תסבירו לי בבקשה מה זה הפורום הזה
ט טיימר New member 3/2/05 #2 לחיות בלי ילדים זה כמו לחיות בלי דור המשך וכל החיים רק לחיות כמו סטוציונר .
ט טיימר New member 3/2/05 #5 לא ולא הבעיה אצלכם ! אתם אנשים מיסכנים שמתוסכלים מהחיים ואני מרחם עליכם כי אם הייתי במקומכם אני הייתי משתגע אם לא היו לי ילדים ועם כל הבלאגן שכרוך בזה כי אין בעולם הנאה יותר גדולה מגידול ילדים אם זה לטוב או לרע . ומי שלא מיתחתן הוא אדם מתוסכל .
לא ולא הבעיה אצלכם ! אתם אנשים מיסכנים שמתוסכלים מהחיים ואני מרחם עליכם כי אם הייתי במקומכם אני הייתי משתגע אם לא היו לי ילדים ועם כל הבלאגן שכרוך בזה כי אין בעולם הנאה יותר גדולה מגידול ילדים אם זה לטוב או לרע . ומי שלא מיתחתן הוא אדם מתוסכל .
ה השעועית New member 3/2/05 #8 זה לא פורום רווקים אם לא הבנת זה פורום של אנשים שלא רוצים ילדים, עכשיו או בכלל. מה הקשר לנישואין? יש אנשים נשואים בלי ילדים ויש אנשים לא נשואים עם ילדים.
זה לא פורום רווקים אם לא הבנת זה פורום של אנשים שלא רוצים ילדים, עכשיו או בכלל. מה הקשר לנישואין? יש אנשים נשואים בלי ילדים ויש אנשים לא נשואים עם ילדים.
ה השעועית New member 3/2/05 #10 בכרטיסו כתוב דוגל ב"חייה ותן לחיות אז תן לאנשים לחיות כמו שהם רוצים וחושבים ומרגישים!