תסכולי החג של רווקת מחמד תל אביבית

expert

New member
תסכולי החג של רווקת מחמד תל אביבית

פעם ראשונה שלי כאן, ונראה לי שזה מקום הולם לבטא את התסכולים שצברתי בתקופה האחרונה. נמאס לי, התעייפתי, לא בא לי לצאת לדייטים יותר אף פעם, אין לי את האנרגיות להכיר מישהו מאפס ולגלות אחרי שעה, או אחרי שנה, שזה לא מתאים לו, או שזה לא מתאים לי, או שזה פשוט לא זה. כל כך הרבה אנרגיות כדי להכיר מישהו חדש ופי מיליון יותר אנרגיות כדי לעכל שזה נגמר ולהמשיך הלאה. אני מפחדת להתאהב, וכשזה קורה, אני מפחדת עוד יותר. אני לא רוצה להיות לבד, אבל אני לא רוצה להיות עם מישהו רק כדי לא להיות לבד. הרבה גברים רוצים אותי, אבל איכשהו אני תמיד רוצה את אלה שלא. ואז אני שואלת את עצמי- אני נורמלית? אני בסדר? וזה שאני לבד, זה מקרי? אז זהו. התעייפתי. כל כך הייתי רוצה לנוח- קצת לנוח מהעולם הזה, מהדייטים, ממערכות יחסים שנמשכות שבוע, מלחשוב אם הוא כן יתקשר או לא יתקשר? הוא כן רוצה אותי או לא רוצה אותי? אולי אני אתקשר אליו? המכנס הזה משמין אותי??? פשוט נמאס. שנה טובה ועסיסית לכולם, ושלא תדעו עוד דייטים כושלים מזאת ששומרת על אופטימיות למרות הכל

joecamel

New member
תיסכולי החג של הגמל

אז ככה להיות לבד זה עניין שבשיגרה את החג ביליתי במיטה עם חום גבוה ושיעולים קורעי ראות ושכנים! מה שלדעתי מציב אותי בראש רשימת המסכנים בראש השנה הנוכחי!!!! סתםםםםםםםםםם למעשה די בתענוג ויתרתי על ההסתובבות בחברתם של 20 בני משפחתי הפולנים המעצבנים אבל זה עניין לסיפור אחר ולענינינו: אי אפשר לומר נמאס לי כי........בינינו אף פעם לא נמאס ואת יודעת את זה זה סתם משבר קטן וזה חולף.....(להלהלהלה). לגבי האנרגיות אז.....קחי את זה בקלות יקירתי זה עובר לא לקחת כל דבר כלכך קשה והכל בא על מקומו בשלום אם את צריכה עוד הבהרות אז אני פה לשירותך ........שלך הגמל השכונתי החביב נ.ב. בת כמה מהיכן וכו´ פרטים בסיסים שכאלו רק יכולים לעזור באיבחון הבעיה! אצלי לדוגמא ברגע שהבינו שאני גמל צהוב וויתרו כולם מאז אני שקט!! :)

dudusch

New member
זה לא נכון שהיית לבד...../images/Emo24.gif

היו איתך כל המיקרובים הקטנים לארוחת החג... לאור מה שנראה הם כמו המשפחה הפולנייה שלך... באו לביקור ונשארו לחגים...
חזק ואמץ ואל תוותר להם!!!

joecamel

New member
אני לתומי חשבתי שזה נגמר

היום אבל איפהההההההה הם עוד באים לצהרים מכה המשפחה הזאת אני אומר לכם לא מפספסים אף הזדמנות!!! חחחחחחחחחחחחחחח

ליאן.

New member
ברוכה הבאה, expert ../images/Emo24.gif

את ממש צודקת. דייטינג זה מתיש... ואם אין רצון, זה לא עובד כמו שצריך.. תוכלי לנוח מעט, לאגור אנרגיות ולחזור עם כוחות מחודשים ועם שיר חדש בלב.. שנה ברוכה

DrumStick

New member
החג....

פשוט מוציא את מיטב התיסכולים !
נראה כאילו כולם נכנסו לאיזה מצב יאוש מתמיד בעקבות פרוץ החגים. ואני אומר .... גם אם זה נכון, עזבו אותכם. פחות מחודש ונוכל להרגיש טוב לעוד 11 חודשים

Twinsen

New member
אז אם נלך בהפוך על הפוך

מצבנו ישתפר פלאים ביום כיפור? :)

אני לא מבינה

אני היחידה שראש השנה הזה קיבלת פרץ אופטימיות?! למה להיכנס לשווזה גם ככה שום דבר לא ישתנה אז יאללה נעביר אותה ולא ניתן לזה להשפיע עלינו. תמיד לחשוב חיובי.

dirty pink

New member
לא רק את....

