תנסו לעזור לי בבקשה.

תנסו לעזור לי בבקשה.

שלום שמי רונית תאריך הלידה 04.10.66 שם האם שרה. אני מרגישה שהחים נעלמים לי. לא מסוגלת לקום בבוקר מדיכאון , הזוגיות לא זוגיות והמצב הכלכלי הרוס. אני מרגישה שיש בביתי אנרגיות שליליות . בעלי כבר לא מפרגן כמו בעבר והעבר שלי מהילדות רודף אותי. אם יש מי שיכול לעזור לי לצאת מהמצב אני מוכנה לשלם כל סכום שידרש. שבוע טוב. רונית.

העין3

New member
עזרה לרונית

נפצל את הבעיה שלך לכמה בעיות. ראשית זוגיות: את כבר כמה שנים לא ממש מאוהבת בבעלך .. נוסף לזה את מרגישה ובטוחה שאת נבגדת בלי סוף... אין לך מושג למה היות ואת אישה יפה וסקסית שמסובבים אליך את הראש כשאת עוברת ברחוב... רגשותיך נכונים !!! ונוסף לזה את גם מכירה אותה . רק תזכרי שאת לא שיא התמימות !!! המצב הכלכלי : יש לך חובות רבים בחוץ וגם לבני משפחה קרובים... תתחילי להחזיר חובות . לקחת לאחרונה הלוואה גדולה וכאן הטעות שלך... את לא מסוגלת לעמוד בה. העבר שלך הוא ביעה בפני עצמה... גם בזוגיות (מעלליך) וגם בזהות המינית שלך... אל תפחדי לצאת מהארון :) בנך הגדול מנסה להתנשא מעליך בלי סוף ויורד לחייך... לדעתי הוא מובל ע"י בן משפחה של בעלך ואפילו הייתי מסתכן ואומר בת משפחה (אחות של בעלך)... היא יודעת עליך דברים ולא ממש מחבבת אותך. עיסוק... את עוסקת במכירות ולדעתי זה התחום הנכון לך אין צורך לבצע שינוי כרגע... אל תתפתי לחיזורים שסביבך... זה לא אמיתי !!! שבוע טוב ומבורך . ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת. ערן.

מפחיד אותי כמה שאתה צודק...

כל מילה שלך אמת ובלי שום טעויות הכל כולל בכל. לגבי בני צדקת והאמת שגם אני חשדתי כל הזמן שגיסתי מובילה אותו. אין לי מה להוסיף!!! אני חייבת לפגוש אותך ובהקדם . שלחתי לך מסר עם המספר טלפון שלי בבקשה תחזור אלי או שתשלח לי את שלך. תודה בה לך. רונית.

קיסרית01

New member
העין ה-3 ../images/Emo62.gif

לא יודעת כמה עיניים יש לך ערן אבל כשרון יש לך בטוח. אתה מדהים אותי תמיד מחדש כמו שכתבתי לך זה לא אור קטן של עין 3 זה אור של "תאורת איצטדיון" מה שאתה רואה ברכה של ממש

ערן עוד שאלה קטנה.

שלחתי לך את הפרטים של הבת שלי ובשעה רבע לשש אני לוקחת אותה לבדיקה. מה יהיה ? יש מרפא? אתה יכול לראות כי כמו שכתבתי לך במסר ראו משהו ועכשיו אני לוקחת אותה לצילום ועוד בדיקות ומיד אחרי זה נפגשים עם הפרופסור. אני דואגת. אם אתה לא יכול לעזור אקבל זאת בהבנה ובאהבה. רונית.

העין3

New member
רונית רונית.

