תסבירו לי בבקשה מה זה אומר

ALMONI16

New member
תסבירו לי בבקשה מה זה אומר

יש לי קשר אם בחורה במשך חודש בערך, לפני יומיים שאלתי אותה אם היא מוכנה לקשר רציני. היא ענתה ש היא אוהבת אותי אבל לא מוכנה לקשר רציני ולא הסבירה מדועה. כשלחצתי אלייה היא אמרה שזה משהו מאוד אישי ושאני לא אבין אותה. ניסיתי להוציא ממנה משהוא אבל ללא הצלחה. אני קמתי ואמרתי לה שאם היא תרצה לדבר על זה היא יודעת איך להשיג אותי, קמתי והלכתי. האם פעלתי נכון? האם אני צריך לנסות שוב פעם לדובב אותה? או שאני אמור לתת לה זמן? מה אתם אומרים?

דוVשה

New member
מממ..

אתה לא ממש שלם עם ההחלטה שלך אבל את הסיבה רק אתה יכול לדעת. אני יכולה לנסות לייעץ באומרי את דעתי אבל אנוכי לא מכירה אותך ובטח שלא אותה ולא את הסיטואציה עצמה וכל מה שהלך שם. אז קח הכל בערבון מוגבל ופעל לפי מה שאתה יודע. תראה, כתבת שיש לך קשר. אין לי מושג מה זה אומר מבחינתך. קשר של ידידות? קשר של יזיזות? קשר קרוב? קשר על בסיס טלפוני? קשר שנפגשים פעם בחודש? קשר ששולחים הודעות SmS? לאחר מכן אתה אומר ששאלת אותה אם היא רוצה לשנות מתכונת ולהיות בקשר רציני והיא ענתה שהיא לא מוכנה מסיבה אישית שלא תבין. אני מסתכלת על זה ככה - יכול להיות שהיא שחקנית. ישנן נשים שאוהבות למתוח את קצה גבול היכולת, לראות עד כמה תרדוף אחריהן, עד כמה תתאמץ. יכול להיות שיש לה באמת סיבה אישית שהיא לא מעוניינת לשתף אותך בה וכרגע לא מתאים לה קשר יותר רציני. יכול להיות שהיא חושבת שהיא לא יכולה לשתף אותך בסיבה עצמה ושאם תראה או תסביר שהיא כן יכולה אז עניינים יתגלגלו אחרת. כתבת שלחצת עליה. המממממ... שוב, בלי הכרה של הסיטואציה או הנפשות הפועלות, אני חושבת שלחץ, בכל מצב הוא לא ממש הדרך לפעולה, בטח ובטח לא כשרק עבר חודש ימים, אז אני חושבת, שאם אתה רוצה לדובב אותה שוב, תשתדל שזה יהיה בדרכים קצת יותר נעימות או מתונות. הכל תלוי בך. האם אתה אוהב אותה בצורה כזו שאתה רואה שהיא האחת? האם אתה חושב שניסית ככל יכולתך להזיז משהו ולא הצלחת? האם אתה מרגיש לא שלם עם עצמך וחושב שאולי בניסיון שני תצליח? האם אתה מרגיש שלא נתת את המקסימום שלך ורק אחרי שתתן תרגיש שניסית הכל? האם אתה מרגיש שנתת את המקסימום שלך והחלטת לעזוב? האם אתה מרגיש שהיא שווה את התהיות? גבר... תשאל את עצמך את השאלות, תענה לעצמך ופעל לפי ראות עינייך. קצת היה לי קשה להבין מה אומר הקשר הנוכחי שלכם, אם אתה רוצה אתה מוזמן לפרט. בכל מקרה, בהצלחה.

seeyou

New member
התנהגות בגלל הגיל או בגלל האופי?

1-כלל ברזל בחיים ולא רק ביחסים בינו לבינה "לא סוגרים דלתות" 2-כלל זהב- לא "לוחצים" על בחורה לפתוח את הלב-זאת לא חקירה משטרתית סבלנות משתלמת יותר. 3-כלל מיקוח כאשר אתה מנסה להסיג דבר מה,נניח מחיר טוב,ואתה לא מצליח והולך בכעס...ולאחר זמן מה אתה מתחרט וחוזר דע לך שברוב המיקרים הוא ידפוק אותך. יוסי

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אחד לכל כלל

niva99

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אחד לכל נשיקה... נהיה פה דביק לאחרונה - או שזה רק נדמה...?

לדעתי,

פעלת בחוכמה. רק שלא תתחיל להצטער פתאום .. חוצמזה .. אייך אפשר לאהוב אחרי חודש ?? מהיר קצת לא ?

seeyou

New member
איך אפשר לאהוב אחרי חודש ??

אהבה אינסטנט מחקר שנעשה באוניברסיטה פנסילבניה על 10500 אנשים מצא שדרושים רק 3 דקות! המאמר בעיתון מעריב דף 23 יום ב' 14-2-2005

seeyou

New member
../images/Emo6.gif את צריכה להרגיש ולא להאמין

כולנו בנוים מאותם חומרים אך במינון שונה.

אלמוני...

נעים מאוד, לדעתי... אתה צריך לתת לה זמן וחוץ מזה היום כבר לא שואלים אם מוכנים לקשר רציני. בעייני, זה יותר עניין של הרגשה או שהכיוון כזה או שלא. בכל אופן, תן לה זמן, כשהיא תראה מי אתה ומה אתה שווה הקליפה שלה כבר תתחיל להתקלף והיא תשתף אותך. זמן זה שם המשחק.

למעלה