תסכול , מה עושים?

תסכול , מה עושים?

אני בשיעור 25 משמע שעוד 3 שיעורים אני עושה כבר את המינימום אין שיפור משמעתי עם ההגה המורה עדיין נוגע לי בו אני לא יגיד שלגמרי גם בכביש ישר וכו '.. אבל בכיכרות ובפניות כן ,
המורה בסדר כי דודה שלי גם עושה אצלו שיעורים ועובדה שאצלה היא שיעור שישי והוא לא נוגע לה - האם הסיבה היא בגלל שלאבא שלה יש רישיון ואוטו ולי אין ? והיא פשוט רגילה לראות אנשים נוסעים או שזאת פשוט אני אוףףף אנ לא יועת מה לעשת אני לארוצה להחליף מורה כי הוא בסדר ואני מרגישה איתו נוח.

guya72

New member
תסכול

לכל אחד יש את הקצב שלו בו הוא "קולט" את עניין הנהיגה.
אין חשיבות לעניין של רכב במשפחה.
פשוט להתאזר בסבלנות ולהתמיד !!

ravidmos1

New member
תשובה

אל תתרגשי מזה שהגעת לשיעור 25. 28 זה המינימום ולא המקסימום כמו שיש תלמידים שקל להם במתמטיקה וכאלה שקשה כך גם בנהיגה .
אל תשווי את עצמך לאף אחד אחר תתמקדי בשיפור הנהיגה שלך ביחס לעצמך ולא לאף אחד אחר.
לגבי המורה אם את מרגישה בנוח איתו ומרגישה שהוא מלמד ומסביר לך וןב אין כל סיבה להחליף מורה .
ואין שום קשר בין זה שיש לך רכב במשפחה או שאין , כמו שאמרתי מקודם כל אחד מתקדם בקצב אחר ולכל תלמיד את החוזקות והחולשות שלו .

רביד מושיוב מורה לנהיגה בראשל"צ והסביבה. 054-6269924.

Kורן

New member
ממשיכים לתרגל

נסיתי להבין קצת מתוך הכתוב את הבעיה.... זה קשה להבין ככה אבל לי נראה שהבעיה שלך היא אומדני רוחב, אם בפניות ובמעגלי תנועה המורה מרגיש צורך להתערב כנראה שאין לך את הדיוק הנכן ואת מתקרב מדי למדרכה או לנתיב הסמוך.

פשוט להמשיך לתרגל, לא להתייאש, הקפיצה תבוא ואת תתגברי על המכשול.

wolik

New member
יש הרבה אנשים שההורים/קרובים אחרים

נותנים להם לנהוג לפני שהם לומדים נהיגה. זה מקצר את תהליך הלמידה וחוסך כסף.

בנוסף עבור חלק מהאנשים רק זה עוזר. לא לכל האנשים מתאימה שיטת הלמידה של מורה שנמצא לידך ומונע עצמאות מוחלטת.
התנסות עצמית מתאימה יותר לאחוז מסויים של אנשים. מכל התחומים, רק בנהיגה יש מונופול של שיטת למידה אחת.

תחשוב על ילד שלא מצליח בלימודים. ההורים משלמים עבורו למורה פרטי למתמטיקה. בכל תרגיל הילד מקבל הנחיה מהמורה.
האם הוא באמת ילמד ? לא בהכרח ובפחות יעילות מאשר שהוא יתאמן לבד אחרי הנחיה מינימלית.

מאוד חבל שבארץ אין מקומות מותאמים לאימונים, ואנשים נאלצים להתאמן "על אמת" ולהסתכן בתאונה.

למעלה