תסבירו לי...למה???

תסבירו לי...למה???../images/Emo7.gif

למה? זה קורה דווקא לי? למה עד שאני עוזרת אומץ ומצליחה לדבר עם בחור, ולדבר בצורה נורמלית בלי לקבל התקף בלי לרצות לברוח, פשוט מדברת איתו כמו אדם נורמלי. למה? הוא חייב לקחת את הטלפון שלי...ולא להתקשר?????? אני לא קולטת?? בשביל מה להתעניין בי? להזמין אותי לרקוד? להגיד לי מילים יפות? לקחת את הטל' ובסוף לא להתקשר בכלל!!!! למה דווקא אני? בא לי למות! פשוט למות!!!!!!! למה הגברים הם כאלה? או שאולי זאת אני! אולי הוא ראה איזה דפוקה אני אולי הוא הרגיש והחליט להתרחק! למה<???

לא, הוא לא ראה איזה דפוקה את

וזה לא קורה דווקא לך, ולא כל הגברים הם כאלה...
זה קרה לך הפעם, עם הגבר הזה. זה קורה כך לפעמים.
האכזבה שלך מובנת, אבל אל תקחי את זה כהזדמנות להאשים את עצמך ולרדת על עצמך. זו צפרדע שתצטרכי לבלוע מדי פעם, כמו כל אחד אחר...
אבל תזכרי שזה לא חייב לקרות כך תמיד. וסקרלט- כל הכבוד שהעזת לדבר עם בחור בלי לרצות לברוח...

../images/Emo4.gif

המ...האמת היא שהייתי אחרי כדור VABEN (להרגעה)וקוקטייל עם אלכוהול ככה שזה לא נחשב. וזה נורא פוגע, כי זה כל-כך קשה לי ליצור קשרים, וכשזה כן קורה זה ממלא אותי תקווה שפשוט מתפוממת לי ישר בפנים. זה לא פאר.... אולי לא כל הגברים כאלה...אבל כרגע, אני שונאת אותם אחד...אחד!!!

bilitis

New member
סקארלט אנא הסכיתי לקולי../images/Emo42.gif

לא,לא כל הגברים הם כאלה,כמו שלא כל הנשים כמוך. יש יותר יש פחות-אין ולא תהיה כמוך!!!!! הברנש לא התקשר? בעיה שלו,הפסד שלו,מן הסתם שאינו ראוי לך. מדוע לחשוב שיש בך פגמים שדחו אותו? בואי נחשוב ביחד על כמה אפשרויות: 1.מושך זמן כדי ליצור אצלך להיטות יתר 2.באותו יום רב עם חברתו ולאחר חזר לחיקה 3.אושפז בגין התקף פסיכוטי 4.סתם,לא בא לו- וזו זכותו (השלם את החסר.....) לא סקארלט,לא כולנו כאלה,ואיך אומרת סקארלט מ"חלף עם הרוח"-מחר יום חדש. אז אנא,רוקני את הקוקטיל ההרסני הזה לכיור,שטפי פנים, הביטי במראה,נכון שבבואתך מרשימה? חיזרי לחיים!!!! הסתערי עליהם!!!!! את יותר חזקה מהם!!!! תמיד,תמיד עם כל הפורום,כאן בשבילך

וואו תודה!../images/Emo24.gif

עשית לי חשק לצאת ובאמת להסתער על החיים, (לא שאני אעשה את זה אבל גם סתם חשק זה כבר טוב בשבילי) תודה על התמיכה.

למעלה