תסכוליי בחיפוש אחר כרכן בוגר

peperony

New member
תסכוליי בחיפוש אחר כרכן בוגר ../images/Emo10.gif

מאיפה להתחיל? אז באיזור חיפה לא הצלחתי למצוא כרכן בוגר - קשה לי קצת לנסוע רחוק יותר....עבודה ילדים - אבל כנראה שאצתרך לעשות את זה. אתמול הלכתי לראות נחש שהוא הכלאה - מה שלא נראה לי מלכתחילה - אבל הלכתי לראות כי אמרו לי טלפונית שהוא רגוע - הוא אולי רגוע, אבל הבעלים נראה לי לגמרי לא רגוע כשניסה להוציא אותו - אחרי שהתעקשתי (הוא הסתייג מלהוציא אותו - בתירוץ שהוא עצבני כי צריך לאכול - זה נכון שנחשים עצבניים לפני אכילה? ) כשפתח את הטרריום ראיתי שהנחש לפני התנשלות - ואז נאמר לי שאכל לפני יומיים והוא עצבני לפני התנשלות (ממש מעורר אמון
) הוא הוציא אותו ב ז ה י ר ו ת - נמנע מאיזור הראש - מחזיק את הראש כאילו הולך לשנשוך אותו - ולא נתן לי להחזיק אותו ממש - כמובן שאמרתי לו דאני לא קונה נחש כזה. ד"א אמר שזו הכלאה של כרכן, קינג וג'אנגל - הוא אמר שאין הבדל בהתנהגות של מוכלא וזן טהור (או איך שקוראים לזה) - נשמע לי שטויות. ד"א ראיתי במודעות נחשה קינג לבקנית במחיר 550 - זה לא זול מידי? - לא מעורר חשד שמשהו שם לא בסדר? - פשוט אני חוששת לקנות נחש חולה

TAINTED SAINT

New member
תחסכי לעצמך תסכולים מיותרים.

באזור חיפה,הקריות והצפון בכלל ישנם לא מעט מגדלים וחובבים. שם המשחק הוא סבלנות [ומעט עזרה מהכותבים כאן הגרים בצפון]. חפשי באופן קבוע במודעות המכירה באתרים השונים ובמיוחד בלוח יד2,אין לי ספק שבסופו של דבר תמצאי את הכרכן הנכון. הסיבות למכירת נחש אינן בהכרח קשורות לכך שהוא חולה או תוקפני. ישנם אנשים אשר אין להם זמן לטפל יותר בזוחלי המחמד שלהם,בנות זוגם הודיעו להם ש"או הנחש או אני",ילדים שההורים קנו להם נחש לאחר תחנונים מרובים ופתאום לילד אין עניין יותר בנחש וההורה לא מוכן לטפל בנחש,ואלו רק חלק קטן מהסיבות. עצתי לך לקנות נחש שאיננו הכלאה,יש לעודד כמה שפחות אנשים המכליאים בין מיני נחשים שונים ורק פוגעים בתחום. בהצלחה.

yair lotan

New member
למה בוגר ?

באופן כללי עדיף לקנות נחש ממגדל פרטי. כך יש למי לבוא אם יש בעיות, ניתן להכיר את ההיסטוריה של הנחש ובד"כ נחשים ממגדלים פרטיים שמורים יותר ובריאים יותר. לגבי בוגר, המלצתי, ( אם יש זמן וסבלנות ) לקנות דווקא נחש צעיר - היו הרבה בקיעות לאחרונה וניתן למצוא כרכנים במחירים זולים יותר מהמחיר שצויין. לדעתי מספק יותר לגדל נחש מגיל צעיר, במיוחד שהם מגיעים לבגרות מהר יחסית.

Itamar Levy12

New member
מסכים עם TAINTED SAINT

שם המשחק בצפון זה סבלנות. אני גר צפונית לחיפה, ואת רוב הקניות/מכירות עושה במרכז, אם את מתעקשת על הצפון- חכי קצת.. זה יבוא. בכל מקרה- הכלאות זה להכניס ראש למיטה חולה. לא שווה את זה.

למעלה