תסכול .. או שמא " קארמה"?

BLACKniceGOAT

New member
תסכול .. או שמא " קארמה"?

לאחרונה, אולי יותר מדוייק במרוצת השנה האחרונה, כל מה שאני מנסה ליזום עם בנות המין השני, כלל לא הולך. ואחוזי הכשלון שואפים ל 100% ולא שאני הטיפוס הכי מכוער, הכי אידיוט, הכי שמן, הכי נמוך בעולם. פשוט, לא הולך שיט ו... ללא הסבר שאני יכול להניח את דעתי. אינני מאמין ב"קארמה" או רוחניות שכזו, אבל אם אפשר אשתמש במילה " קארמה" פאקינג מסריחה שפוקדת אותי. מקווה שהיא כבר מיצתה את מלוא זמנה שתחלוף במהירות. חאלס, קצתי בלהיות בודד. חסר לי החיבוק שלה. לאחרונה הכרתי משהי נהדרת, חשבתי לי, שהותרתי בה רושם טוב, ואף זה מה שהיא הרגישה. וממש חשתי שזה ממש קרוב, ממש במרחק נגיעה קטן. אבל, הידיד שלה, זה שהיא רצתה להיות חברה שלו כבר כמה זמן, לפתע נעתר ורוצה להיות איתה . דאמט, זה רק פרט קטן, מלא מעט מקרים מתסכלים. ואולי מוטב לנוח? שאשב לי בשקט. ייתכן שזו תרופתי. האם אני טועה במשו? מה עלי להסיק מכך... עיצות וטיפים יתקבלו בברכה. אולי ישנם אנשים שחווים כעת משהו דומה, כיצד אתם מעבירים את התקופה השחונה הזאת?

עוברת משהו מאוד דומה...

מתחילים איתי הרבה אבל לא האנשים הנכונים- או ערסים, או מכוערים או בני 30+ שזה ממש ממש לא הכיוון שלי, כך שנראה שחושבים שאני נראית לא רע ואני בנאדם טוב לפי מה שכולם טוענים ובכל זאת תמיד נפגעת בקשרים, אף פעם לא הולך לי בקשרים והגעתי למסקנה שזה כנראה בגלל שאני משדרת קצת נואשות, קצת חוסר ביטחון, קצת פאסימיות כי מרוב כל הפעמים שזה לא הלך- אני חושבת למה שהקשר הנוכחי יילך ומקרינה זאת כלפי חוץ ואז זאת פשוט נבואה שמגשימה את עצמה...

BLACKniceGOAT

New member
): משתתף בתחושותייך.

אמנם, אצלי טיפה שונה, בקטע שאפילו נשים בנות 30 לא מתחילות איתי, נו טוב, אינני יוצא לאחרונה וממעט להיראות במקומות. לגבי הנואשות שציינת, אינני מבין, מדוע בחורה או גבר לצוך העיניין שלך, אם הוא נוכח לדעת שאת רוצה להיות איתו, מדוע כל " משחקי הכבוד" המגוחכים האלה? ותשאלי את עצמך שאלה, שאני שואל את עצמי : "האם מישהי שיש לה משחקי כבוד, אכן ראוייה להיות איתי"? הרי זה מעיד על אופיו של אדם ולדעתי זה לא הכי חיובי. על כל פנים, מאחל לך הצלחה, ושמך [ הניק שלך] מעיד שמי שיזכה בך יקבל הרבה אהבה. תודה על התגובה עלמתי :)

תודה ../images/Emo24.gif

זאת באמת הדרך מחשבה שלי: מי שמשחק איתי משחקים לא שווה שיהיה בחיי. פעם בתור שונאת משחקים מושבעת הייתי מתעצבנת על כך, עכשיו פשוט מבינה שההפסד של הצד השני, לי עדיף שלא יהיה אדם שהוא שחקן בחיי.

BLACKniceGOAT

New member
בדיוק !

אכן כך, למרות שיש אמרה ידועה ש " העולם הוא במה ואנו שחקנים" גם אני לא מעוניין בשחקניות, מוכשרות ככל שיהיו בבית ספרי. חבל שהרבה תכונות טובות הלכו לאיבוד עם השנים בקרב מרבית החברה, כגון : כנות, רגע, מחוייבות, ויש לא מעט ... ההפסד של הצד השני? כן . ללא ספק. בסוף " מין מוצא את מינו" ושחקן יפגוש שחקנית. שייבוסם להם.

למעלה