא נתנה למילים ולכלים עצמם געת בי..

clyps

New member
הממ.. אני אוהבת את קורין...

תמיד... בכל מצב.. קניתי את כל הדיסקים.. ושמעתי אותם בסדר כרונולוגי, בכוונה... שבוע כל אחד... הצלחתי לעקל קצת, הרגשתי אפילו התפתחות קלה מצידי.. הצלחתי להבין בערך את מה שקורין עברה במשך השנים דרך האלבומים הללו.. אני מחתברת למילים וללחנים, כמו מנור, טיפשה קשה לי עם האלקטרוני- לקח לי זמן להיתרגל לזה- כשזה מתחיל טיפה ב"כשזה עמוק" ועד ל"כחול של השמיים" ובאמצע כמובן "תנינענק" שאלקטרוני כמותו עוד לא ניראה אצל קורין.. היה לי באמת טיפה קשה להיתרגל, ולקבל את זה, אבל הצלחתי וזה חדר אליי באותה מידה כמו השאר.. מה שמיוחד, זה שכל אלבום נגע בי ממקום אחר.. וכל פעם שאני שומעת אלבום מסויים הוא נישמע לי שונה, ואומר לי משהו שונה... בקיצור, קורין אלקטרונית או לא אלקטרונית... העיקר קורין..
.

clyps

New member
**מתחברת

**טיפה אוח
תוצאות של הקלדה מהירה...

למעלה