תסבירו לי רק משהו אחד

תסבירו לי רק משהו אחד

למה הוא שיקר לי ושאמרתי לו שהוא משקר {למעשה אמרתי לו מי אני חושבת שהוא} והאמת כואבת..והוא הסתבך עם עצמו והמציא לי כ"כ דברים כמו שיש לו חברה ושהוא מאורס {שזה סתם הוא אמר כעבןור חודש שאין לו משהי} אז אני שואלת אתכם למה לבחור כזה להסתבך עם עצמו ולא להודות במה שעשה? תודה למי שעונה

Cobe Anan

New member
אני אגיד לך מה..

נכון יש את הקטע הזה שהוא אומר לך שזה בכל זאת אפשרי, ולמרות שאם יכול גם להיות שהוא לא התכוון לזה ואת סתם חושבת, זה לא באמת יעבור אלא רק יתגבר ובסוף כשלא תביני מה קורה אז זה פתאום יהיה הכי ברור בעולם, כי גם אני פשוט לא הבנתי כלום ממה שכתבת? אז זהו- שזה זה.

הם עושים את זה לפעמים...

משקרים. אולי הוא נפל קורבן להשפעתה החמורה (ולעיתים הבלתי הפיכה) של תעשיית הטלנובלות הציונית. זה בד"כ קורה לאנשים שמזכירים בזהותם החיצונית דמות מטלנובלה, הם נשאבים למאפייניה בלי לשים לב ותוך כמה ימים הם כבר מאמצים את הזהות הפנימית: קצב הדיבור מותאם, הטון עצמו, המחוות הגופניות, אפילו המילים עצמן, הטרגדיות האישיות, המחשבות, התגבות... גם לי מישהו שיקר לפני איזה שבוע וחצי...היום אני זוכרת רק חצי מהשם שלו, עוד שבוע אני לא אזכור איך קוראים לו בכלל.

מה איכפת לך? ../images/Emo13.gif

זה עובד בצורה פשוטה: אם את מזוכיסטית, אז תמשיכי לשאול את עצמך את השאלות האלו. אותו הדבר גם אם את רוצה קשר מתוסבך (=מזוכיסטית, לא שיש בזה משהו רע, רק שלא תמצאי את עצמך במקום הלא נכון בטעות). אם את מעדיפה איזה love story אז תמשיכי הלאה בלי לקדוח לעצמך בראש. אם הוא רוצה אותך הוא יידע איפה למצוא אותך, נכון?

אני לא מזוכיסטית אני פשוט רוצה

להבין דברים כדי לא לחזור עליהם וחוץ מזה אני לא אחכה לו וד"א אם הוא כזה שעף מבחורה לבחורה אז איך זה שאין לו חברה עד עכשיו? אני סתם פשוט סקרנית זה הכל ולא שום דבר מעבר לכך לא ידעתי שלהתייעץ זה ניקרא מזוכיסטית

שאפולי

New member
מזדהה איתך למוות

הם באמת פשוט עושים את זה לפעמים.. אני לא יודעת בדיוק מה הסיפור שלך אבל בגדול לא בכל צעד של כל בנאדם יש היגיון ורציונל אנשים עושים הרבה פעמים דברים מתוך פחד נוחות וכדי להימננע מחיכוכים. אז יכול להיות שזו הסיבה.. ויכל להיות שלא. מה שבטוח? את לעולם לא תדעי בודאות ואני נמצאת כרגע בדיוק באותו מצב ומבינה עד כמה זה מתסכל ממש לדפוק את הראש בקיר ("אבל למה למה למה ") אין מלעשות. לקחת סיכון על אהבה. הפסדת. קורה לפעמים. נתמודד נעבור הלאה בהצלחה מותק שאפ.

למעלה