"תסביך החברה ה..."

"תסביך החברה ה..."

שלום. קוראים לי נטע ואני בת 20. בעייתי היא כזו- אני משרתת בצבא. לפני כחודש הגיע אלינו חייל חדש (ביחידה, לא בצבא). בהתחלה הייתי איתו המון. עזרתי לו להתאקלם. והוא... כל הזמן פלרטט איתי. ופה נכנסת החברה הכי טובה שלי בצבא לתמונה. לפני שבוע וחצי היא סיפרה לי שהם יוצאים. הפתיע אותי. הייתי בטוחה שאני והוא הולכים לכיוון הזה. (לא דיברתי איתה עליו ממש) הם יצאו. היה חילומי (כהגדרתה). והוא.. בכלל רוצה לשמור את זה כסוד. הוא התרחק ממני. בקושי מדבר איתי. (לא בגללה. בגלל ששנינו נורא עסוקים) ואני? אוכלת את עצמי. לא בגללו. לא ממש אכפת לי ממנו. הוא לא מאוד מושך אותי. ולא הייתי רוצה איתו כלום. אבל היא? הורס אותי שהוא מעדיף אותה. הורס אותי שהיא כל כך מהמהמת. היא מהבנות האלו שנראות פשוט מושלמות. ממש ממש יפהפייה. ממש. זה פתאום ממש מציק לי. אני מוצאת את עצמי לא מצליחה לפרגן!!! אני מוצאת את עצמי מתחילה לחשוב רגשות שליליים כלפייה. והיא קולטת שמשהו משתנה ביחס שלי כלפיה, זה חסר שליטה. וזהו. אני מגעילה את עצמי. שלום ותודה. נעים להכיר

liontamer

New member
אין לך מה להרגיש רע

אתן הנשים, יש לכן חוש שישי לכזה דבר, אתן מסוגלות לשנוא אחת את השנייה בגלל בחור אפילו בלי להכיר אחת את השנייה.... והבחור? מסכן, תמיד נתקע באמצע וחוטף צעקות גם מכאן וגם מכאן לאון אלרגי לפולניות

"אתן הנשים..."

עוד פעם התחלת? רק תדע שאתם לא פחות גרועים תשאל את קובי כמה הוא פופלרי בקרב כמה ידידים שלי...

נטע, תביני...

קודם כל, נורא טבעי לקנא במי שיש לו יותר. יותר כסף, יותר מזל, יותר בלונד, יותר ציצים... אז אל תרגישי רע, אבל בהחלט תתאמצי לשמור את זה בגדר `גמני רוצה!` ולא בגדר `תמותי, כלבה!`, כדי לא לפגום ביחסים שלך עם הילדה. דבר שני, את אף פעם לא יכולה לדעת. אם תרשי לי לצטט את יאיר <המלך> לפיד, אז `גם אנשים יפים מרגישים רע עם עצמם לפעמים, פשוט בגלל דברים אחרים.` חומיזה, מה אכפת לך, יש לכן טעם שונה. לכי תדעי, אולי יבוא לבסיס מישהו מושלם, שיימשך דווקא לאינטיליגנציה שלך, ולא ליופי שלה? אין לך מה לקנא בה רק כי מישהו שלא מזיז לך את קצה השערה מעדיף אותה.. בינינו- זה סתם ביזבוז אנרגיה, ויותר מזה, ביזבוז של חברות על רקע גבר. באמת חבל. זהו.

דפנונת

New member
את ממש חמודה...

אני אולי צעירה ממ בשנתיים. אבל זה כל כך טבעי. זה התחרות שיש תמיד בין בנות. גם אם הן לא מודעות או לא מודות-התחרות שם. מי הכי יפה,מי הכי מושכת ,את מי הכי רוצים... בנות!!! תשתדלי לתפוס קצת מרחק,וזה יעבור.מנסיון.

למעלה