תסכול מספר 65456778#

תחת גשר

New member
תסכול מספר 65456778#

"בררנות" ... נראה לי שהמילה הזו היא סתם תירוץ . תירוץ כתשובה למי ששואל "איך זה שאת לבד?/איך זה שאין לך מישהו?" -זה פשוט... "בררנית". וזה סותם פיות. מקבלים הנהון מבין כאילו שזו התשובה לכל צרות העולם
זה תירוץ שעובד גם כמגננה ל"למה אתה לא מוצא לך מישהי?"- גם זה פשוט "כולן בררניות"

לא מוכנה להאמין ולקבל שזו באמת סיבה לבדידות. כולם בררנים בדרך זו או אחרת, בלתי נמנע לכפות על עצמך תחושה שלא קרתה.
אז אמרו לי את בררנית... אז ניסיתי השנה את כל האפשרויות הלא ברנניות. ולא צלחה דרכי�� קצת (איזה קצת..הרבה, המון!) מתוסכלת

מה גם שהיום ספגתי שתי אמירות שפגעו בי(למרות שאף אחד לא שם לב). חבל שאנשים לא מריחים חוסר ניסיון
מישהי בעבודה שקלטה שאני בין דייטים זרקה לי "תגידי איך לא חסר לך סקס?" והיא די זקנה יכנה. עכשיו היא לא באמת חטטנית, היא די נחמדה ואני בטוחה ששאלה באופן פתוח וטבעי.אני לא בת עשרה.
ואם זה לא הספיק בערב כשהייתי עם חברים בן הזוג של אחת החברות זרק הערות פולטיות על יונית לוי בזמן המשדר ובכדי להצדיק את כל מה שאמר עליה שיתף את כולם ששמע שהיא סופר ממורמרת ועידו הזה היה הבנזוג הראשון שלה והייתה בתולה שלא יצאה עם איש לפניו.
כאילו היה דבר נוראי.
עכשיוברור לי שהוא די אידיוט. והוא בכלל לא יודע מה הסטטוס שלי. אבל נעלבתי בשקט גם בשמה ובלי שאף אחד ישים לב.

ולא היה לי עם מי לשתף את המידע החיוני הזה אז תודה:)
סוף תסכול 5677645

DogsPCI

New member
הלו, לוקח קצת מהתסכול שלך...

tzachy

New member
סוכר וממתיקים מלאכותיים כמשל...

אני מנסה להסתכל על הרבה דברים שקשורים להתנהגות (אנושית ולא רק) בראיה אבולוציונית (כנראה ש"נדבקתי" בקו המחשבה הזה מאז שקראתי את "הגן האנוכיי" אי שם לפני עשרים שנה).
למה אנשים אוהבים מתוק? כי בתהליך אבולוציוני מי שאהב מתוק וצרך אותו, שרד יותר (להבנתי זה לא משהו נרכש, יש, כמדומני, ניסויים על תינוקות (או בע"ח אחרים) שמראים שכבר מיד לאחר הלידה הם מעדיפים מתוק). זה שהיום עודף מתוק עלול להזיק זה סיפור אחר (פעם כנראה לא היה סוכר מזוקק ולא היה עודף מחד וחוסר פעילות מאידך, כמו היום). היום אנחנו (גם אני..) משתמשים בממתיקים מלאכותיים כדי שנרגיש טוב עם הטעם... אבל בעצם אנחנו קצת "מרמים" את עצמנו.. כי המתוק נועד (נניח) לספק אנרגיה (לגוף, למוח) ולא (רק) כדי שנרגיש טוב...

עם קצת דימיון (למרות השוני הברור), סקס לטעמי משרת מטרה. להבנתי, אנחנו אמורים לאהוב סקס כי: א. זו דרך להתרבות, ב. (במידה פחותה) דרך לשמור על קשר זוגי (הפרשת האוקסיטוצין (גם במהלך סקס?) אולי מחזקת הזוגיות). או במילים אחרות מי שכנ"ל שרד יותר והעביר הלאה גנים שגורמים לנ"ל. לכאורה (לפחות לכאורה בעבר האבולוציוני) קשר זוגי (גבר+אישה) מעניק יתרון לצאצאים ע"פ קשר חד-הורי (לכן סעיף ב' לעיל חשוב).

כדי להיות הוגן בטיעונים, אציין גם שלסקס, גם בפני עצמו, יש לכאורה עוד יתרונות בריאותיים.

