תסבירו לי משהו...

JerseyGirl4

New member
תסבירו לי משהו...

אני לא רואה אמריקן איידול אבל אני רוצה הסבר... לפני כמה שבועות אמרו בגיא פינס שמישהי בשם קארי אנדרווז זכתה באמריקן איידול... אבל אמרו היום שמי שזכתה זו בעצם קלי קלארקסון אז מי מהם זכתה ??

14מתן

New member
קלי קלארקסון זכתה באמריקן איידול

הראשון
קארי זכתה ברביעי

Juliann

New member
הנה משהו קצת יותר מפורט

היו 4 עונות בינתיים. 4 עונות= 4 זוכים. בעונה הראשונה- קלי קלארקסון בעונה השניה- רובן סטאדרד [למרות שקליי אייקן היה יותר טוב] בעונה השלישית- פנטזיה בארינו [למרות שדיאנה היתה יותר טובה אבל כאן יש דעות חלוקות...] בעונה הרביעית- קארי אנדרווד [ובו בייס מקום2]

Deanb

New member
לא נראה לי שקליי היה יותר טוב, כנסי

חחחחחחחחחחח סתם, בטח היית המומה כשראית אותי כותב את זה... דיאנה לא היתה בהכרח יותר טובה מפנטז'יה.. גם פנטז'יה הייתה ממש טובה!

Juliann

New member
לגבי פנטזיה- כתבתי הדעות חלוקות....

ואסור בתכלית האיסור להבהיל אותי ככה!

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואגב-

עכשיו שאני צופה בעונה שנייה- הוא באמת מדהים

Juliann

New member
חכי שתגיעי לטופ5....

מהטופ 5 קליי מפציץץץץ כל הופעה...

Juliann

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי. ואת עוד ראית אותו לפני המייקאובר. מהטופ12 והלאה הוא כבר נראה חמודי
שיפצו אותו משהו חבלזזזזזז ההופעות האהובות עלי שלו הם טופ 5 והלאה אבל גם ב טופ12-טופ6 יש לו אחלה הופעות...

Deanb

New member
בעיניי הוא ביצע מדהים את

Unchained Melody ו- Bridge Over Troubled Water באמת שמתי לב שבאודישן הוא נראה חנון לגמרי... מה זה המייקאובר הזה?! מי עשה לו אותו?

Juliann

New member
נכון..... ביצועים מעלפים! גם =>

THIS IS THE NIGHT המייק אובר- קליי הגיע לשם שהוא שקל פחות מ 60 קילו והוא 186. משקפיים, שיער צבוע בחום ותספורת זוועתית. כל תוכנית עשו איתו משהו, בהתחלה ניסו לצבוע לו את השיער לשחור אבל זה לא התאים לו כל כך אז השיער קצת ארך והם החזירו לו לגוון שיותר דומה לטבעי שלו [הטבעי שלו זה ג'ינג'י בהיר-בלונד] עשו לו מעין שטני בהתחלה ואחכ הוסיפו לו פסים בהירים. את המשקפיים הוא החליף בעדשות, את הבגדים האיומים בבגדים נורמלים... ובמשקל הוא עלה במשך התוכנית... שהאוכל בחינם יותר קל להשמין! לפני התוכנית קליי היה כזה עני שבקושי היה לו כסף לאוכל הוא צחק על זה באיזשהו ראיון איך החיים שלו השתנו שפעם בבוקר הוא היה צריך לבדוק אם יש לו כסף ללחם במכולת ופתאום הוא יכול ללכת לחנות ולקנות משהו בלי להסתכל על המחיר... פשוש

Fairywitch

New member
הכי מצחיקות הן אוזני הפייפר שלו...

יש לי ידיד כזה, ואנחנו קוראים לו דמבוליסט...

moran500

New member
נכון../images/Emo45.gifשלושתם ביצועים מעוליםםם

וכן השלבים במייקאובר שלו היו קצת מוזרים (שחור
) אבל בסוף הוא מצא את האימאג' המושלם

moran500

New member
אהה גמני צופה וככל שאני רואה איידול

יותר אני מזלזלת יותר באמריקאים ! קודם כל, כל מה שלא קשור בקליי בעונה השנייה די משעמם אותי.. כי כולם מחווירים לידו
וגבר שני, למה הם מרגישים את הצורך לזלזל בסיימון ? כן הוא אמור להעביר עליכם ביקורת, זאת העבודה שלו! הוא לא אמור פשוט לחבק אתכם ולהגיד כמה אתם נפלאים אם אתם לא ! סיימון לא נחמד רק שהוא יורד על ריאן חח

Fairywitch

New member
הירידות על סיימון הן חלק מהשואו...

האיש שכולם אוהבים לשנוא... בכ"ז בסקרים הוא השופט המוערך ביותר. זה פשוט חלק מהצחוקים של התכנית- יש את "האיש הרע" לרדת עליו, אז יורדים

למעלה