תסכול קטן

תסכול קטן

רכשתי גלקסי אס בשבוע שעבר. מדהים!! יחד עם זאת אני חווה מספר דברים בסיסיים שחסרים לי ואני מקווה שמדובר בבורות בלבד 1. בכל המכשירים שהיו לי עד כה עשיתי נעילת מסך במהירות על ידי menu + * משיחה עם אורנג' הבנתי שהמקבילה שלו כאן היא ללחוץ על כפתור ההדלקה פעם אחת. הבעיה היא שיש לי כיסוי סיליקון מגן ואני נלחם הרבה זמן עם הכפתור כך שנעילת המסך הופכת ממש לסיוט. האם יש דרך אחרת לעשות נעילת מסך? 2. כשחיפשתי דרך אחרת לנעול את המסך ראיתי שיש ב"הגדרות הבטחה ומיקום" אפשרות לעשות "ציור" על המסך שמשחרר אותו אך מתברר שזה לא מחליף את פתיחת המסך אלא מוסיף וכעת אני צריך להלחם עם הכפתור ואחכ גם לעשות את הציור הזה. כשחיפשתי אפשרות לבטל את הציור – לא מצאתי. מה שיש הוא רק אפשרות להחליף אותו לציור אחר. איך מבטלים את מנעול המסך הזה? 3. מה שהיה מאוד פשוט בכל מכשירים היה לעבור מפרופיל אחד לשני. לחיצה על כפתור ההדלקה ודפדוף (שקט, רטט וכו). אני מוצא את עצמי מדפדף המון להגיע לשם. האם יש דרך קצרה לעבור מפרופיל לפרופיל והאם ניתן להגדיר איזה סוג של פרופיל. למשל שאחד יהיה שקט על הכל. אחר יהיה רטט על הודעות טקסט וכו ? 4. משהו מאוד מוזר. אני מצליח לגלוש בג'י מאיל וגם בגוגל ארת אפילו כשאני לא מחובר לרשת הסלולרית או ל wifi האם אלה גלישות חינם? 5. יומן שיחות היה תמיד מאוד פשוט. לחיצה על הסנד ודיפדוף בין השיחות הנכנסות ליוצאות וכו איך רואים כל זאת כאן?

shlox

New member
להכל יש פתרון

1. חפש במרקט אפליקציות עם השם LockScreen, כמדומני - וויד'גט בצורת אייקון קטן על המסך, שנגיעה בו נועלת את המכשיר מיידית. 2. חזור לתפריט הרלוונטי, ואחרי שתסמן את הצורה שבחרת ייפתח תפריט עם 4 אופציות. בחר בראשונה - None, ומסך הנעילה הזה יתבטל. 3. גם לפרופילים יש אפליקציות ייעודיות במרקט. מומלץ לחפש. 4. לא, אין דבר כזה גלישות חינם. כנראה שבכל זאת אתה מחובר ל-3G. 5. נכנסים לחייגן, ובשורה העליונה למעלה לוחצים על Logs (או יומן בעברית, אני מניח). הכל נמצא שם. בהצלחה.

תודה וכמה שאלות בבקשה

1. התקנתי אבל אני לא רואה את האייקון. בדרך כלל אני רואה את האפליקציות בדף האחרון של התפריט אבל זה משום מה לא מופיע לי 2. מצוין פתרתי תודה 3. אני אחפש 4. מה זה 3g? 5. כן ככה עשיתי זה פשוט תהליך קצת ארוך שחשבתי שאפשר לקצר. זה 5 לחיצות רק כדי להגיע לשיחה שלא נענתה. מבאס

shlox

New member
ובכן

1. לחיצה ארוכה בדף הבית, בתפריט שייפתח בחרי בווידג'טים וחפשי אותו שם. 4. גלישה סלולרית בדור השלישי. 5. איך 5 לחיצות? אצלי זה 2 - לחיצה על החייגן, לחיצה על הטאב של ה-Logs.

אצלי זה 5 לחיצות

1. חייגן 2. יומן שיחות 3. לחיצה על הכפתור השמאלי למטה משמאל לכפתור ההפעלה 4. הצג לפי 5. שיחות שלא נענו

פגית

New member
אבל

למה ללכת עד לשם? הרי רואים את כל כיווני השיחות-נכנסות, יוצאות ולא נענו כבר ביומן.. לכל כיוון יש סימון ברור ואגב, אולי יש דרך להגדיר שהיומן יראה לך שיחות נכנסות, כלומר ימיין מראש ויציג רק אותן.

