Bella Lola
Active member
כשאתם קונים דירה יד שניה והבעלים של הדירה הם אלו שגרים שם (הם לא משכירים, הם גרים בעצמם בדירה).....
אתם מצפים שיצבעו לכם את הדירה בצבע לפי בחירתכם??
או שמי שקונה את הדירה הוא זה שאמור לצבוע/לשפץ כרצונו?
כי מה שאני מכירה זה כשאנשים שוכרים הם צריכים לצבוע/לשפץ לפני שהם יוצאים מהדירה (בהתאם לחוזה מול בעל הדירה).......
כי כשאני קניתי דירה, כשאנשים אחרים שאני מכירה קנו דירות, מי שקנה שיפץ וצבע.....
במקרה אחד שבו בדירה שקנו גרו שוכרים והשוכרים (בהתאם לחוזה שלהם מול בעל הדירה) צבעו את הדירה לפני שיצאו ועדיין מי שקנה צבע בכל מקרה כי רצו צבע אחר (השוכרים צבעו בלבן ולא צבעו איכותי)
כי אני עכשיו מוכרת את הדירה שלי וחלק מהאנשים באים ואומרים "היינו אולי קונים אבל תצבעו את הקירות"
ממתי מי שמוכר דירה צריך לצבוע קירות?? מי שקונה צובע.
מה אני מפספסת פה?
אני צריכה עכשיו להוציא כסף, כוחות וזמן על צביעה של דירה שאני מוכרת??
נ.ב. להבהרה - זה לא שהצבע עכשיו מתקלף או מלוכלך או משהו... פשוט הצבע לא לטעמם. אז פאקינג תצבעו באיזה צבע שאתם רוצים כשתיכנסו לדירה.........
אתם מצפים שיצבעו לכם את הדירה בצבע לפי בחירתכם??
או שמי שקונה את הדירה הוא זה שאמור לצבוע/לשפץ כרצונו?
כי מה שאני מכירה זה כשאנשים שוכרים הם צריכים לצבוע/לשפץ לפני שהם יוצאים מהדירה (בהתאם לחוזה מול בעל הדירה).......
כי כשאני קניתי דירה, כשאנשים אחרים שאני מכירה קנו דירות, מי שקנה שיפץ וצבע.....
במקרה אחד שבו בדירה שקנו גרו שוכרים והשוכרים (בהתאם לחוזה שלהם מול בעל הדירה) צבעו את הדירה לפני שיצאו ועדיין מי שקנה צבע בכל מקרה כי רצו צבע אחר (השוכרים צבעו בלבן ולא צבעו איכותי)
כי אני עכשיו מוכרת את הדירה שלי וחלק מהאנשים באים ואומרים "היינו אולי קונים אבל תצבעו את הקירות"
ממתי מי שמוכר דירה צריך לצבוע קירות?? מי שקונה צובע.
מה אני מפספסת פה?
אני צריכה עכשיו להוציא כסף, כוחות וזמן על צביעה של דירה שאני מוכרת??
נ.ב. להבהרה - זה לא שהצבע עכשיו מתקלף או מלוכלך או משהו... פשוט הצבע לא לטעמם. אז פאקינג תצבעו באיזה צבע שאתם רוצים כשתיכנסו לדירה.........