תסלחו לי אבל אתי יותר מדי מודעת ל"מעמדה" שם

tapuzo

New member
תסלחו לי אבל אתי יותר מדי מודעת ל"מעמדה" שם

היא תופסת תחת ופשוט לא אמיתית. התחילה לזרוק שמות של מקומות כדי שיכניסו אותה חינם, הוד מעלתה הסלב כשתצא משם.. התחילה במופע חינחונים וחנופה מאוסה כלפי כל הבנים (לפני רגע אמרה יבשים ועכשיו לפתע הם נפלאים מקסימים נהדרים רגישים מהממים..) די די די לא יתכן שעוד בובלילית - ג'קית עםשעושה את עצמה הליצן המזרחי של הבית, תזכה במליון שקל. היא הבינה שכמו ג'קי היא צריכה להמציא קצת ז'רגון חדש שיתפוס. הוא עם המז'יק והתחת במים והיא עם הז'רלול והאין אין אין שלה. מספיק נמאסה זאת, מלאכותית מכף רגל ועד ראש אין לה דבר אחד אמיתי בפה הכל פוזות והצגות למצלמה.

tapuzo

New member
צבועה (ולא רק ליפת הפלטינה הדוחה שלה)

לפני שבוע עשתה לנו את מופע הצעקות שלה שהאחרים בבית לא מנקים, אמרה לאיתן כשביקש קפה 'מה אתה נכה' והופ השבוע מנקה להם את החדר ומתלקקת על הבנים.. יש לה רק יצר פרסום עצמי דוחה במיוחד, שיצא לאור כשנכנסה להיסטריה על מושיק עפיה.. מה שמעניין אתי זה שיזכרו את אתי.. אבל זה לא האח הגדול, המשחק צריך להתפתח לכיוונים רומנטיים ועמוקים יותר והיא רק שם לייחצן את עצמה. אני חושב שהגיע הזמן להיפרד מגברת אתי, ואת הנקיונות שלה יעשו הבנים בעצמם, ללא מופע 'סינדרלה השפחה'.

N o a m V

New member
אחרי השינוי של ההפקה אין מצב

עכשיו ללא ספק הם אלה שקובעים מי הולך ומי נישאר

SHELGIA21

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לכל מילה, בנוסף אפשר כבר לסיים

את התכנית איתן בחר בחר בדניאל כל היום צמוד אליה בבריכה באוכל הם נצמדים. והוא כמעט ולא פונה לאף בת מדי פעם זורק חצי משפט למישהי וזהו
אז מה הטעם להמשיך בתכנית
אתי מערבבת שם את כולם או לפחות מנסה על הבנים הולך לה על הבנות הטיפשות הולך לה על הבנות ה"מנודות" עדי איילת ענת לינוי ענבר לא הולך ולכן הן מנודות הן קוראות אותה היטב ולא מתלהבות ממנה ולכן זה היחס שהן מקבלות, ועכשיו היא שוב בחדר הבנים מתלקקת עליהם איזו לשון ארוכה יש לה אתיייייי
תוציא את הלשון שלך מהתחת שלהם נימאסת
תנו לאתי את המיליון ואת דניאל לאיתן ותסגרו את הבאסטה

כמה שטויות בהודעה אחת, מה הקשר בובלינית,ג'קית

נו באמת מה הקטע לא הבנתי?????.

lapin1000

New member
אתי בחורה אומללה

מחזקת את הדימוי של המזרחית שחייה בתקופת האבן. גסת רוח ותוקפנית אבל יוצרת עניין בבית וגם איתן קיבל הוראה להשאיר אותה במרכז. מהבית איתן לא יצא עם אהבה אז לפחות שיצא עם הכסף. אין ברירה הוא חייב ללכת עם אתי יד ביד עם הסוף אחרת היא תיקח לבדה את כל הקופה.

למעלה