ככל שתשאל את יצחק בריק, זה בדיוק מה שהוא אומר. הוא טוען, שרוב הכוחות של החמאס נמצאים מתחת לאדמה, וצה"ל מפצפץ להם רק את קצות המערות. אז הם תוקפים בגרילה והורגים 4 פה. 5 שם ואין לזה סוף. נראה שככה גם עם המזבאללה שלא חדלים לשגר טילים וכטבמ"ים ופה ושם הורגים, בנוסף לכל ההרס שהם זורעים.איך נסיים את המלחמה בעזה.
אני ממש פסימי.אם זה ימשיך כך
אז הובסנו.
אני חושב שאם אף אחד לא יקח את מושכות הניהולככל שתשאל את יצחק בריק, זה בדיוק מה שהוא אומר. הוא טוען, שרוב הכוחות של החמאס נמצאים מתחת לאדמה, וצה"ל מפצפץ להם רק את קצות המערות. אז הם תוקפים בגרילה והורגים 4 פה. 5 שם ואין לזה סוף. נראה שככה גם עם המזבאללה שלא חדלים לשגר טילים וכטבמ"ים ופה ושם הורגים, בנוסף לכל ההרס שהם זורעים.
המלחמה תימשך לכל הפחות עד אמצע השנה הבאה.איך נסיים את המלחמה בעזה.
אז הובסנו.
צהל הוא למעשה צבא שכדי להלחם צריכה להיות הסכמההמלחמה תימשך לכל הפחות עד אמצע השנה הבאה.
נחיה ונראה.צהל הוא למעשה צבא שכדי להלחם צריכה להיות הסכמה
בין כל שדרות העם. אנחנו כרגע במשבר פנימי עמוק בצבא.
נאלץ לעצור כי לא יהיה פה צבא.
הממ... מתי שמעתי את זה קודם? אה, נזכרתי... זה היה עובר לשביעי באוקטובר שנה שעברה, כאשר מחנה הרל"ב הצהיר שכך יהיה במהלך חודש אוקטובר הבעל"ט (נכון לאז).צהל הוא למעשה צבא שכדי להלחם צריכה להיות הסכמה
בין כל שדרות העם. אנחנו כרגע במשבר פנימי עמוק בצבא.
נאלץ לעצור כי לא יהיה פה צבא.
למה לא עד יומו האחרון של ביבי?המלחמה תימשך לכל הפחות עד אמצע השנה הבאה.
כתבתי "לכל הפחות", משמעות הדבר היא שיותר מכך אפשרי.למה לא עד יומו האחרון של ביבי?
כי זולת השמצה-סיסמה רל"בית אין לזה שום קשר לעניין.למה לא עד יומו האחרון של ביבי?
כמו שזה נראה כרגע, אנחנו לא בכיוון לסיים אותה. עושה רושם שהדרך היחידה להתקדם לכיוון היא בהחלפת הפיקוד הבכיר של זרועות הבטחון ולמצער של צה"ל. אם זה ייעשה בקרוב? רק הזמן ילמד, אבל כמוך, אני לא אופטימי במיוחד בעניין.איך נסיים את המלחמה בעזה.
אז הובסנו.
התכנון לסיים את המלחמה הוא העברת השלטון לכל אחד שאינוכמו שזה נראה כרגע, אנחנו לא בכיוון לסיים אותה. עושה רושם שהדרך היחידה להתקדם לכיוון היא בהחלפת הפיקוד הבכיר של זרועות הבטחון ולמצער של צה"ל. אם זה ייעשה בקרוב? רק הזמן ילמד, אבל כמוך, אני לא אופטימי במיוחד בעניין.
עם זאת, ממש לא נכון לומר ש"הובסנו" כמובן. זה פשוט לא נכון עובדתית. גם לא אם נורא רוצים להשמיץ או להוציא את ביבי רע.
לא, אין לזה קשר מיוחד. זאת תוצאה, השלכה, של השגת מטרות המלחמה. זה לא יעד וזאת לא מטרה. זה כלי. משהו אחר.התכנון לסיים את המלחמה הוא העברת השלטון לכל אחד שאינו
חמאס ואינו ישראל.
אם אנחנו רוצים בהמשך הטרור מרצועת עזה, קרי ביטול מוחלט של כל הישגי ישראל במלחמה הזאת על הקרבת חייהם של ישראלים רבים, זה אכן רעיון מגניב ואפשרות לגיטימית. יש כאלה שלא מעוניינים בכך. אני ביניהם.אפשר להעביר לרשות הפלסטינית
שיכולה לקום רק אם תדע בוודאות מוחלטת שהחמאס לא יכול עוד לפגוע בה ועל כן מוקדם לנו כרגע לדעת אם יש היתכנות בהצעה זו אם לאו.למנהיגות מקומית
נו באמת. חשבתי שאנחנו בדיון רציני. מה הקטע להכניס בדיחות פתאום באמצע?למיצרים
פיהוק. מעבר לכך שזה רעיון גרוע למדי להעביר את השליטה ברצע"ז לגורם טרור אחר, כשכל מטרת המלחמה היא להפסיק את הסיכון הפח"עי מהרצועה כלפי ישראל, הרי שישות מדינית שלא נמצאת באזור ממש לא יכולה כמובן לשלוט בו. זאת הצעה לא רצינית פר הגדרה.לקטרים
לחמאס אכן לא והרי זאת כל מטרת המלחמה. לנו אין לי שום בעיה עם זה (ובלבד וזה יגובה באמצעות התיישבות יהודית) ובכל מקרה כנראה שזה יצטרך לקרות לפחות לתקופת ביניים.לי זה לא משנה רק לא לנו ולא לחמאס.
לא. זה לא קשור כלל לנצחון. בשביל לנצח צריך להשמיד את יכולותיו המבצעיות והשלטוניות של החמאס. תקומת שלטון חלופי היא תוצאה של השגת המטרה. היא לא המטרה.זה מה שצריך כדי לנצח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.