תסביכי בנות

מיטללל

New member
תסביכי בנות

ככה - יש לי חברה. אותה חברה הייתה בפעם האחרונה בים/בבריכה לפני לפחות 5 שנים. וזה מעצבן אותי! זה לא שהיא אוהבת מים.. היא פשוט לא רוצה שיראו אותה על בגד ים ושתבינו- היא לא הר אדם אפילו לא שמנה. אולי לא ההקפים שלה לא 90 60 90 אבל שום דבר שצריך להתבייש בו וזה מעצבן אותה שהיא מונעת ממנה משהו בגלל דברים כאלה... בנות- גם אתן ככה ??? ולמה זה ככה? למה בנים מתפארים בכרס שעירה וענקית בלי אפילו לחוש "כן נעים/לא נעים"? ובנות מסוימות רגישות בנושא הזה בטירוף ?

AnkSunAmun

New member
כי החברה עושה לנו שטיפת מח

שמי שלא 90 60 90 לא יאה לה לחשוף את גופה בעיני רבים... שטות אמיתית.. אבל לצערי אני מזדהה עם זה מאוד... אני לא "שמנה" אבל גם אין לי פיגורה של טופ מודל.. פעם אחרונה שהיייתי בים היה לפני שנה וזה רק בגלל שעשיתי ביוטופ בחוף הים... אז כן יש קצת מבוכה בלחשוף רגליים ובטן לא שטוחה במיוחד (אני אישית אף פעם לא לבשתי ביקני למרות שתכלס אני יכולה, ואני רואה בנות עם "גלגלי הצלה" בבטן שלובשות ביקני.. וזה מצב עגום)... בקיצור.. תסביכי דימוי עצמי נמוך... ולמה לגברים אין את זה ? כי החברה אומרת שזה לא משנה אם לגבר תהיה כרס בירה..הוא לא צריך להתבייש בה ...

Cobe Anan

New member
וואי, וואי.. אותך מזמן לא ראינו..

טוב, לא נעים לי לנפץ לכן אשליה, אבל.. גם לנו לא נעים! בכיתה ט`, הייתי הכי קטן, והתביישתי לחשוף רגליים חלקות כמו של ילדה. בשנים שאח"כ התביישתי לחשוף זרועות של ילד סומלי. אבל אתן יודעות מה? אני לא אפסיד את הכיף שבים/ בריכה בגלל החרא הזה. ויודעות מה עוד? גיליתי שמסיבה כלשהי שאני מתקשה להבין, החברה שלי, שיכולה לבחור לעצמה כל אחד, בחרה דווקא בי, והיא עוד אומרת לי שהיא אוהבת את הגוף שלי! שוק. טוטאלי. למה שמישהי תימשך לגוף כזה? לא יודע. אבל מה עוד- גם לא אכפת לי. זה אני, ככה אני נראה, וזהו. אני לא הולך לוותר על דברים טובים בגלל חוסר ביטחון במראה החיצוני שלי. זהו!

liontamer

New member
הכל בראש של המתבונן

ואם את לא מסוגלת להסתכל במראה, לחייך ולאהוב את מה שאת רואה, סימן שיש לך בעיה. נכון, אף אחד לא מושלם, וכולנו היינו רוצים איזשהו שינוי מסויים. אבל בין זה לבין לא ללכת לים בגלל איך שאת נראית בביקיני, יש שמיים וארץ. אם את לא תאהבי את עצמך ואת איך שאת נראית, מי יאהב? איך אפשר לאהוב בחורה שכל היום רק בוכה על איך שהגוף שלה נראה? וכמו שהקבוק פה מעליי אמר, זה עניין של טעם, אם חברה שלו מסוגלת לאהוב אותו אפילו שיש לו ג'וק על הזרוע והוא צמחוני, סימן שיש בחורות שאוהבות כאלה דברים, וזה הסטייל שלהן. בכל אחד/ת יש משו שמישהו אי שם אוהב. אבל הכי חשוב שתאהבו את עצמכם. לאון הקוצ'יני רימה עם הקורקינט!!!!

pain is MY love

New member
לדעתי הכל מתחיל בזה

שבים ובבריכה יש פשוט פוווול כוסיות! נכון יש גם מקררים 4 על 4 שבאות עם ביקיני קטנטן אבל יש גם במון כוסיות עולם שמראות את הבטן השטוחה שלהן וגורמות לכולן לקנא... אז הדבר שהכי פשוט לעשות הוא- לא לקנא באחרות! כל כל עוסית ששוקל 40 ק"ג יש איזה דבה ששוקלת 140 ק"ג כל אחת צריכה להסתפק במה שיש לה.. אני אגיד את האמת שאני לא בחורה שמנה ולא אמורה להתבייש בגוף שלי אבל גם לי יש בעיה עם בגדי ים. ואני התנזרתי מים במשך חודשים ארוכים עד שבסוף החלטתי כוס אמק עם כולם! לבשתי את הביקיני שנראה עליי הכי טוב, נסעתי עם חברות שלי לים, נהנתי, השתזפתי ואפילו זכיתי לתשומת לב ולבקשה נואשת למספר טלפון של איזה בחור שפשוט לא ידע לוותר אפילו שאמרתי לו שיש לי חבר... בכל מקרה, המפתח הוא להיות שלמה עם מה שיש ובחיים לא לוותר על התענוגות של החיים בגלל חוסר בטחון!!!!!

white raven

New member
בעיה?

תחשבו על זה חבר אחד אנורקט עם נמלה על הזרוע חבר שני טנק אנושי חבר שלישי נמדד בגובה * רוחב *עומק +ראש.. לרביעי קן יונים על הראש מצלמת פוקט ואוזני דמבו ואנוכי מפורסנג פיטמטית עם איטונג בתור ראש וכולנו מעזים להסתובב בערום חלקי (חלקנו בבסיס מסויים גם מלא) ולהנות מהחיים פאק על הביקורת

הנה עוד הוכחה!

ילדים, אל תיגעו בסמים!!!

למעלה