תסכול תסכול תסכול תסכול

inuchka

New member
תסכול תסכול תסכול תסכול

הייתי אמורה לגשת מחר לטסט, החמישי במספר, אחרי שחיכיתי לטסט כבר חודשיים!!!! ועכשיו המורה שלי התקשר ואמר שביטלו לי אותו! איזה מן דבר זה?!?! שאלתי למה והוא אמר שבגלל המצב הבטחוני. מה הקשר אבל?! אני גרה בנתניה! אוף איזה יאוש! בא לי כבר לרדת מכל הסיפור הזה. מי בכלל צריך רשיון?! נמאס לי, אני לומדת כבר כמעט שנה ושומדבר לא זז.
עצבנית, מתוסכלת, על סף התמוטטות עצבים!

dor119

New member
היום ....

לא הגיע תלמיד למבחן מעשי ...והמורה אמר שהוא גוייס בצו 8
כך שיש פנים לכאן ולכאן ץץץלא צריך להתייאש ....אנחנו למעשה
במצב מלחמה ...ולא הכל הולך לפי הספר .
שאלה יהיו הבעיות שלנו ...

inuchka

New member
נו ברור שזה "צרות של עשירים"

אבל זה מסתכל לא פחות. אין מה לעשות, אחרי רצף כזה של מכשולים בדרך לרשיון אני מתחילה לחשוב אם אולי מישהו שם למעלה מנסה להגיד לי "מתוקה, תרדי מזה, את לא צריכה רשיון ואם תמשיכי לנסות את סתם תשרפי עוד זמן ועוד כסף כי חומד, רשיון לא יהיה לך!" אני יכולה להשבע שזה מה שאני שומעת דקה לפני שאני נרדמת. :/

אני יודעת שאנחנו במצב מלחמה, אני מודעת להווה המפחיד שאליו נקלענו. מה לעשות שזה עדיין מרגיש אישי על אף שזה לא.

כל המסלול בדרך לרשיון הנכסף פשוט נוראי. החלפתי כבר שני מורים כי נפלתי פעמיים ברצף על שרלטנים ועד שמצאתי מורה שטוב לי איתו עבר מלא זמן. אוף, גם להכשל בארבעה טסטים זה לא תענוג גדול, במיוחד כשהמורה שלי לא מבין למה אני נכשלת. כל שיעור איתו זה פיקס. נכנסת לאוטו ונוהגת. בדרך אנחנו מדברים על החיים, על פוליטיקה ועל מה לא, רק לא על נהיגה (כי לא צריך! כי אין על מה להעיר) ועדיין- נכשלת! מדכא....

שכולם רק יחזרו בריאים ושלמים.

למעלה