תנשמו.. כי אני לא!

DesertRose7

New member
תנשמו.. כי אני לא!

McFly announce first headline tour *24 hour exclusive for database* The new tour dates will be going on sale on Saturday 17th July @ 9.30am. However there will be an exclusive pre-sale through www.mcflyofficial.com from Friday 16th @ 9.30am. September: Wed 22 - Wolverhampton Civic Hall Fri 24 - Doncaster Dome Sun 26 - Nottingham Royal Centre Mon 27 - Glasgow Clyde Auditorium Tues 28 - Glasgow Clyde Auditorium Thurs 30 - Newcastle City Hall October: Fri 1st - Manchester Apollo Monday 4th - Bristol Colston Hall Tues 5th - Plymouth Pavilions Thurs 7th - Newport Centre Fri 8th - Portsmouth Guildhall Sat 9th - Ipswich Regent Tues 12th - Hammersmith Apollo Click here to pre-order your tickets EXCLUSIVE 3" Pocket CD For the first time ever McFly release their smash hit No 1 singles "5 Colours In Her Hair" and "Obviously" on limited edition 3" Pocket CD single. As well as being really cool and small enough to fit in your pocket you also get a free official polyphonic ringtone or truetone...how's that for a deal ! These 3" CD singles are very exclusive so make sure you are the envy of all your mates and get your hands on them from Monday July 19th. Click here for a full list of stores where they will be available www.mcflyofficial.com

13 u S t 3 D

New member
מממ..

מה יש לא לנשום?.. וזה לא קשור לפההה!!! גרררררררררררררררררררררררררררררררר

DesertRose7

New member
קלר...

לא שאלתי אותך!! נה נה בננה!! מה יש לא לנשום? את קולטת את העניין שאמא שלי מרשה לי לטוס להופעה?????? לא כולם כמוך!! אני כשראיתי שיש למקפליי סיבוב הופעות ראשון התחלתי לרעוד!!! בעעעעעעעע... קלר.. את רעה!! רמר שלי מרשה לי לטוס להופעה אם אנ יאטוס עם עוד שתי בנות בסביבות הגיל שלי!!!!! מישהי מתנדבת?

blink me1

New member
איפה זה?!?

תגידו יש להם גם הופעה בטורונטו אולי?? מתישו בין ה1-15 לאוגוסט?? ולבסטטטטטטד כמובן!!????

DawnR

New member
ממש לא...

טורונטו זה בקנדה! ואני די מניחה שהסיבוב הראשון של מקפליי יהיה בבריטניה בלבד. ושל בסטד גם בבריטניה. לעיתים יש להם הופעות בודדות כאלה בארה"ב אבל לא בקנדה... מצטערת לאכזב.
שחר.

blink me1

New member
../images/Emo7.gif יואו באסה....

יואוווו הלוואי הלוואי שיבואו לישראאאלללל

blink me1

New member
מבאס עד מאודדד../images/Emo7.gif

יואו הלוואי שהם יבואו לישראאאאאאללללל אמןןן

סתיוית

New member
מאיפה יש לי בדיוק כסף?

מה?? אני בשוק! אמא שלך מרשה לך לטוס לאנגליה, עם 2 חברות?? בואיייייי נתחלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (באמא) וגם אם אמא שלי תרשה מאיפה אני אקריצ כסף? :S בעעעעעעע

DesertRose7

New member
הרבה הרבה הרבה

לעבוד!! אני אעשה הכל בשביל זה.. וכבר יש לי 1900 שקל.. ועד אוקטובר אני עושה בייביסיטר כל החיים שלי.. וחוסכת מאמא ואבא... אני מקווה שאני אצליח להשיג את כל מה שאני צריכה! ואני בטוחה שאמא תשלים לי ם יהיה חסר.. אבל מישהו בבקשה יכול לבוא איתי??????????????? זה מה שיהרוס לי בסוף.. שלא יהיה לי עם מי!

סתיוית

New member
לי בסוף החופש יהיה מינימום 1200 ש"ח

אני עובדת אצל ההורים שלי ולכן אני מרוויחה 10 ש"ח.. כאילו אנחנו במצב לא משהו אז ההורים שלי נותנים לי עבודה בקיוסק בבריכה שלנו (הם לקחו את זה בשביל הקיץ..בנוסף לעבודה שלהם) ואני עובדת שם מינימום 3 ימים בשבוע, 5 שעות ביום אז זה המינימום! אני משערת שבסוף החופש יהיה לי 2,500 ++++ אבל זה לא יספיק בחיים!!!! או שכן?! אגב, בת כמה את?

DesertRose7

New member
זה דווקא כן!

אני יודעת שזה נשמכ עלום.. אבל זה לא שאנחנו הולכות לשופינג מטורף.. אנחנו הולכות להופעה!!!!!!! 3 ימים מקסימום 4 וזהו!!! ישנים באכסניה או משהו כזה.. כי גם ככה לא נהיה שם שניה בטח.. רכבת לפה..רכבת לשם..

סתיוית

New member
וואלה מגניב,

אבל עדיין יש את הבעיה עם אמא. כאילו בארה"ב כשהייתי לא הרשתה לי ללכת מקוינס לבד למנהטן עם פלאפון! טוב נראה כבר אני אנסה לשכנע אותה. ובקשר ללימודים- ממ..להבריז כמה ימים או לנסוע לחו"ל?! מממ..קשה קשה! טוב אז יאללה להתחיל להתנהג יפה למאמא! אגב, בנות כמה אתן?

fight star

New member
אני אני אני!!!!

אני כל כך רוצה!!!! באיזה תאריכים זה שוב פעם? כי אולי זה מתאים לי גם להופעה של באסטד... ייאווו אני כל כך רוצה ואמא שלי בטוח תרשה לי אם זה עם עוד כמה בנות כי כבר הייתי לבד בחו"ל!!!

DesertRose7

New member
אני חשבתי על..

Fri 8th - Portsmouth Guildhall זה בסוכות!! בוכות זה מה29 בספטמבר עד ה7 באוקטובר וזה יוצא יום חמישי ככה שאפשר לעשות גשר על שישי! וזה גם המקום הכי קרוב ללונדון ולוקחים רכבת ישירה מלונדון לפורטסמות

fight star

New member
גדוללללל!!!

סוכות זה אחלה!!! ואני גם לא לומדת ימי שישי!!!! כמה ימים את רוצה? וואיי אני מתרגשת... אני כל כך רוצה לטוס!

DesertRose7

New member
אבל זה הקטע..

שלבאסטד כמעט והכל נגמר... ומקפליי רק התחילו למכור היום בבוקר.. אז יש עוד מלא!! ובגלל זה אני רוצה לקבוע מהר כדי להשיג כרטיסים טובים!!

DesertRose7

New member
לא..

לבאסטד יש בנובמבר דצמבר.. למקפליי יש ב ספטמבר אוקטובר..

למעלה