תני לי יד..

tairon

New member
תני לי יד..

כי אני רוצה לעוף רחוק מכאן.. למקום שהשלווה היא מצרך פופלרי לעוף מעל כל העיר המטונפת לבוקר אחר של צלילים בהם הציפורים נותנות את הטון.. צפצופים של הטבע ... תני לי יד אל השקט... שם את ואני נאזין לרגש גואה לים הגועש בלי אוף ורק עם נוף שיהיה פרוש לפנינו כמו שטיח שאינו נגמר... תני לי היד לשובבות של ילדים צחוק מתגלגל מקרוסלה מסתובבת שאותנו תסחרר לשאוף אוויר צלול להתפכח ולגלות שזה לא עוד חלום...

../images/Emo141.gif

לרחף בין חיבוק ללטיפה לשקוע באהבה לטייל יחפים על חוף הים לשתוק אפשר גם כי בשניים זה אפשרי. בוא תן לי יד ויחד נצעד לימים אחרים

Mוניk

New member
ילדה של אהבה

הכל תלוי בראש הכל תלוי במוח לא מנסה ליסחוב מה שאפשר לשכוח הזמן עובר מהר ואין לאן לברוח חבל על כל דקה שאני סתם מפסידה השמש הגדולה נתנה בי את הכוח גנן אחד נחמד לימד אותי לפרוח ישבתי לי לחשוב מה יעשה לי טוב הכל באהבה הכל באושר הכל תלוי בראש כבר מהבוקר ילדה של אהבה עושה שטויות גם בלי סיבה ילדה של אהבה מספיק לה פרח לחבק אותך באור ירח ילדה של אהבה תשגע אותך הכל תלוי בראש הכל תלוי ברגש יש לי חלומות גדולים בתוך הנפש לחצות את העולם לגעת בשמיים לחיות ורק לחיות וכל השאר שטויות מילים: דוד זיגמן ביצוע שרית חדד מוקדש לך טאי
מוניק

מסע...

שם בבית הקטן שושנים פורחות בגן ובשובך הלבן היונה ואני חולם עכשיו על כנפיים של זהב איך בשמים אני עף ורק אלייך שב. תני לי יד מחבקת וטובה תני לי יד מחזקת ושלווה תני לי יד וחכי לי אהובה כשאני כאן לבד תני לי יד. שם בצל אלון כבד חי לו זיכרון אובד ואיתי הוא כל העת כמו תמונה ואני חולם עכשיו בסופה ובשרב איני יכול עוד בלעדיו רוצה אותך עכשיו. תני לי יד מחבקת וטובה תני לי יד מחזקת ושלווה תני לי יד וחכי לי אהובה כשאני כאן לבד תני לי יד. <בועז שרעבי> כתבת מסע מדהים...

למעלה