גם אני! לכבוד השנה החדה החלטתי שידיד שלי אולי מדבר איתי על אחרות...אבל בהחלט מתייחס אלי ממש נחמד...(אנחנו יוצאים כל שבוע..בפעם האחרונה הוא אפילו שילם עלי..) ומצד שני...אם הוא לא עושה אם זה כלום...אז שום דבר לא ימנע ממני להכיר אחרים.. עכשיו אני רק צריכה לגלות איך להכיר אחרים..וזה יהיה נפלא..
dirty

סנדקית

New member
מבינה אותך

אבל... יש עונג די גדול, מבחינתי, דווקא כן להתנסות ולהכיר אנשים חדשים ומסעדות חדשות וסרטים וכו´, בכל פגישה שיש לי (ואולי זה בא מהמקום אצלי של להנמיך ציפיות) ולהנות מכל המסביב, ואם כבר יוצא מזה זיווג, אז מה טוב. המחשבה להשאר לבד עשוייה להפחיד, זה נכון, וכמו שכתבת זה לא חכם להיות עם מישהו רק בגלל הפחד הזה. על כן, עד שהאיש שלי יגיע (והוא יגיע, לוקח לו קצת זמן עכשיו כי הוא צריך להתכונן היטב היטב לפני שיפגוש אותי) אני משתדלת לטרוף את החיים, וגם בימים הקשים והבודדים להזכיר לעצמי שהעצב עוד מעט יחלוף. אז תמשיכי לגרום להרבה גברים לרצות אותך, זה מחזק את האגו ומוריד את הספקות לגבי האם הג´ינס משמין ושתהי לך שנה טובה.

dianah

New member
מבינה ומזדהה ../images/Emo4.gif

פעם קראתי איזה מאמא על חיי רווקים ורווקות בארה"ב ונכתב שם שבתקופות החגים בארה"ב (חג מולד, הודייה וכדו´) אחוז המתאבדים הרווקים גדול באופן מיוחד כי החגים משרים על הרווקים תחושת דכאון גדולה יותר מאשר בשאר ימות השנה. זה אף פעם לא צלצל לי ממש מוכר...עד השנה. ולא - לא להיבהל - שום מחשבות אובדניות, חלילה, האופטימיות היא עדיין בת בית אצלי בלב ובראש, אבל תחושת דכאוניות קלילה, סינדרום רווקות קל, סימפטום דכדוך קליל...אלה בהחלט הופיעו השנה. כמו expert, ובטח כמו עוד כמה, עייפתי מהאנרגיות האלו שבצורך להכיר מישהו חדש ובעוד יותר סופר אנרגיות שצריך להתמודד איתן כשזה נגמר. אני מאמינה שכמו שמישהו כתב לפניי, זה זמני ויעבור ואז יש לנו 11 חודשים להנות כמו שצריך מהחיים בלי לשקוע אפילו לשנייה בדכדוכייש´ן
ובינתיים לתת לזה לעבור, ולהמשיך, בכל זאת ולמרות הכל, להיפגש ולהכיר אנשים חדשים ולהתנסות, ואפילו לשבור קצת חוקים ועקרונות מדי פעם
כל התנסות כזו מוסיפה עוד קצת לאישיות במקרה הטוב, ובמקרה הכי גרוע, עברתי עוד חוויה מיני רבות. ובטח ובטח לא להיות עם מישהו רק כי לא רוצים להיות לבד... אז שנה מ-ד-ה-י-מ-ה לכולם

dovyair

New member
ברוכים הבאים לעולם

כולנו היינו או נהיה שם, מי שלא שם כרגע - קחי את הזמן ותנסי לקחת משהו מכל קשר (לא רק חפצים יקרי ערך, גם מסקנה או מוסר השכל). אם יצא משהו מהקשר, משהו שלמדת או חויה מהנה - אפשר להמשיך בחיוך.

robbi53

New member
האם חשבת שיש דרך אחרת?

להתיחס לזמן בו את מבלה עם בן הזוג כעל השעות האחרונות איתו..אם טוב לכם ביחד יהיה המשך..אם לא מוטב שיגמר מיד בהתחלה...לא להתאהב,לא לחפש את הזוגיות,את הנוחיות..ההתאמה ביניכם יותר חשובה!! אפילו הייתי יותר קיצוני !!בפגישה השלישית לפברג ויכוח ו/או "ריב" לראות איך אתם מתנהגים תחת לחץ !!

expert

New member
חברים, הגזמתם!

טוב תקשיבו, אני באמת באמת מודה לכולכם על התמיכה (בהמשך ל"מתסכולי החג של רווקת מחמד תל אביבית"), אבל כמה דברים חשובים חייבים להאמר: 1. מדובר בתסכול רגעי שחלף לו בערך שלוש דקות אחרי שעליתי לאויר ומאז שבו החיים למסלולם וכל המערכות חזרו לפעילות תקינה לחלוטין. 2. טוב לי! אני בחורה מוצלחת מוכשרת ומקסימה ויש לי כמעט הכל בחיים, אבל גם לי מותר לקטר לפעמים, מה יש??? זה עדיין לא אומר בהכרח שאני צריכה לפנות בדחיפות לטיפול נפשי כמו שהמליצו לי בחום חלק מהגולשים. 3. בסך הכל להיות רווקה זה לא דבר רע, יש לזה המון יתרונות, ומספיק לי לשמוע צרחות של תינוק באמצע סייסטת הצהריים שלי כדי להיזכר מה הם. 4. ולא אני לא שונאת תינוקות!! לא להתנפל!!

נתן.ל

New member
כמו כל הרווקים, תל אביבים או לא ../images/Emo8.gif

1. היה משבר רגעי ועבר לו משבר. 2. את יודעת מי את ומה את וכמה בדיוק את שווה וזה מה שחשוב
3. צרחות של תינוק באמצע הסייסטה בהחלט יכול לשגע בנאדם, אני חושב שצריך להמציא חוק נגד זה. 4. את לא ?!?!? .... המממ חבל
כבר חשבתי עליך דברים טובים.

joecamel

New member
אמל´ה איזו התנפלות בסדר הבנו

לא נתייחס אליך יותר פששששששששששששש ולחשוב שרק ניסינו להיות נחמדים, הגמל השכונתי החביב שהחלים אבל.....נעלב

למעלה