תסבירו לי , בבקשה

michael menson

New member
תסבירו לי , בבקשה

מה המשמעות של יום שישי ה- 13 מה מקור האמונה האם זה אכן נכון(יש הוכחות חותכות) או שזו סתם אמונה טפלה..?

TAINTED SAINT

New member
תעשה טובה לך לישון....

איפה הייתה לפני יומיים ושלושה

סויה 1

New member
יקירתי,עשית מעשה חמור.קללת "קדוש"....

חזרי בך מייד...
בקשי סליחה ומחילה, ואולי
תזכי לכפרה. אם יהיו בעיות במשך הלילה....(למשל הכלבה שוב תיעלם....) אין הפורום נושא באחריות....מספיחי יום השישי ה-13 . שהשם יהיה עמך.אמן.

אימצתי לפני שבועיים

חתול קטן ושחור אני מאמינה שזה מזל טוב מאחר וצבע זה רק פיגמנטציה אתם חושבים שהכושים הם מזל רע???????? הכל כולל הכל עיניין של אמונה מזמן החלטתי שחתול שחור זה מזל טוב וככה באמת קורה ותחשבו על זה

itaifrenkel

New member
מנסיון

יש לי חתולה פחיסטנית שחורה - והיא מביאה מזל טוב ! מאוד חמודה נבונה וחכמה אמפטית וכמובן אסרטיבית. היה פעם אחת שהיא הפילה עדנית מהמרפסת לחצר של השכנים, אבל זה כבר אשמת מי ששם את העדנית שם (אופס). בברכה, איתי

סויה 1

New member
לבקשתך- יום שישי ה-13

מקור האמונה נוצרי.(ביהדות למשל,נחשב המספר 13 למביא מזל טוב.) ביום שישי ה-13 באוקטובר 1307 נערכה פשיטה של מלך צרפת על "ארגון הטמפלרים", שהיה מסדר צבאי נוצרי של אבירים נזירים,ופעל בתקופת "מסעי הצלב". במשך הזמן צברו ה"טמפלרים" כוח רב צבאי כלכלי ופוליטי,אשר היה לצנינים בעיני המלך והחל לאיים על משטרו. ביום שישי ב-13 באוקטובר פשט הצבא הצרפתי על כל מעוזי הטמפלרים באירופה.... כדי להצדיק את הפשיטה הוא האשים אותם ב-כפירה,הומוסקסואליות ובעבודות השטן". לסיכום--- יום שישי ה-13 יום נפילתם של ה-"טמפלרים" בצרפת,הוא המקור לאמונה הטפלה, במזל הרע שמביא יום שישי שנופל ב-שלושה עשר לחודש. כשיום שישי נופל על ה-13 לחודש הוא נחשב בבאמונות הטפלות כיום שמביא מזל רע.

למעלה