תסכול..

Molak

New member
תסכול.. ../images/Emo4.gif

זה מתחיל מכיתה ז'.. לפני שנפתחתי ולא ממש היו לי חברים שהייצי יוצאת איתם.. הייתי יושבת בבית ולא עושה משהו מיוחד.. והלימודים היו מעולים.. ציונים טובים משתתפת בשיעור מכינה שיעורים הכל טוב ויפה. אבל לאמא שלי? זה לא הספיק.. היא הייתה מתלוננת על זה שאני כל היום בבית ולא יוצאת.. גם לא עם ה"חברה" הזו שהייתה לי [שלא הייתה ממש חברה..] אז בכיתה ח' אחרי שנפתחתי ומצאתי לי חברים.. הייתי יוצאת ממש הרבה ונהנת.. והלימודים.. פחות טובים.. במחצית היו לי 4 נכשלים.. המבחנים לא היו משהו ובכלל השנה ההיא לא הייתה כל כך מזהירה מבחינת בצפר.. אז אמא שלי הייתה מתלוננת על זה שאני בכלל לא בבית והיא רואה אותי רק בערב.. וגם על הציונים שככה התדרדרו.. ועכשיו בשנה הזו לא למדנו בכלל..רק ימים בודדים בין החגים ועכשיו שביתה.. אז כשאני כל היום רק במחשב, טלויזיה ומנגנת.. היא מתלוננת על זה שאני לא מביאה חברות ושאני לא יוצאת מהחדר.. ואז כשבאה אליי חברה ואני יוצאת מהבית אחרי הצהריים ואני עושה מה שהיא מבקשת ממני [כל מיני עבודות בית כאלה.. כביסה וזה..
] אז היא מתלוננת על זה שאני לא מנגנת!!! נגיד אני יוצאת לחברים [שגרים ביישוב קרוב] אז היא מתלוננת למה תמיד אנחנו צריכים להסיע... למה החברים לא יכולים לבוא אליי? אז כשהם באים היא מתלוננת על זה שהם עושים רעש ובלאגן..! שום דבר לא מספיק לה!! שום דבר לא מרצה אותה.. תמיד יש לה תלונות והערות ומה להגיד.. זה כבר ממש מתסכל..!
אני פשוט רוצה לנעול את עצמי בחדר ולא לשמוע שומדבר מבחוץ.. להירגע ולנוח ושיעזבו אותי בשקט.. [במיוחד היא..] פשוט הייתי צריכה לפרוק קצת..

coral66

New member
לדעתי

את פשוט חייבת לדבר איתה על זה, תסבירי לה איך את מרגישה שזה ממש מציק לך ששום דבר שאת עושה לא מרצה אותה שזה גורם לך לתיסכול ומעיק עליך.

בובית 16

New member
איזה מעצבנת..

היא. כאילו היא מעצבנת. שתיתן לך לחיות.. וואי הורים זה עם דפוק.. קיצר תקשיבי בקשר אליך - תשדלי שהכל יהיה במידה! ששום דבר לא יקרוס.. תשקיעי בלימודים, בחברים, בנגינה, אל תזניחי כלום, אבל הכל במידה. בקשר אל אימך - כמו שאמרו פה דברי איתה על זה או שגם מכתב יעזור... ואם לא, תבואי אליה "וואי שיגעת אותי! מה את רוצה מחיים שלי? תני לי לחיוווות!!!!!" או משהו כזה.. חח אבל אם היא ממשיכה פשוט אל תשימי עליה יותר מידי.. אמא שלך אוקי.. בלה בלה בלה.. שלא תוריד לך את המצב הרוח..

Molak

New member
חחחח היום כמעט יצאתי עליה עם משו כזה..../images/Emo6.gif

וגם כשכתבתי הכל פשוט רק לחשוב על זה כבר עיצבן אותי..! אגם מסוג האנשים האלה שאם הם לא ראו אז זה לא נחשב.. נגיד היא לא בבית או שהיא יושנת ואני מנגנת והיא לא שומעת.. אז היא בטוחה שלא ניגנתי..! ולדבר איתה על זה.. אני כבר יודעת מה תהיה התשובה שלה.. זה בטח יהיה בסגנון של "תעשי מה שאת צריכה לעשות ותחלקי נכון את הזמן שלך וככה תוכלי לעשות הכל..." או מן משו כזה.. ><' וחוצמיזה אני לא כזאת שמדברת עם אמא שלי על כל דבר.. אני תמיד מספרת לה כמה שפחות
שיט שוב חפרתי

בובית 16

New member
אל תשללי את אמא שלך ישר..

זה סתם קקה.. נסי לדבר איתה או כמו שאמרתי לשלוח לה מכתב.. אולי משהו בה ישתנה או יפתח!! לכי תדעי.. אם לא תנסי איך תדעי? היא אמא שלך.. תנסי בכל זאת תנסי לשוחח איתה על זה דברי איתה דוגרי, אבל תבואי אליה בטוב. כי היא אוהבת אותך ורוצה את טובתך ולפעמים הם חושבים שהם יודעים הכל והם מחרפנים אותנו.. קיצר דברי איתה!

lD0

New member
אני הפוך ממך..

אני הייתי פעם יותר עם חברים וקקה בלימודים. עכשיו התרחקתי מהם והשתפרתי מאוד בלימודים. בקשר לאמא שלך, עזבי אותה. שתתלונן, מה אכפת לך.

למעלה