תסכול מיני.

Thore

New member
תסכול מיני.

שלום, כולי תקווה כי מישהו יוכל לעזור לי. אני ובת זוגתי ביחד 6 שנים,וכמו בכל קשר טוב בהתחלה הכל הי ורוד ומקסים,אך בשנה האחרונה אנו סובלים מרחוק מיני וחוסר עניין מצידה, ניסינו לדבר ושום דבר לא עזר עד כו. אנני יודע כבר מה לעשות התסכול הולך וגדל וכן הקרע והמרחק ביננו. מה לעשות ??????????ץ.

צופיה**

New member
לפי דעתי......

אסור שקירבה בין בני זוג תתבסס רק על קירבה מינית. בקשר טוב חייבים להיות דברים נוספים : אהבה , הבנה , סובלנות וכו´. ובין דברים אלו גם סקס - וחיי מין. אבל בשום פנים ואופן לא רק קירבה פיזית. ישנם מצבים בחיים שיש ריחוק בעניין הסקס ולכן חייבים שיהיה משהו אחר שיכסה על זה - לדוג הרבה לדבר בניכם - על כל דבר לא רק סקס , לעשות דברים מהנים יחד , לצאת לבילוי - מסעדה או סתם טיול. אסור לנו לשים את הסקס במרכז- עם כמה שהוא טוב ומהנה. מה יקרה בזמן שהיא תהיה בהריון? שם צפוי שיהיה ריחוק פיזי - יחסי מין. מכל מיני סיבות - כואב לה , יש איסור מרופא בזמן סכנה, סתם כי לא מתחשק לאחד משנייכם - ולא רק מצידה.....ולכן חייבים למצוא אלטרנטיבות אחרות. חשוב המון הבנה ולדבר בניכם - גם על זה. אם יש דברים אחרים משותפים - אין סיבה שריחוק בסקס יפריע , במיוחד שהיה טוב עד עכשיו אז זה יחזור לאט לאט..... אלא אם כן יש משהו רציני יותר שהיא מסתירה.......

פלסטיק

New member
כמה שנוח להיות נאיווים/ תמימים

מה לא ברור לך? אישתך לא בא לה עליך (ולצופיה, מה זה משנה למה?) עוד מעט כל הנשים בפורום יציעו לך "להבין אותה", "להשתדל יותר", "להיות מקורי" וכו´. לבני זוג צריכה להיות מערכת יחסים בריאה שכוללת מגוון רחב של דברים כמו שיחות, בילויים, תמיכה אחד בשני ומכיוון שמדובר גם בבוגרים גם באינטימיות ומין. תסכול מיני יוצר המון כעסים והורס את כל האינטימיות בין בני הזוג. גם אם יש המון דברים משותפים ריחוק בסקס מ א ו ד יפריע. אם אני לא טועה אתה נמצא עכשיו במצב בו אתה צריך לשלם (בהתרפסויות ושאר צ´ופרים) עבור הבטחה מעורפלת לסחורה (יחסי מין) שלא תקבל. כמה שיותר תשתדל לאשתך המצב יהיה נוח יותר ולכן הסיכוי שלכם למין הולך ופוחת. זה לא יחזור לאט לאט זה פשוט יעלם. בוא נגיד שאישתך כן "תיתן" לך. אתה חושב שתרגיש טוב יותר? אתה תרגיש כמו זבל שעושים לו טובה... תפסיק להתרפס ולהתחנן, קח את עצמך בידים ומצא לך מאהבת שתחשוק בך באמת(אחת כזו שבעלה מתיחס אליה כמו אשתך אליך), זה קל יותר ממה שאתה חושב. אשתך ממילא לא רוצה בפן הזה ביחסים בינכם כך שאין לך אפילו במה לבגוד. כולם ירוויחו מזה, אתה, בת הזוג הנוספת, ובני הזוג "החוקיים" שלכם כי תפסיקו לנדנד להם (פחות מריבות בבית). במקרה הטוב אישתך תשים לב שכבר לא ניתן לסחוט אותך בעזרת מין, תבין שזה הפסד של שניכם ותחזרו להיות ביחד. רק תזהר לא להתפס

צופיה**

New member
זה כ"כ לא נכון מה שאתה אומר!!!

