תסבירו לי אנשים...

Piren

New member
תסבירו לי אנשים...

כל פעם שיש דיון שאינו גורף הסכמה של הפורום, או שאינו עוסק במשהו שהוא בשביל השטות או הצחוק, אנשים בפורום נכנסים ל"ריב", מחליטים שהצד השני טיפש לחלוטין, לא לרמה שלכם, מקללים ואז מחליטים שזהו, עם הבן אדם הזה אתם יותר לא מדברים. עכשיו זה היה אני ואדריכל. לפני שבוע זה היה אדריכל וצהוב שחור ולא חסרים מספיק אשכולות כאלו עוד מלפני. מה בדיוק הפואנטה של פורום אם כן? ברגע שאתם לא מסכימים עם בן אדם, מספיקים לכם 5 הודעות בשביל להכריז שהצד השני נחות, לא לרמה שלכם ולכן גם אין טעם לנסות להסביר את הטענה שלכם? אם הבעתם דעה, קבלו גם דעה מנוגדת. אם קבעתם עובדה, צפו שינסו להפריך אותה. ואם עשו את זה, אל תקפצו על הבן אדם ותכריזו שהוא לא לרמה שלכם! באמת שאני לא מבין חלק מהאנשים פה, באמת.

פירן היקר

אני באמת חושבת שאין פה מקום לריבים וגם לא להמצאות ופיתוח של סיפורים נתונים. יש לכם עוד דבר או שניים ללמוד על נשים- לכולכם. לא תמיד צריך פתרון, לא צריך אשמים, לא צריך מוסר השכל, לא צריך כלום. רק הקשבה. תודה. בכלל לא קראתי את כל מה שרשמתם. שולם שולם לעולם (מושיטה זרת לפירן)

Piren

New member
חבל

בלי מוסר השכל, תמיד יהיה רק מפסיד אחד לכל בעייה - את. אין לי בעייה לעשות סמיילי נשיקה כל פעם שמישהו מתלונן על משהו, פשוט חשבתי שלתת עצה, שתמנע כזה מצב בעתיד, אפילו יותר טוב. *סמיילי נשיקה*

Piren

New member
מה?

עכשיו תסבירי לי מה הקשר בבקשה. אני מסכים עם הפילוסופיה "מטעויות לומדים", איך בדיוק זה עושה אותי גבר?

אז ככה

אם עוד לא יצא לך להתקל בנשים... לא תמיד הכל מובן ולא תמיד רוצים ללמוד משהו. ולפעמים לומדים משהו וזה לא משנה, כל מה שרוצים זה להוציא. אני לא יכולה להסביר הכל במשפט, אנחנו מאוד מורכבות. קצת רגישות, זה הכל, גם אם אנחנו לא צודקות!

או!

מורכבות זה באמת בלשון המעטה

Piren

New member
חחחח

יצא לי להתקל .. את יודעת.. פה ושם
בכל מקרה, אמרתי.. חבל

או דיי באמת...

אין לי בעיה עם הצגת דעה, יש לי בעיה עם היחס שקיבלתי ממך. תאמין לי אתה לא כזה מסכן.

Piren

New member
כמו שאמרתי באשכול ההוא

קרא את ההסברים למה שכתבתי שוב. אם לא הבנת אותי, קיבלתי את הטענות שלך וכתבתי לך הסברים. אחרי זה אפילו את ההסברים לא רצית לקרוא, ופשוט ירדת לפסים אישיים. מסכן אני לא, בשנייה שאני סוגר את הדפדפן, שכחתי כל מה שהיה פה. פשוט חבל שקורה בפורום הזה (די הרבה פעמים) שאנשים לוקחים הכל ללב, ומוותרים על תרבות דיון רק בשביל הריב עצמו, ולהוציא אנשים אחרים "נחותים".

TheWhiteTigris

New member
תסביר לי אתה

איך לעזאזל לאור העובדה שיש לנו שתי עבודות להגיש, שני בחנים (לי לפחות) ועוד חומר להשלים, וכל זה תוך שבוע - איך יש לך זמן לגלוש בשעות נורמליות?!

Piren

New member
חחחחח

הבוחן על הזין שלי.. קיבלתי ציונים גבוהים בעבודות אז אני יכול לקבל גם 0 בבוחן
את העבודות אני מכין גם ככה בימי שבת וראשון, ואני פשוט לא משלים חומר

למעלה