גם נכים לא רוצים להיכנס למקומות שאין בהם גישה לנכים?
מבחינתי, אנשים הללו, חרדיים, הם סוג של נכים, צריך לייצר בשבילם סביבה מיוחדת...
במקום להוסיף להם תוספת לחודש כך שהם לא ילכו לעבוד בכלל, צריך להשקיע את התקציב הזה ליצירת עבודות מסודרות... אם שר האוצר היה עושה את זה, אתה והרבה אחרים לא הייתם מתבכיינים על זה...
בקהילה הזו יש אנשים שעובדים, אבל הם עובדים בעבודות מסוג שגורמת להם לא להיות באינטרקצייה נשית, זה מחסנאים בסופרים למשל, כל מיני משרות שאף אחד לא שמע עליהם ורוב האנשים שאפילו בעולם הלא מאמין או החילוני לא שמעו עליהם ולא מוכנים לעשות בעצמם...
שמע יש הרבה אתאיסטים שאני מכיר שלא עבדו בחייהם, מתנשאים על אחרים וחיים מהכסף של אבאלה... סו פאקינג וואט.
פינקו אותם מה לעשות... והרבה בעולם החרדי, הם מפונקים מאוד, נמצאים בסביבה סגורה מאוד, לא כמוך וכמוני שראו כבר אפשר להגיד הכל... בקושי טלפון יש להם בקושי מחשב, בקושי יודעים מה זה אישה... נמנעים לדעת אישה... אז מה אפשר לעשות, זו המסורת שלהם, על זה הם גדלו וחונכו במשך מאות שנים, לך תשנה תפיסת עולם שאי אפשר לשנות אותה, קשה מאוד להתקרב אליהם, קשה מאוד לדבר איתם, ותאמין לי שאני ניסיתי...
זה כמו להגיד לטבעונים בואו תאכלו בשר, ממש כך. זה כמו לתת לאלרגים לפאקינג חלב תשתו חלב...
הם לא מסוגלים לראות אישה אחרת או אישה בכלל חוץ מנשים שהם קשורים למשפחה שלהם, אז לדחוף להם נשים בכוח זה לא הפתרון.
כן יש להם המון דרכים שמדכאים נשים שאני מאוד לא אוהב, אבל האשמה היא על הפרשנות של הרבה רבנים פרשנים שבוחרים להכתיב איך וכיצד לחיות ומה לעשות ומה לא... עוד לא קמה אישה במגזר הזה שבאמת ניסתה לשנות את התפיסה, כי בלתי אפשרי, זה עולם של גברים, בדיוק כמו שהעולם החילוני ואפילו הלא מאמין נמצא בשליטה גברית שוביניסטית... גם את זה מאוד קשה לשנות בעולם הנוכחי, לגרום לגברים אחרים לכבד נשים בצורה מסויימת, ולא להתייחס כלפי נשים כבובות מין...