אין סקס אז אין חיים????????????????? מה קרה???????????.. למה אתה חושב שהיא עושה בכוונה שיתחנן אליה?????????? למה אתה חושב שהיא מנסה לסחוט אותו??????????? עד עכשיו היה להם סקס טוב אבל קרה משהו וזה פסק - עליהם לבחון מה קרה ולא לברוח!!!! סקס זה לא מה שישבור זוג במיוחד אם כן היה להם בסדר תקופה ארוכה מאוד. יש משהו מעבר לזה שהוא או היא לא מספרים!!!!

פלסטיק

New member
בואי נשמע מה הוא אומר

אני מציע לשמוע מה האיש חושב רק אז נדע איפה האמת (לפחות לפי דעתו) למה אני חושב שהיא סוחטת אותו? כי דיברתי עם המון אנשים, בחיים וגם באינטרנט וזו תבנית שחוזרת על עצמה בכמות עצומה של מקרים. צופיה סקס זה חלק ממערכת של אהבה וחיבה הדדית, זה צורך אנושי כמו אוכל שתיה חברה וכל דבר אחר שתבחרי. מעטים מאוד האנשים שמסוגלים לחיות חיים מאושרים בלי זה לכן נדר הנזירות הוא כל כך קשה אני מבין שב"משהו מעבר לזה" את רומזת לבגידה. אם זה נכון דעתי היא שבגידה היא תוצאה ולא הגורם

**דלית**

New member
בסדר - נחכה וניראה מה האיש אומר

ואז נוכל לדעת מה באמת הכיוון. אני חיבת לרוץ הביתה - ביי ,אבדוק מחר.

צופיה**

New member
פלסטיק - אני מוכנ לחכות ולראות

מה בפיו ולעזור לכל כיוון שיקח אותנו.

פלסטיק

New member
אולי הוא זריז וזו כבר המאהבת?../images/Emo8.gif

בכל מקרה אני מקוה שאת צודקת ולא אני....

Thore

New member
בגידה ? לא!!!!!

עם בבגידה הסכינונו אז מצידי לא היתה כזו,לא תיהיה כזו ורוצה להאמין כי גם מיצידה לא יקרא הדבר.

אין חדש תחת השמש כנראה

כן. צופיה. אין סקס אז אין זוגיות בריאה. זה לא אומר שאם יש סקס טוב ,זה הופך את הכל לקשר משמיים. אבל זוג שהסקס בינהם "דפוק" (ובכלל לא חשוב למה, בגללו, בגללה, בגלל המאהב שלה, בגלל שנמאס לו/לה מהשני/ה) לא יוכל לקיים זוגיות בריאה. יצר הסקס הוא טבעי כמו הרעב והצמא. והיעדר סקס בהחלט יכול לשבור זוגיות. וכן-אני מסכימה איתך שצריך לחפש את שורש הבעיה לפני שרצים למצוא פתרונות. אבל כל מיני פתרונות אפשריים חוץ מללכת לים ולסרטי איכות, כי האיש מדבר על תסכול מיני- ואת זה לא שמעתי שפותרים בסרט (אלא אם זה סרט כחול אולי?) א

Thore

New member
תשובה לצופיה

הקשר בניינו הרבה יותר עמוק מפיזיות בלבד,אנחנו כבר 6 שנים ביחד ויש לנו הרבה נושאים משותפחם. אנחנו די מרבים לצאת למסעדות טיולי סופ"ש וכו. הבעיה הי ש הקשר הפיזי היה נפלא ממלא ומספק עד לפני כשנה,כיום הקשר כמעט ואנינו והקרבה הפיזית מאד חסרה לי.

