תנסו יותר לשמור על סודיות

תנסו יותר לשמור על סודיות ../images/Emo13.gif

לא לפרסם מידע לגביי הגיוס/השירות/מקומות וכל זה. וגם לא שמות של מפקדים ואחראים על מתנדבים. ברור לכולם שאפשר להעמיד חיילים לדין, אם הם נותנים מידע. אז תשדלו לא לפרסם בפומבי כל דבר. שאלות לגביי בירוקרטיה בנושאים של התנדבות לפי דעתי הן לגיטימיות. אבל תשתדלו לתת פחות מידע על בסיסים, מקצועות של חיילים וכדומה. למרות שאנחנו מתנדבים ואין לרובנו תפקידים מסווגים וסודיים, בכל זאת עדיף שלא. ואם אתם כן רוצים לספר, תעשו את זה רק מול אדם שיצא לכם להכיר ויותר בשושו ובפרטיות. (אני לא בסרטים כמו המפקדת שהעבירה שיעור בנושא, אבל זה עדיין מאוד חשוב) ועכשיו אני מבין את זה יותר. אז תתחילו לדבר בקודים - כי האיוב צופה בנו חחחח

בנוסף - למנהלות.

זאת אחראיות שלכן להדגיש את הנושא ובמידת הצורך למחוק ולצנזר הודעות שלפי השיקול דעת שלכן מכילות מידע שלא אמור להתפרסם כאן.

סיונתו

New member
קבל ח"ח

אני לא נרדמת ומשעמם לי
יש פה עוד מישו מעניין שרוצה להוסיף איזה משו מעניין

tty2

New member
אל דאגה!

הכלל המרכזי של הכללים האלו קובע כי אסור לכתוב מספרי יחידות כדוגמת מקרפ"ר 111 (אל דאגה, לא קיים
), ואסור לדבר על מיקומים של יח', מארבים, ושאר המיקומים הסודיים.... עד עכשיו, לא הייתה שום עבירה על בט"ש בפורום. אם מישהו היה עובר על חוקי בטחון שדה בפורום, כבר הייתי מעיר לו מכיון שזה באמת חשוב מאוד! לגבי מקצועות של חיילים ומיקומים, אתה לא צריך להתאמץ כי הם מפורטים באתר של צה"ל (!!!) ואינם מהווים הפרה של חוקי בט"ש. האמן לי, מי שעסק עוסק ויעסוק בחומר רגיש, ידע להציב את הגבולות! בנתיים, בסיוע שאנחנו מעבירים כאן, אנחנו לא מחדשים כלום לאויב! באמת כדאי לשים דגש רק על פרסום של מספרי טלפון בפורום. רצוי לעשות את זה במסרים אישיים וגם אז, לנפות את הטלפונים של היחידות המסווגות. דבר אחד נכון הוא, ששמירה על כללי בט"ש במקרה הזה הוא באחריות מנהלי הפורום והם צריכים למחוק הודעות שמהוות הפרה של כללי בט"ש. לילה טוב!

tty2

New member
אופססס!!!!!טעות שלי!!!

יש מספר הפרות ברורות של כללי בט"ש בהודעות האחרונות בפורום!!!! חבל!!!! זה בכלל לא טוב ולא מקובל שלא לדבר על מסוכן!!!

LordNor

New member
צודק, מסכים איתך ../images/Emo45.gif

על כל הודעה שנראית לי פוגעת מבחינת כללי בט"ש, אני מגיב בבקשה למחיקה או מבקש להימנע מלפרסם דברים כאלו להבא. זה לא קל לבצע לבד את העבודה, אבל אנשים כמוך וכאלו וותיקים יכולים גם לתרום מהניסיון ולמנוע הפרה בכללי בט"ש.

tty2

New member
רק מחכה...

אם המנהלים היו נותנים לי סמכויות של מנהל כדי לאפשר מחיקת הודעות, הייתי מקפיד למחוק כל הודעה פוגעת בבחון שדה! בזה אסור לזלזל! על דברים שוליים מזה, נמחקו לי הודעות בפורומים אחרים. אנשים שמסרו את מס' הטלפון שלהם כדי שיצרו קשר איתם, המנהלים מחקו את ההודעה הזו! על אחת כמה וכמה כשמדובר בבט"ש, כי אז ההודעה צריכה להמחק מהר ככל האפשר! כל דקה שההודעה קיימת, מסוכנת!

roy gabay

New member
שמעו היה לי קטע

אני הייתי שומר בצאט של הבלוג טיוי- היה אחד חייל שהיה במשמרת הצבא בנשקיה- הוא היה עם הלאפ טופ שלו צילם את הנשקים אמר את המספר יחידה שלו איפה הוא משרת הכל הוא אמר היראה מסמכים סודיים אמר תשם משפחה שלו שם פרטי איפה הבסיס - אני מתנדב במשטרה- התקשרתי לתחנה שלי פתחתי על זה אירוע אחר קח לקחתי את הטלפון של המשטרה צבאית הבחור נעמר על המקום המחלמה והלאפ טוב שלו הוחרמו נפתח לו תיק פלילי על ביטחון המדינה

אוקי, חוקים!

ביררתי והבאתי את המידע: אין לתת מספרי יחידות/חטיבות. אין לתת את מיקומו של הבסיס, אך את שמו אפשר להגיד. אין לספר כמה אנשים יש בצוות/חטיבה/בסיס ובכלל לא לתת מספרי כמות. אין למסור את שם המפקדים/ות או כל אדם שמשרת בצה"ל ולהצמיד את שמו אל תפקידו. אין למסור שום מספר אישי. יש עוד כמה, היום בצהריים יביאו לי את זה כתוב...

Tomak19

New member
אוקיי, תפרסם את כל החוקים במדויק

ושישימו אותם בטאגליין, בנתיים אני רואה שאני דיי עומד בזה יפה.

רק דודי

New member
אני מצטרף למלחמה! וחשוב ש...

ככתב צבאי, אני מכיר טוב מאוד את כל מגבלות בט"ש וצנזורה - שפסלו לי כמה וכמה כתבות טובות..
אני אהיה עירני... מה שכן חשוב - וישמו לב! אם נתקלתם במישהו שכתב הודעה עם עבירת בט"ש, אל תכתבו לו תגובה שהוא עשה עבירה! כי זה רק עלול למשוך תשומת לב! שלחו הודעה מייד להנהלת הפורום שתדאג למחוק את זה ומהר, אבל בשום פנים ואופן לא לעור עיניין בזה!

למעלה