רענן 25

New member
תוכנת dial one פותרת חלק מן הבעיות

מאפשרת לבחור מה מתוך יומן השיחות להציג כברירת מחדל. ובכלל נותנת המון אופציות חדשות. הייתרון הגדול שלה מבחינתי היא העובדה שעל לוח המקשים של הטלפון מופיעים גם האותיות בעברית וגם באנגלית (כמו בטלפון פיזי רגיל). כך אפשר למשל לנהל את המערכת כולה באנגלית ועדיין לקבל מקשי טלפון עם אותיות עבריות. או, למשל לחפש אנשי קשר באמצעות מקשי הטלפון גם בעברית וגם באנגלית מבלי לעבור שפה בכל פעם.

רענן 25

New member
האייקון שנעלם?

בדרך כלל התקנת תוכנות חדשות תופיע בדף האחרון של האפליקציות. אבל.... אם במקרה הסרת אפליקציה בדף קודם, זו החדשה תתפוס את מקומה שם, בדף הקודם ההוא. נראה שהמערכת אוהבת סדר, מה לעשות. קודם היא ממלאה את כל הדפים הקודמים ורק אחר כך חוזרת לעמוד האחרון.

voguemaster

New member
בכל מקרה אפשר לסדר את האייקונים

אבל זה דורש קצת עבודה

רענן 25

New member
וגם כדאי לך להחליף את מגן הסיליקון

מגנים שלא עולים בחינם אינם חוסמים את כפתור הכיבוי או כפתורים אחרים. או שהם משאירים את הכפתורים פתוחים לגמרי ללא כיסוי, או שהכיסוי גמיש וידידותי עד כד כך שלא תרגיש בהבדל. יש כל מיני כיסויים, רצוי לבחור אחד טוב. אני משתמשת ב case-mate שרכשתי בדואר כאן בארץ. יש המון אחרים. זה ייפתור לך חלק מן הבעייה.

פגית

New member
מחזקת

לגבי הכייס סיליקון. קניתי אחד כזה רק כי אמא טסה אתמול לארהב עם הוראה להביא כמה איכותיים ויפים, אז החלטנו שבינתיים נרכוש מעפנים.... לא ראיתי באף מקום כייסים מושקעים, מגניב שיש בדואר..

ממליץ מאוד להתחיל להתוודא לאיביי

כבר כמה שנים שאני לא טורח יותר מידי לבדוק מה ההיצע בארץ, לפעמים אני עושה השוואות ומגלה שוב שהמחירים בארץ מגיעים לכפול ואף יותר, כמובן תלוי במוצר, אם המוצר הוא מותג מוכר אז ההפרש הוא כפול או טיפה פחות, אבל אם זה לא מותג אבל מספיק איכותי ההפרש ענק, ממליץ בחום.

voguemaster

New member
הזמנתי לי כמה מאיביי

מגן סיליקון + מגן מסך (וגם מגבונית לניקוי
). כל "ערכה" עולה 2 דולר. שמתי אדום על הטלפון של אשתי ואני מוכרח לציין שזה אחלה לגמרי. אין שום בעיה עם אף כפתור..

פסטלית

New member
אתה יכול להגיד מאיפה בדיוק?

או איך זה מוגדר באיביי.. חוץ מזה, לא עושים בעיות בדואר? כמה עולה משלוח...

voguemaster

New member
הנה

הנה קישור לפריט, נקווה שיעבור טוב. לגבי השאלות - לא, לא עושים בעיות בדואר. כל השווי של זה הוא 2 דולר והמשלוח בחינם כי זה פריט קטן מהונג קונג (תמיד חינם).

פסטלית

New member
עוד שאלה בבקשה...

כשאני מנסה להזמין מאיביי אני מקבלת את ההודעה הבאה: Please enter the correct information for the following fields: •Some item(s) listed below do not have shipping fees specified by the seller(s). •Seller has not specified shipping fees for items in your cart. מה עושים? ניסיתי גם להוסיף ידנית את ה- 2.5$, שנוספו לעגלה אבל אני עדיין מקבלת את ההודעה... תודה!

למעלה