תסבירו לי משהו ..

תסבירו לי משהו ..

היי אמא אבא ושאר המשפחה .. קצת פחות עוקבת אחריכם בזמן האחרון (עוקבת יותר אחריכם מאשר אחרי נושאי הדיון - לא רלוונטי לגביי ) תוהה על עניין טכני קטן .. הבנתי מי זה אבא והבנתי מי זה אמא - רק לא הבנתי להמ הם לא כחולים ולמה יש מארחת בפורום ..(אתם מנסים לחדש את המעגל של דן שילון ? ) טוב נו האמת היא שבאתי לאחל לכם סופ"ש נעים (אבל אני חייבת לקשקש לכם על הדרך .. תאשימו את ערבהאיןקץ , היא הזכירה לי שאתם כאן &quot
) סוף שבוע מקסים שיהיה לכם ותהנו בסופ"ש הקבוצתי לכשיהיה ..
(מנהלת פורום דיאטות והשמנה .. אתם מוזמנים .. )

הי רוח טובה ../images/Emo13.gif

בשל התדמית שטופת-הזימה שיש ללסביות והומואים - החלטנו לא להיות כחולים! ססתתתתםםםםםם האמת היא שאנחנו משתמשים ב"כחול" רק לצורך מינהלה, וביתר הזמן אנחנו מעדיפים שחור. (זה מרזה..) והמארחת היא לב-הפורום, תפקידה לדאוג שכולן/ם ירגישו כאן רצויים כבר מההתחלה (וככה זה באמת, אבל לפעמים צריך שמישו גם יביע את זה בגלוי), ולנהל את הצ'ט של הפורום. ושיהיה לך סופשבוע נעים עם לימודים, חסה וכושר !

../images/Emo46.gif חסה ?

לא מוכנה לקבל את זה אפילו בתור בדיחה .. מה אני הארנב של פלייבוי ? מי אוכל חסה תגידי לי .? לא שמעת זה יצא מהאופנה? אני אדאג לעשות לך מנוי למגזין השנתי .. להומואים ולסביות יש תדמית שטופת זימה ? איפה ממלאים טופס השתתפות ? אין כחולים , יש מארחת , יש מי מבין זה ? טוב נו נגיד ש.... חשבתי שתצאי לי פה בהצהרות של שיוויון , כולם מאותה נקודה וכו - אבל אני רואה שאידאולוגיה לחוד ונוחות ביחד .. מאוחר- הלכתי לישון ...
סופ"ש נעים...

רגע. מלטפת את הזקן בתנועה

חושבת... תן לי לראות ביומן. אה כן. פתוח לי לזימה מחר בין שתיים לשתיים ודקה. הולך?

אבא גאה

New member
דווקא בין שתיים לשתיים ודקה?

חבל, כי אני לא יכול, אני בדיוק קבעתי לי ספונטניות בשעה הזו איך לך בין שלוש לשלוש וחמישה? יש מצב לזימה?

איזה בעסה ../images/Emo122.gif

בדיוק אז קבעתי עם אשת השכן... ועל זימה בין שכנים... לא מוותרים
מה שטוב זה שאני כל הזמן מצחיקה את עצמי. אמא שלי אמרה שכשהייתי קטנה הייתי מדגדגת את עצמי ומתגלגלת מצחוק. ואם סיפרתי את זה פעם - איתכם הסליחה...זה הכל ההורמונים... הם החליפו את השכן...

אבא גאה

New member
גם את?

היית פעם קטנה? (אושר נדהם כל פעם מחדש) אוייש אם כבר את ערה ורק את כאן אז אני אספר לך סיפור קטן: אתמול בערב השכבתי את אושר לישון ואני ככה מחבק אותו ושר לו שירים (אנחנו שרים את הברכות של חנוכה לאחרונה "ברוך אתה אדוני....להדליק נר של חנוכה....אמן")כשלפתע הוא מסתובב אלי ושואל: "אבא, למה אתה לא מבקש מג'ישֶן"? "הא?" "המורה אמרה שתמיד צריך לבקש מג'ישן". "איבני, הכל בסדר מאמי? מה אתה רוצה לגיד?" "המורה אמרה שתמיד לפני שנוגעים במישהו צריך לבקש ממנו מג'ישן" ----למאותגרים: יעני פרמישן.....אבל התבלבל לו כל המילים הגדולות האלו.... נכון מתוק הילד שלי ?? נכון אין כזה בכל העולם? (ואל תהיו קטנוניים עכשיו ותדחפו עם הילדים שלכם)

moi? להידחף? באמריקה לא

נדחפים. באמריקה פשוט לא. אבל הילדים שלי לא מהחמודים הם מהגדולים...

אבא גאה

New member
אשליה אופטית (זימה ../images/Emo5.gif)

קדימה התרכזנה..... (יש מילה כזו בכלל? התרכזנה? האם זה לשון ציווי, רבים נקבה?) (האם כשמדבים על רבים נקבה לא צריכים להגיד "רבות"?) (איזה מזל שבגרות בלשון כבר עברתי ממזמן......עכשיו הכל בזכר...)

נראה לי שזימה...

רחוקה ממוחות הצופות בפורום. חבר'ה קדימה - זימה, זימה,זימה. נכון שכשחוזרים על זה זה לא נשמע כל כך רע? כן, כן. אז מה עם יש ילדים? תאמינו לי שהרבה יותר קל כשהם קטנים. הם הולכים לישון בשעה סבירה. אבל כשהם גדולים הם לא הולכים לישון בכלל. אתם יודעים איזה יאוש זה? אפילו אם הם בקומה אחרת לגמרי. לא נראה לי שבאמצע האנחות יציץ פתאום ילד בן 17 וישאל האם הכל בסדר. אני בעד שמגיל 6 הם גרים בבבית אחר. ככה זה. הגיגים של 21 שנה ביחד. וזימה.

למעלה