תסבירו לי......

okok4

New member
צריך לראות כדאי להאמין

מרלין מנסון בחידוש ל"Tainted Love" (כן כן, זה מהאייטיז שגלגל"צ כל כך אוהבים). היום שודר הקליפ באמטיוי. הביצוע, חובה לציין, מדהים. נראה מה גלגל"צ יעשו איתו. השיר מתוך פסקול הסרט "לא עוד סרט נעורים" (בתרגום חופשי שלי), פארודיה על סרטי נעורים, שכשלה בקופות בארה"ב.

תסבירו לי......

מה הקטע של הקליפ של Tainted Love של מרילין מנסון....?? ומה לעזאזל הוא עושה בחדר ורוד? ולמה יש כל כך הרבה פרחות בקליפ? ולמה הבנאדם מתחיל להתמסחר? זה לא טוב!!!!!!! שורה תחתונה- קליפ גרוע ומפוצץ בפרחות!!!! -מנסונית-

GK_FF

New member
צודקת

אף פעם לא הערצתי אותו אבל אני מבין על מה את מתכוונת ואת צודקת.....

כן, השיר באמת טוב

אני חורשת עליו חופשי, הוא ממש טוב! אה, מישהו יודע איפה השיר הזה הולך להיות? (דיסק, סינגל, משהו כזה) ומתי הוא ממש יצא (כלומר לחנויות וכאלה)? אה ו.... חחחחחחחחח נודניקית אני! הסרט הזה הולך להגיע לארץ??? אוהבתתתתתתת -סיוון-

okok4

New member
כמו שכתבתי

הסרט נכשל בגדול בארה"ב, לכן סביר שתמצאי אותו בקרוב בספריות הוידאו או מטייל לו בסינמה 2. ואני מניח שהשיר נכלל בפסקול הסרט (חכי שיגיע לארץ).

Yaniv-DC

New member
רק תיקון קטנוני

הסרט נקרא "לא"-עוד סרט נעורים. יען כי דווקא כן... נסיון למחזר את הצלחות "סקארי מובי", אבל בלי הצלחה, למרות מסע פרסום אדיר.

okok4

New member
תיקון של מה? ../images/Emo4.gif

זה מה שכתבתי בהודעה המקורית.

Yaniv-DC

New member
לא מדווייק

כתבת "לא עוד סרט נעורים" במשפט אחד וזה בעצם "לא" - עוד סרט נעורים. יעני דווקא כן. משחק מילים...

GK_FF

New member
איזה שטויות!

קוראים לזה NOT ANOTHER SCARY MOVIE מאיפה הבאת את השטויות האלה??

למעלה