\: OK
טוב.. קצת מבהיל לראות כאלה תגובות ב 6:00 בבוקר. אקונומיקה: א. אני מכיר את הרעיון של השירשור, אבל לפי דעתי תמיד הכי נוח וכדאי לשרשר בסוף כי ככה אין מצב שבטעות אני אפספס הודעה כי היא תקועה איפשהו באמצע. ב. טוב... תביני, מה שקורה כאן זה שאתם (הגדולים) מיחסים משמעות עצומה לכך שאתם גדולים ולכן כאשר אני קורא למישהו ילד אתם מרגישים מאוד פגועים. אני לא מבין למה זה צריך להיות ככה. אז ככה, אתם לא ממש מכירים אותי (ואני לא מצפה שתכירו אותי יותר מדי) אבל יש לי תפיסת עולם משונה שכולם ילדים, תחשבו על זה, לא ככה? חוץ מזה אני מכיר את רועי קצת (מהיומיים שאני בתחנה) ואני לא ממש חשבתי שהוא יפגע (וגם עכשיו אני לא חושב, הוא לא אמר כלום). מצטער, אני לא אעשה זאת שוב. חבל שהמילה הזאת יוצרת כ"כ הרבה מהומה כשבתכלס אני מסוגל גם לסבתא לקרוא ילדה. עמשצ שבור: אני לא חושב שזה משנה אם השאלה נשאלה לגבי עבודה מעשית או לגבי ידע, פשוט הוא הכניס את הקטע של תחבושות מסוגים שונים ורציתי להבהיר לו שלא יתבלבל כי כפי שידוע לי אין קשר בין סוגי חוסמי עורקים לתחבושות EMT D: ... רועי, לגבי השאלה השנייה. תראה, לפי הנסיעות שהספקתי לעשות ביומיים שהייתי במד"א ראיתי שכעיקרון אנחנו עושים לפי מה שאנחנו למדנו בקורס. עם עושים חיפופים אז זה בקטנה בלוח גב או בכל מני שטויות שהנהג מחליט שהם לא חובה. כשתעלה תבין כבר...