תסבירו לי את האינסטינקט של סיבוב הראש לבחורות

פנומן 72

New member
יכול להיות - אבל

כשאני נוסע באירופה ונהנה מהנוף, אני לא חושב כל הזמן : אחחח הלוואי והייתי חי פה כל החיים, הלוואי והייתי רואה נוף כזה כל רגע וכו'. אני ממש נהנה מאותו רגע. לעומת זאת, להסתכל על בחורה יפהפיה יש בו ערך מוסף כי עוברת מחשבה של: אחחח הייתי מביא בה. וזה הקטע המתסכל. אז אם עובר שביב של מחשבה כזו שגורמת לתסכול אף אם מינימלי, אז לא עדיף להתעלם מה"נוף" ?

goldy

New member
"איך אני יכול לנצל את הנוף לטובתי?"

"איך הנוף ירצה שאגור כאן?", "היכן יש נופים נוספים שכאלה?", איך אני יכול ליצור לי נוף שכזה?" וכו' וכולי וכדומה וכן הלאה וכנזכר לעיל.

שווה כל דקה

יש הרבה מקומות בעולם שחשבתי לעצמי איזה כייף אם הייתי גר כאן ואם יש את הרגע הקצר שאתה יכול להנות מבחורה כוסית,תהנה את הרגע. אל תחשוב הלאה! מי יודע...נבואות מתגשמים

Matsman

New member
פנומנוש, שאלה יותר מעניינת

הרי ידוע שבחורות לא פחות חרמניות מאיתנו. אז איפה נכנס האינסטינקט הזה אצלן ? אני נתקל לא מעט בבנות שמסתכלות(ואפילו בוהות) וגם מחייכות, אבל כאלו שמסובבות את הראש הן מיעוט. היות שיש לי תחת יפה הבעיה היא לא בי אלא בהן. אז מה הבעיה שלהן ?

goldy

New member
אין להן שום בעיה

לגברים יש רגשות, הם לא נותנים להם לנהל את חייהם. לנשים יש חשק מיני, הן לא נותנות לו לנהל את חייהן.

goldy

New member
זה לא חינוך אלא אופן פעולת המוח

נשים חושבות עם הרגשות, וגברים חושבים עם החשק המיני, וזה טיבעי לחלוטין.

Matsman

New member
אתה אומר אנחנו חושבים מהזין

הן חושבות מהלב. אז חשק מיני זה לא רגש בעיניך. אוקיי, גישה מעניינת.

goldy

New member
גבר = חזיר עם ראש זין

אם אתה יכול לזיין בלי רגש = לזיין מישהיא *מבלי* להתאהב בה קודם, אפילו לא קצת, אז אכן חשק מיני אינו רגש.

Matsman

New member
אבל כשאתה רעב

אתה *מרגיש* רעב. וכשאתה חרמן, אתה *מרגיש* חרמן.

goldy

New member
וכשאתה מרגיש שאתה חייב לשירותים?../images/Emo6.gif

צריך להפריד בין מה שטוב למוח עצמו, לבין צורך של הגוף עצמו.

yagluli

New member
חרטא חרטא חרטא

רוב האנשים היום אוכלים פי 2 ופי 3 ממה שהם צריכים , כי הם אוכלים לשם "הנאה" כזאת או אחרת.. כנ"ל לגבי סקס.. תרבות השפע מקולקלת ומשחיטה גם את הגוף וגם את הנפש.. מה לעשות =] ?!

goldy

New member
הם לא נהנים

הם אוכלים רק את מה שטעים כאילו אין שום קשר בין תזונה חד-גונית לבין בעיות בריאות, או שהם מנסים לברוח מעצמם.

yagluli

New member
האנשים שאני מכיר - מאוד נהנים !

לאכול זאת הבילוי המועדף עליהם.. אני לא מבין לאן אתה חותר..

EEEBBR

New member
אני כזה.אוכל בעיקר בשביל ההנאה

כשזה רק מתאפשר... אם אפשר בשר.אם אפשר סינטה,אם אפשר מדמם,אם אפשר מתובל נכון. אני רעב עכשיו

yagluli

New member
אויש אויש

אז מישהו עיצבן אותך פעם, זה לא אומר שאת צריכה להוציא את תסקולך ככה.. חשק מיני ורגש זה אלו שני דברים נפרדים,אין הרבה גברים שמפריע להם לשכב עם בחורה שהם לא מאוהבים בה.. אין זה אומר שהן חזירים.. הם פשוט שונים ממך ואת צריכה להבין את השוני הזה ולא להסתכל על העולם מנקודת המבט שלך.. בקיצור, תרגיעי ומהר =]

למעלה