כמה שאלות בבקשה

Thore שלום. יכול להיות שהיא שבעה ממך אבל רוצה שאתה תהיה זה שחותך? אולי לא נוח לה להגיד לך דברים ישירים והיא מקווה שתבין את הרמז ותלך (אתה כינית אותה "בת זוגתי" ולא "אשתי". זה אומר משהו?) וכבר היה דיון בענין מאהב שלה שאולי קיים ברקע.

Thore

New member
בת זוגתי כי הי!!!

אין בכוונתינו להיכנס למוסד הנישואין,ולכן בת-זוגתי ולא אישיתי. אהבתי אליה גדולה היא ואין לנו כוונה להתחתן.

שן דן

New member
למה אין כוונה להיכנס למוסד הנישואין

תשמע thore אני קצת נכנסתי לשיחה שלכם וקראתי את הדעות. גם צופיה וגם הבחור השני צודקים ולא הפריעו לו הדעות שלהם (שאולי נשמעות לכם מנוגדות) אבל לדעתי הן אך אחד. צופיה אמרה שתמיד יש משהו בבסיס וזה נכון, וזה לא חייב להיות דווקא בגידה, זה יכול להיות משהו אחר (אולי ציפייה למשהו הלאה...?) אתה מסמן את עצמך כאילו אתה ובת זוגתך לא מתכוונים להתחתן כלל. OK אולי זה נכון לגביך ועל זה בכלל אין שיחה אבל, אני לא מסכימה שכך זה לגביה. תראה אתם יוצאים כבר 6!!!!!!!!!!!! שנים וזה הרבה מאוד זמן. אשה/בחורה/נערה או איך שאתה מגדיר אותה באיזה שהוא שלב זקוקה למחוייבות, כזו שמציע מוסד הנישואין. אין לי מושג למה אתה כל כך נחרץ לגביו אבל מנסיון אישי, לי ולבן זוג שלי היו בעיות ויצאנו יחד 3.5 שנים לפני שהתחתנו (4 חודשים) ותדע לך שהיו לי תקופות שבהם ממש לא התחשק לי ורק מהסיבה הזו. ו ל א כ י נ י סי תי ל ס ח ו ט את בן הזוג שלי אלא כי פשוט כבחורה הרבה מחשבות מטרידות אותך, כמו ומה אם הוא בסוף יעזוב? ומהחוייבות המינית אצל בחורה שווה הרבה יותר מאשר אצל גבר ואין מה לעשות זו עובדה קיימת שבסופו של דבר מי שכנה עם עצמה בסוף מסכימה עם העובדה והולכת לפי רחשי הלב. בקיצור תבדוק האם זה מציק לה והכי חשוב תבדוק שוב את הדעה שלך בעניין.

Thore

New member
חתונה

אז לגבי מוסד החתונה ,הרגש הוא הדדי וגם היא מרגישה בי אין צורך בנישואין בכדי לכיים זוגיות אוהבת ומלא. אפילו התחלנו לדבר על ילדים בעתיד הקרוב. אבל עד אז מה ???.

שן דן

New member
כי לא יודעת איך להסביר את זה אבל

החתונה משנה דברים בזוגיות ואם התחלתם לדבר על ילדים אז לפי דעתי אתם באותו מקום שבו אני ובעלי היינו כשהחלתנו להתחתן. איכשהו כדי להביא ילדים אתה צריך להתחתן (אלא אם כן לא אכפת לך שהבן שלך יהיה ממזר) ואיכשהו כאשר ובמיוחד מדברים על ילדים זה בעצם לדבר בדרך לא דרך אל חתונה. האם שאלת אותה לגבי חתונה אם היא תתחתן איתך עכשיו גם אם היא עדין לא בהריון? בו נגיד כך שהחתנוה משנה הרבה ומלמדת אותך הרבה על הבן זוג השני. אני מניחה שדירה עוד לא קניתם ושאם אתם גרים יחד אתם חיים בשכירות או אולי בדירה של ההורים, תקן אותי אם אני טועה. חתונה מביאה עוד דברים היא לא רק חתיכת נייר וטבעת וגדולים ממני כבר אמרו זאת. אני פשוט מאשרת את האימרה כי התנסתי בזה כבר

למעלה