תסבירו לי משהו אנשים:

דרגורן

New member
תסבירו לי משהו אנשים:

למה? איך אתם מוצאים צידוק ל"גניבת" משחקים? אישית, אני מוריד דמו, ואם המשחק מוצא חן בעיני, אני קונה אותו אם לא אז לא. גניבה של משחקים (מלבד העובדה שזו עבירה) פוגעת גם במי שמעתיק אותם!! להוציא היום משחק עולה הרבה כסף! האם אתם רוצים שחברות המשחקים יוציאו משחקים עלובים? או שאתם מעדיפים שהם יפשטו את הרגל?

Trojan_Neo

New member
אין "צידוק" לגניבה אבל מה לעשות ../images/Emo10.gif

מדי פעם(אחת לשנה) אני משתדל לקנות משחק בשביל ההרגשה....
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה באמת כך.

zyoyo

New member
אחי זה בולשיט לקנות

לא מבין את האנשים לנה לקנות בכלל למה?

דרגורן

New member
אנשים, אני מתפלל....

שהלקוחות של ההורים שלכם לא יחשבו כך.... במה ההורים שלכם עובדים? תארו לכם שהם היו עובדים ולא מקבלים על זה כסף... איך הייתם מרגישים?

צוחה

New member
אבל ההורים שלנו

הם לא מולטי מיליונרים שבבעלותם חברות משחקים

zyoyo

New member
תגיד אתה לא בסדר?!

רק שתדע הרווח על כל משחק הוא אדער, כי תמיד תהיה קבוצה של פראירים (כמו אנגליה ברטניה וכל המושמעים האחרים) שיקנו וגם עם נעתיק ונצרוב פי שלוש ממה שעכשיו הם לא יפסידו גרוש. נ.ב. בשביל הדוגמא- כמה אחוז מהאנשים שאתה מכיר יש להם windows מקורי שלהם,שלא צרבו או לקחו מחבר או מהאינטרנט, ת´אמת יש 90% בארץ שמעתיקים ועדיין ביל גיטס לא מתחת לקו העוני, אז בחיית תפסיק עם הזבל הזה!

דרגורן

New member
יחי ההבדל הקטן!

אין לי בעייה עם WINDOWS, הבעייה שלי היא עם משחקים טובים... כוונתי שלדעתי מוצר כמו WINDOWS שהוא פגום מהיסוד וכל חודש יוצא PATCH חדש ועדיין עושה בעיות, מוצר כזה אין לי בעייה לגנוב (ואני בכוונה משתמש במילה לגנוב!) אבל משחק מחשב כגון STARCRAFT, אני קונה במחיר מלא! למה? כי לאחר ששיחקתי בדמו, רדיתי שזה משחק ברמה, ואני רוצה שחברת בליזרד תוציא עוד משחקים כמוהו... כמו כן אני רוצה שייבאו את המשחקים האלו לארץ - זה שאתם קונים צרובים הופך את העסק של ייבוא משחקים ללא כדאי, ואז הפראיירים שלכם באנגליה יהנו ממשחקים חדשים ואתם תשארו עם הזין ביד!

zyoyo

New member
בנאדם, תבין זה לא ככה

תבין אנחנו לא משפיעים, הצריבות שלנו לא מזיזות לרווח שלהם, קניית משחק במחיר מלא זה גם גנבה (ואני בכוונה משתמש במילה הזאת), לא אכפת לי מה אומרים על זה אני לא מתכוון להוציא על משחק 200-300 ש"ח, זה ביזבוז אתה לא חושב? קח דוגמא- מקס פיין אחלה משחק מחירו בשוק איני יודע אבל אני משער מעל 200 ש"ח, לאומת זאת אני הזמנתי את המשחק מחר הוא מגיע אליי ב-10 ש"ח מרגיש את ההבדל יש קצת לא?. לסיכום: יש לך חברים שיכולים לעזור לך ואתה להם תעשה את זה ואל תקנה מקווה שבסוף תבין את הטעות שלך ביי ובהצלחה בביזבוז

t.man

New member
אתה צודק.....

אבל. אני חושב שצריך לקנות משחק כמו מקס פיין בגלל ש´לך תדע אם משחק כזה צרוב יעבוד.... נכון זה רק 10 ש"ח אבל עדיין

zyoyo

New member
נכון אחי אבל...

אני קונה ממקום "מוסמך" ולכן אם לא פועל הוא מחליף לי ואפילו אם זה לא משחק טוב בשבילי הוא מחליף, ולגבי המקס פיין באמת נדפקתי המשחק ברוסית אבל הלכתי להחליף ועוד שבוע אני מקווה לקבל גרסה טובה באנגלית ביי

דרגורן

New member
אתה חי בפלנטה אחרת...

היבואנים של המשחקים תוקעים מחירים כאלה בגללך ובגלל אנשים כמוך... אם כן הייתם קונים וכן היה שוק לדברים האלו אז כן היו מורידים את המחירים, לפי איך שצורבים היום אני מתפלא שהם בכלל ממשיכים להביא משחקים לארץ!! אני מסכים איתך שלדרוש עבור משחק 200-300 ש"ח זה "גניבה" אבל אם תשים לב לאחר זמן מה המחירים צונחים ל-50 ש"ח, כלומר החברה שמייבאת עדיין מרוויחה מלמכור ב-50 ש"ח אז אם אנשים יקנו בכמויות (במקום צרובים) זה אולי לא יעלה 10 או 50 אבל זה יעלה 100 או 75 וכן תוכל לשחק באינטרנט וכן תוכל לקבל תמיכה למשחק וכן היוצרים של המשחק ירוויחו מזה... כיום אנו (כולל אני) קונים כל כך הרבה צרובים כך שבחיים לא יפסק המעגל הזה של: מעט מדי אנשים קונים -> מעלים מחירים של משחקים -> מעט אנשים קונים.... תחשבו על זה.... אני לא רוצה שתקנו את כל המשחקים בכסף מלא, אבל אני רוצה שתחשבו על זה ושאולי פעם בחודש כן תקנו משחק............

zyoyo

New member
אחי יש ויש

אני מהסוג של האנשים שצורבים, אם משחקים לא יגיעו לארץ זה לא מעניין אותי בכלל, אם אתה שואל למה הנה כמה סיבות: הורדה מהאינטרנט היא מאתרים מחו"ל אז מה זה משנה יגיע לא יגיע, לידיים שלי זה יגיע זה מה שחשוב דבר נוסף- אני משיג צרובים מרוסיה (לא שאני רוסי) אז שם הכל מגיע לא משנה מה אז אין מה לדאוג, (מחירים סבירים) אז זהו אין התופעה לא תפסק וכולם יהיו תמיד שמחים משחק מחשב או כל תוכמנה למחשב לא קניתי כבר מ-... רגע תן לי להזכר...רגע...רגע... אם אני לא טועה אף פעם!- ישראלי אמיתי מה לעשות! ותחשוב על זה ביי

למעלה