אני בדרך כלל לא מטפל ולא מתעסק במחלות אבל מי יכול לסרב לך ולהילה שלך...? אני יודע שאת מחוברת כל הזמן לפורום גם כשאת לא בבית אז לכן אני עונה לך למרות שאת כבר בבדיקות עם הילדה. תני לפרופסור לבדוק את הילה ואני מבטיח לך שתקבלי תשובות טובות הילדה בריאה ואחרי שתקבלי את התשובות (ותקבלי אותם היום) תחזרי לביתך קחי מעטפה לבנה שימי בה 201 ש"ח צאי מהבית שלך תעברי לביניין השכן בקומה השניה יש משפחה נזקקת עם ילד חולה ... תדחפי את המעטפה מתחת לדלת ותחזרי לביתך. שני דברים אני מבקש ממך... האחד אל תשימי אפילו שקל אחד יותר במעטפה. ודבר שני לעולם אל תזכירי בפני שכנים את המעשה ! ! ! ומהיום תדעי רק בריאות לך ולבני משפחתך. ערן.

קיסרית01

New member
שלום גם לך קשת שלמה של אור

את לא קרן אור את קשת שלמה....מוארת ומבורכת כשלעצמך השבוע למדתי שלקשת בשמים יש 7 צבעים נו... כל יום למדים משהו חדש מה שלומך תמי?

קיסרית01

New member
בואי לא נגזים-אמא ל-3 אבל לא שלישייה ../images/Emo24.gif

אכן אמא ל-3 שלושתם בקייסרי. אני טוענת שיש לי אחד מכל סוג - כי הרי כל ילד הוא יחיד ומיוחד במינו - לא? לגבי צבעי הקשת - להלן הפרוט: הצבע האדום נמצא בצידה החיצוני של הקשת, ואחריו באים הצבעים כתום, צהוב, ירוק, כחול, אינדיגו, ואילו הצבע הסגול נמצא בצידה הפנימי.

ואי..איך הצלחת להעלות 5 תמונות?

כן זוכרת שלושה קיסרים..חסכתי באותיות..חי אני רואה שאת לא מוותרתעל אותיות שזה מגיע לצאצאייך..ובצדק! סגול ..בנתי אז יש לאמר שבעה צבעי הקשת למעשה מהם יוצאים אין סוף..צבעי היקום.... איזה קסם זה אור... הא!?

קיסרית01

New member
../images/Emo4.gif אני דווקא לא זכרתי את האינדיגו

לגבי התמונות-נפלאות ה-PHOTODROW העתקתי בגוגל ומייד הפכתי לתמונה אחת יפה - בשבילך כי אני יודעת את נפשך .... אומנית מופלאה שכמותך
ואכן האור תמיד מראה לנו את הדרך לפעמים זהו אור גדול לפעמים אור חזק ומסנוור לפעמים אור ברור ולפעמים אור מתחלש או מעומעם אבל תמיד האור קיים גם כאשר אנחנו בעיניים עצומות וגם כאשר חס וחלילה מתעלפים או מאבדים הכרה וגם לא עלינו חס וחלילה טפו טפו טפו (נרטב קצת המסך מהיריקות) מתים ..... אלה שחזרו העידו שראו אור .... חזק.... הפרחים צריכים אור בכדי לפרוח
ועוד ועוד.... אז המפתח בחיים זה אור
זו המסקנה שלי - נראה לי שגם שלך
(כאילו דא !!) מה דעתך על התאוריה שלי

יש כמה גראות לגבי מספר צבעי הקשת../images/Emo140.gif

אני גם יודעת שלקשת כצבעי הצ'אקרות,7 צבעים. קיסרית ? מי מלמד על צבע הקשת ? מעניין, אבל באמת לא שמתי לב לקטע הסגול פנימה כמו שכתוב בויקיפדיה.. יום נפלא אריאלה

קיסרית01

New member
אריאלה למדתי בתוכנית TV אחד נגד 100 ../images/Emo45.gif

הייתי בטוחה שלקשת יש 6 צבעים בלבד. אפילו אברי גלעד המנחה טעה כך שאני בחברה טובה. אכן לומדים כל יום דברים חדשים איזה שם מדהים ורוחני יש לך - גם אריה וגם אלה

זהו, גם אני ראיתי את התוכנית../images/Emo140.gif

והוא אמר 6 צבעים, לא הבנתי מי טועה יום של אור אריאלה ( עם עוד שם רוחני חסוי

mikilk

Active member
כולם חשבו 6 התשובה הסופית הנכונה היתה 7

ועל זה הוא נפל...

למעלה