תסכול ב processing time של i-130

miritav

New member
תסכול ב processing time של i-130

הי לכם. יש עוד מישהו שתקוע כבר חודשים בProcessing time של טופס i-130 לבן/בת זוג נישואין? הטפסים שלי בנברסקה וה Processing time לא זז שם. עכשיו הם רק על נובמבר והתאריך של הטפסים שלי בינואר. בזמן שכל שאר המשרדים קופצים בקצב מהיר בזמן האחרון, בנברסקה זזו רק מ30 לאוקטובר ל15 בנובמבר בחודש האחרון. וטקסס וקליפורניה כבר מטפלים בפברואר ומאי 2017. לא פייר! אנחנו עם שני ילדים קטנים, זוגיות ונישואים כבר מלא שנים, אין שום סיבה לא לאשר לנו לעבור ואנחנו סתם תקועים בזה מלא זמן. מתי אני יכולה לצפות לסיים עם כל הפרוצדורה הזאת?

Lior 242

New member
איפה עומד הקייס שלכם באיזה שלב אתם

אני ואשתי התלחנו תהליך ביולי 16 בול שנה מעכשיו הגשנו הכל כרגע אני מחכה שהקייס יעבור לארץ מהnvc אחרי שהגשנו את כל המסמכים והדברים הנדרשים כתוב בסטטוס שצריך לחכות שישה שבועות עד שנשמע משהו חדש עבר כבר 11 שבועות וכלום ... לוקח המון זמן תלוי כמה מהר את עונה לכל בעיה שצצה כל יום זה עיכוב משמעותי.. מה נעשה תהליך מפרך במיוחד למי שבארץ עושה אותו...

miritav

New member
הגשנו את הi-130 בינואר מחכים לcase number

אני בטוחה שהגשתי את הכל כמו שצריך. לא ברור לי כמה זמן החלק הזה יקח.

tair1986

New member
גם אנחנו תקועים בנברסקה

הגשנו בינואר, שקט תעשייתי עד עכשיו.
מקריאה בפורומים בחו"ל גם בטקסס מחכים אנשים מינואר ואפילו דצבר, העדכון האחרון די לא עומד בקנה מידה עם הדיווחים של האנשים שמחכים כבר 7-8 חודשים.

miritav

New member
לא הבנתי?

אתה אומר ששמעת דיווחים מאנשים שהגישו בנובמר שעכשיו אישרו להם מנברסקה? אני מכירה מישהי שהגישה i-130 ושלה הגיע לpatomac וקיבלה עכשיו קייס נאמבר, אבל אני הגשתי לפניה וגם בPatomac היה רשום שלא היגיעו לחודש שהיא הגישה. מוזר, לא???

tair1986

New member
לא אישרו עדיין

התכוונתי שיש אנשים מכל מיני סניפים, גם נברסקה וגם טקסס שהגישו אפילו לפני ינואר ולפני דצמבר שעדיין מחכים לשלב הבא.
תכנסי לאתר visajourney, יש שם הרבה מידע ואנשים משתפים בתהליכים שלהם, כמו כן יש שם עדכוני זמנים של המשתמשים בפורום מרחבי העולם.

miritav

New member
מעולה, תודה! יש שם מידע מאד שימושי. ממליצה לאחרים בחום

למעלה