תסבירו לי משהו דחוף !!!!!!!!!!!!!!!

תסבירו לי משהו דחוף !!!!!!!!!!!!!!!

אני שומע עכשיו את השיר,"שנים חסומות". אני לא מבין מה הולך עם המילים של השיר, כאילו שום דבר לא קשר למשפט השני כמו השירים של שלמה ארצי. אולי יש אתר של מוניקה סקס או של איזה מעריץ, כמו שיש לעברי לידר אתר שמדברים על השירים שלהם. ומפענחים ומנסים להבין על מה הוא מדבר.

שמע...../images/Emo168.gif

כמו שיהלי אומר., כל אחד יפרש את זה כמו שהוא רוצה.., ואני דיי מעריך אותו בזה.., ואם אתה תחפש כאן בפורום פירושים של אנשים..., אתה תבין עד כמה שיהלי צודק..., כי הדמיונות ממש פוריים וזה כיף לראות את הכל...., אז תנסה לפרש את זה איכשהו ותראה שתגיע למשהו שיכול להיות מעניין

La Gamba

New member
יש שני דרכים עיקריות שבהם פירשתי את

השיר- 1) מדובר על בחור שסוף סוף אזר אומץ ונפרד מחברה שלו, ועכשיו הוא מסיבר לה עד כמה שהיא הגבילה אותו, ועד כמה שהוא מרגיש שהזמן שהושקע בה בוזבז. ושסה"כ זה ממשיך בכיוון המחשבה הזה, של זמן מבוזבז וחסר ערך. (הקיסר של יפן הוא דוגמא לעובדה חסרת ערך) 2) מדובר עם מישהו שכרגע התחיל לצאת עם חברה חדשה (ואולי אפילו ראשונה), ועכשיו הוא מדבר על הזמן לפני שנפגשו, איך שאלה היו שנים מבובזות, שנים שבהם הוא חי ללא להכיר את המשמעות של אהבה, וכל הדברי הנ"ל.

ג ו א ט ה

New member
אני יותר בכיוון של הפירוש הראשון...

ובקשר לפירושי שירי מוניקה.. ממ.. זה היופי בשירים שכל אחד מבין לפי החיים וההשקפות שלו... עדיף להבין את זה בדרך שלך כיזה כייף כזה... כמו שיעור ספרות כזה..- חוצמזה שזה אשכרה כיף...

La Gamba

New member
כן, זה הדבר הראשוני שקופץ לראש

אבל... יש גורמים שיכולים להוביל לראיית הפירוש השני.

למעלה