ועדיין... סקס לטעמי לפחות הוא אמצעי ולא מטרה בפני עצמו. כלומר זה נפלא ומצויין שיש הנאה נלווית, בריאות נלווית וכד', כך צריך להיות (להשקפתי), אבל מה הטעם בסקס שהוא "ריק" שלא נעשה במסגרת רצינית (בשאיפה לטעמי נישואין (או מעט לפני)), רק נהנים (כמו הטעם של הממתיק המלאכותי) אבל בעצם, קצת "מרמים" את עצמנו... או את "הגנים" שלנו...
אי-לכך אני לא רואה פגם בחוסר ניסיון מיני (דווקא להיפך. אני אישית מעדיף בחורה בתולה), אני כן רואה בעיה בכך שפלוני/ת רווק/ה שרוצה בזוגיות, לא נמצא בה, שם הבעיה (כאמור, לא חוסר הניסיון!).

לולקה1

New member
נתחיל בזה שהבחור לא מעודכן

והשמועות אומרות שהיא יצאה פעם גם עם יעקב אילון...
אז הוא האחרון שצריך להסתמך על הדעות שלו :)

אין לי הרבה מה לומר מלבד מובן-מוכר-מובן-מוכר.
אבל שמחתי לקרוא שאת בין-דייטים. זה סימן טוב. וזאת גם הדרך. כמה שהיא תהיה ארוכה ומתסכלת, שוכחים כשמוצאים.
לפחות את בדרך...

noamlah

New member
יש סוג של אנשים שתמיד יעירו הערות

כי זה מה שהם אוהבים
אם את בתולה את פריג'ידית
ואם היה לך יותר מחבר אחד את שרמוטה
לא צריך לייחס למה שהם אומרים חשיבות

ובררנות זה תירוץ טוב, אצלי זה תמיד "אני חושב שאני צריך קודם לעבוד על עצמי לפני שאוכל להכיל בת זוג"
ומבין את ההרגשה
היה איזה מישהו שהיה חבר שלי פעם (חבר שטחי, הקרובים ביותר יודעים על המצב שלי) שהיה מדבר איתי כמעט כל פעם על בחורות שהוא פגש
אז יום אחד דיבר איתי על מישהי בת 23 ("זה לא נורמאלי, איך?, אף פעם לא קיבלה, גדול עליי הדבר הזה, זה מוזר) אני הייתי בן 26 באותו זמן ורציתי לתת לו בוקס

dori78

New member
בלת"ק

בקשר לבררנות - הכי קל לתת כותרת למישהי שלא מצאה מישהו מתאים וזה מעניין את קצה הציפורן; את יודעת הכי טוב מה טוב בשבילך
וזה שילחצו עלייך להכיר אנשים שלא מתאימים לך לא יביא אותך לשום מקום טוב, רק יעמיק את התסכול כשזה לא יתפתח לכלום.
אנשים שהם לא חברים שלי, שישאלו אותי על מחסור בסקס יחטפו מבטים צוננים והתעלמות, שמשמעותם "צאו לי מהכוס, במטותא!".

אם תחפשי בדפי רכילות ישנים (או בויקיפדיה, מסתבר), תגלי שיונית לוי יצאה שלוש שנים(!) עם יעקב אילון.
ככה שבתולה היא לא היתה ועידו רוזנברג הוא גם לא בן הזוג הראשון שלה.

לאנשים נורא קל להעביר ביקורת על כל מי שלא מתנהג בול, אבל בול כמותם.
בד"כ זה נובע מתחושת תסכול קלה על העובדה שהם "התיישרו" בלית ברירה ואת עומדת על שלך ונאמנה לעצמך.
גם עלי מסתכלים ככה בגלל שאני רווקה בת 37 (רחמנא ליצלן!).
אולי הבחור מתוסכל מהעובדה שהבחורה גם יפה, גם יודעת להביע את עצמה באופן רהוט, גם נשואה לאחד מאנשי התקשורת האהובים במדינה
וגם מחזיקה בשתיים-שלוש דעות עצמאיות שגיבשה בעצמה, אפילו בנושאים פוליטיים.
להרבה גברים (וגם לחלק מהנשים) יש בעיה עם נשים שעונות לתיאור הזה, כולל הערות בסגנון
"מה אתה צריך את החננה הזאת, אתה יכול לזיין את מי שתרצה" לחברים שיוצאים עם בחורות "לא זורמות".

אפשר להלביש את זה על ה"קיפאון" של יונית לוי, אפשר להגיד דברים לא יפים על כולם.
בעיניי, חוץ מלהעיד על אופיו של זה שעסוק בהכפשת האחר - זה לא אומר כלום.

למעלה